Fogadok munkát
Horváth György
Horváth György

Építési műszaki ellenőr · Generálkivitelezés · Bútorasztalos

26
Megbízás

2 órával ezelőtt volt itt.

Országosan kiszállok

+36 1 443 3777 / 62488

Horváth György

Építési műszaki ellenőr · Generálkivitelezés · Bútorasztalos

Több mint 20 éves gyakorlattal, vállalok Felelős Műszaki Vezetést, és Műszaki ellenőrzést, az ország területén. Egyenlőre csak lapostető szigetelésre van kapacitásunk, a többi ágazat nagyon telített.
Mutass többet

Áraim

Műszaki ellenőrzés

50 000 Ft - 100 000 Ft / egység
Kivitelezések elkészült vagy folyamatban lévő munkái szakszerűségének vizsgálata. De beletartozik a műszaki szakvélemény készítése vitatott szakszerűségekből adódóan is. A műszaki szemle díjába beletartozik a kiszállás is, ami az mai üzemanyag árak mellett jelentős összeg is lehet.

Bádogozás

10 000 Ft / ㎥
A fémlemezfedések alapvetően a lágyfedésű lapostetők és a kiselemes fedésű magastetők közötti lejtéstartományba eső - ún. alacsony hajlású - tetők, valamint a különleges időjárási hatásoknak (erős szélnek, pl. magas hegyekben és a tengermelléken) kitett nagyobb lejtésű tetők fedéseként terjedtek el. Ennek megfelelően a hagyományos (táblás) fémlemezfedések alkalmazhatóságának alsó határaként az egyes országok gyakorlatában a 6 - 7° (10 -12 %) lejtés vált elfogadottá. Az ennél kisebb lejtések már a lapostetők tartományába esnek, s ezeket többnyire a járatos lágyfedésekkel szokták fedni. A kiselemes fedésekkel készülő magastetők járatos alsó lejtéshatárát a (20°) - 25° tetőhajlásnál szokás megadni - az alkalmazott anyagtól és fedési módtól -, valamint a tetőfedés alatti tér hasznosításától, a teljes rétegfelépítéstől stb. függően. Fémlemezfedést természetesen a magastetőkhöz sorolt lejtéstartományban, sőt - meghatározott épületszerkezeti körülmények mellett és kiegészítő műszaki intézkedésekkel - a kis mértékben fent meghatározott alsó határ alatti lejtésű tetőkön is lehet készíteni. A fémlemezfedések alkalmazását a lejtéstartományon és az időjárási igénybevételeken túl a hagyományos és a modern építészetben az esztétikai igények (pl. templomtornyok), a bonyolult tetőforma (pl. kupola), valamint a fokozott tartósság iránti igény támasztja alá. A fémlemezfedések terjedéséhez a készítés technológiájának fejlődése mellett az is hozzájárul, hogy az épületek tetőterei egyre gyakrabban beépítettek, így fokozottan jelentkezik a csapadékbiztonság iránti igény. Mindezek alapján a fémlemezfedések tervezése és megvalósítása során különösen az alábbi szempontokra kell tekintettel lenni:  építészeti szempontok: a stílus, a formai kialakítás, a felhasznált anyagok értékhomogenitása, az épület eszmei értékállósága stb.,  szerkezeti szempontok: a szerkezet jellege, kialakítása, rétegfelépítése (átszellőztetés), csatlakoztatása, tartóssága, az épületszerkezeti környezet, az épület épületfizikai jellemzői, a csapadékvédelem foka, a vízelvezetés módja, az időjárási hatások, az anyagok összeférhetősége és összeépíthetősége, a cserélhetőség stb.,  kivitelezési és technológiai szempontok: az alkalmazott anyag műszaki jellemzői (pl. hőmozgása), a fedés választott módjának technológiája, a rögzítések módja, a csatlakozások, szegélyezések, áttörések kialakítási lehetőségei, a felületkezelések, a korrózióvédelem, az építésszervezési adottságok (térben és időben) stb.

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Ajánlatkérő
gyors pontos precíz
CSILLA
Megbízható
Büki Balázs
Gyors és precíz
Ajánlatkérő
Gyors
Jozsef
Precíz gyors ,szakszerű munkavégzés.
Iharosi Roland
.
Ajánlatkérő
Segítségnyújtásra kértem fel, hozzátett a munkához.
Ajánlatkérő
ètt hozzá, kicsit lassú,de preciz.
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Építési műszaki ellenőr 23 megbízás Generálkivitelezés 2 megbízás Bútorasztalos 1 megbízás