Fogadok munkát
Horváth András
Horváth András

Bádogos · Tetőfedő · Ács

18
Megbízás

1 nappal ezelőtt volt itt.

Dunaharaszti és 125 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 95486

Horváth András

Bádogos · Tetőfedő · Ács

Ács, bádogos, szigetelő, tetötér beépítés, munkákat vállalok
Mutass többet

Áraim

Ács tetofedés bádogozás

8 500 Ft / ㎡
Bontás, szerkezet építési munkák. A bádogos munka plusz költség.

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Csizik Éva EV
Még nem volt munka de az eddig elhangzottak meggyőztek....
Ajánlatkérő
Egy garázsajtót kellett átalakítani. Remek munkát végeztek, és utána még észrevettek egy csöpögő ereszt is, amire szintén helyben megoldást találtak. Emellett kedves, jókedvű csapat is voltak.
Ajánlatkérő
Ajánlani tudom másoknak is.
Ajánlatkérő
korrekt, pontos
András
Gyors
Ajánlatkérő
minden jo :)
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Válaszaim

A korcolt lemezfedésnek milyen hátrányai lehetnek a hagyományos cseréppel szemben? Én attól félek, hogy nagyon kopogni fog, zajos lesz, esőben, szélben. Meg gondolom, sokkal jobban kell hőszigetelni is, ugye? Elmondaná, akinek van vele tapasztalata, hogy jó választás lehet-e családi házra?

Az én válaszom:

„Tisztelt tulajdonos . Semmi hátránya nincs sőt sokkal jobbak mind a cserepes tetők. Őrök élet ha jól meg van csinálva. Én csak evvel foglalkozók. Ha aktuális keresen meg. Köszönöm szépen.”

0

2024. 02. 08.

Szeglemezes tető érdekelne - mik a hátrányai és az előnyei a hagyományos ácsolt tetőhöz képest? Melyiket érdemes választani? Ár és minőség tekinteténbe is érdekel a kérdés.

Az én válaszom:

„Tiszteletem Horváth András vagyok. Ács bádogos szigetelő mérnök statikus vállalkozó. Én személy szerint nem.raknèk előre gyártott szerkezetet. Hosszú lenne leírni miért de vannak előnyei is. Ha pontosan érdekli keresen meg. Köszönöm szépen ”

0

2024. 02. 05.

milyen hőszigetelő anyagokkal valósítható meg sikeresen a vályogház hőszigetelése? Ti mit raknátok rá - kőzetgyapot, eps, vagy láttam olyat is, hogy náddal szigetelték.

Az én válaszom:

„Vályog szigetelése 8 cm nádpadló és rabicolás vakolás.”

0

2024. 02. 02.

Mi az ideális tető dőlésszög, ha később majd napelemet szeretnék rátenni?

Az én válaszom:

„Tiszteletem . Horváth András vagyok. Ács- bádogos -szigetelő mérnök. A napelemnek az ideális szöge 20-30 fok között van.”

0

2023. 11. 20.

Gyerekek, elvesztem, valaki mentsen meg! Jobb a korcolt lemezfedés mint a sima? És mi az édes figyfiritty az a "pattintott korcolt", és mitől jobb az, mint a korcolt, ha jobb.... Garázsra kellene.

Az én válaszom:

„Sok különbség van.! Egy párat csináltam. Ha kell elmondom keress meg. ”

0

2023. 07. 19.

Milyen tetőszigetelést javasoltok? Melyik a legolcsóbb, de jó? Mert az üveggyapotról azt hallottam, hogy az egy idő után összetömörödik, és lecsúszik. Az a befújós módszer szimpatikus, de nem tudom, mennyire hatékony és mennyire drága. Vagy legjobb a hagyományos kőzetgyapot? Vagy a nikecell? Tud valaki ezekre a kérdésekre érdemi választ adni, nem csak annyit, hogy hívjam fel? Egy családi házról van szó, klasszikus kádárkocka 10x10-es, és cserépfedés van rajta, alatta fólia, de nincs szigetelve, ezt akarom megcsináltatni.

Az én válaszom:

„Mit szeretnél szigetelni? Keress meg elmondom. Köszönöm szépen. ”

0

2023. 06. 29.

Járt nálam egy tetőfedő, de a probléma nem szűnt meg. Ő állítja, hogy jól csinálta meg, de továbbra is beázik a tető, és félek, hogy átszivárog a födémen is, és leázik a mennyezet. Mit javasoltok, mit tegyek? Már tulajdonképpen nem is annyira akarom, hogy visszajöjjön, de hát kifizettem a teljes munkadíjat a cserepezésre és továbbra is ázok. Tök gáz az egész...

Az én válaszom:

„Tiszteletem Horváth András vagyok. Küldjön fotókat megnézem szívesen. Viberen tudja küldeni.”

0

2023. 06. 26.

Vályogházat szeretnék venni. A tapasztalatok szerint mi a legjobb szigetelés - akár utólagos is. Víz ellen gondolom. Hogyan lehet ellenőrizni, hogy tényleg az van, amit mondanak? Vagy a vályog mindenképp kerülendő ma már? Van aki kifejezetten vályoggal foglalkozik? Ehhez szigetelő embert keressünk vagy kőművest? Köszönöm!

Az én válaszom:

„Tisztelettem. Horváth András vagyok. A vályog az egyik legjobb ház típus. Amit nézen meg van e alapja. Csak akkor vegye meg. Valószínűleg a vizesedès külső ok. De azt egyszerű kezelni. Talajvíz ne legyen. További kérdése van keressen meg. Vályog felújításban otthon vagyunk.”

1

2023. 02. 09.

A hálószobában két penészes fal volt, leszedtük, lekezeltük, kifestettünk. Mennyit segít, ha átrendezzük a szobát, és az eddig penészes falakat teljesen szabadon hagyjuk? Ez tényleg annyira sokat számít, mi a tapasztalata sokat látott szakiknak? Tervezzük szakember kihívását, mert gyanús, hogy a falszigetelés hiánya okozza a bajt (mindkét fal homlokzati, és csak azokon van penész). Ehhez hőszigetelő szakember kell majd, ugye? Vagy szobafestő? Vagy mindkettő? Köszönjük a segítséget előre is!

Az én válaszom:

„Tiszteletem Horváth András vagyok. Ahhoz hogy pontosan meg tudjam mondani mi okozza a bajt szemèlyesen látnom kell. Sok mindentől függ. Sajnos a képek nem adják át ami a valós hiba. Ha szeretné hogy megnèzem kérem keressen meg. ”

0

2023. 02. 01.

Szakmáim

Bádogos 6 megbízás Tetőfedő 5 megbízás Ács 4 megbízás Hang-, tető-, hőszigetelés 3 megbízás