Hegedűs Gabriella
Hegedűs Gabriella
2
Megbízás

1 évvel ezelőtt volt itt.

Országosan kiszállok

Hegedűs Gabriella

Matematika, kémia és fizika korrepetálást, közép- és emelt szintű érettségi felkészítést vállalok online is. A magabiztos tudás alapja a megértés és a rendszeres, mennyiségi gyakorlás. Amiben én tudok segíteni, az a tiszta, egyszerű és türelmes magyarázat, és a megfelelő mennyiségű feladat megoldatása. Fontos, hogy ennek a három tárgynak a tanulása során be kell tartani a fokozatosságot, mert az anyagrészek egymásra épülnek. Ha itt-ott kimaradt néhány rész megértése vagy begyakorlása, az megakadályozhatja az utánna következő részek megértését. Ezek megtalálása,megértése és begyakorlása visszaállítja a személy tanulási képességét azon a területen. Érdemes azonnal segítségért folyamodni amint elkezdődnek a nehézségek, mert ha felhalmozódnak a nem megértett dolgok, az emberek könnyen elkönyvelik tehetségtelennek magukat és feladják. Pedig a tanulás nem nehéz, sőt, élvezetes, ha tudjuk hogyan tanuljunk megértéssel. Ez nem bonyolult, mégsem tanítják meg ezt, még a tanároknak sem. Én Angliában végeztem el egy nagyon átfogó tanfolyamot a tanulásról, és használom azóta is sikerrel.
Mutass többet

Áraim

Fizika tanítás

5 000 Ft / óra
A fizika tanulása nagyon élvezetes is lehet. Nálam megtudhatják hogy hogyan.

Kémia emelt érettségire felkészítés

5 000 Ft / óra
Hiába a szorgalom, az elszántság és a rengeteg idő ráfordítása, ha alapvető adatok hiányoznak a tanulásról. Pedig sajnos Magyarországon a tanárok nem kapják meg azt a tudást amellyel hatékonyan és hibátlanul tudnának tanítani. Én abban tudok segíteni, hogy ezt a tudást megosztom és megértetem a diákkal és azután vezetem, begyakoroltatom hogy használja is. Így már képes sikermélményekhez és valódi, alkalmazható tudáshoz jutni.

Kémia korrepetálás

5 000 Ft / óra
Nem megy a kémia? Túl hirtelen, túl sokat követel a tanár? Valahol elvesztette a diák a fonalat? Hiába tanul, nem sikerülnek a dolgozatok? Segítek. Segítek megértéssel tanulni, visszaszerezni az elvesztett önbizalmat és érdeklődést. És persze nem mellékesen a jó jegyeket is.

Szakmáim

Magántanár 1 megbízás Kémiatanár 1 megbízás Matektanár 0 megbízás Fizikatanár 0 megbízás