Németi L. Nándor

Fizikatanár

Matektanár

Kémiatanár

Tatabánya
19 megbízás
9 vélemény
Erdélyi István

Fizikatanár

Matektanár

Matematikát és fizikát tanítok, és korrepetálok. Gyakorlattal, türelemmel, megbízhatóan! Online is nagyon hatékonyan, és személyesen Székesfehérváron.
Bővebben
Székesfehérvár
2 megbízás
2 vélemény
Balogh Judit

Fizikatanár

Kémiatanár

Matektanár

Miskolc
Bednár Ákos
Bednár Ákos [Más vállal munkát helyette]

Fizikatanár

Matektanár

Magántanár

BME-n végzett mérnök vagyok,és jelenleg az ELTE-n hallgatok matematikát. Korrepetálást vállalok főként 9-12. osztályosoknak matematikából és fizikából, pótvizsgára való felkészüléstől emelt szintű érettségiig bezárólag. Elsőéves egyetemisták analízis és alapozó matematika tárgyait is vállalom közgazdász vagy mérnök hallgatóknak.
Bővebben
Budapest - XIII. kerület
Jószaki
3 megbízás
2 vélemény
Burján Botond
Burján Botond [Más vállal munkát helyette]

Fizikatanár

Ezermester

Duguláselhárítás

A Budapesti Műszaki Egyetem gépészmérnöki kárának hallgatója vagyok. Több mint 10 éve foglalkozok barkácsolással és fa ipari munkákkal, szinte bármilyen otthoni munkákat képes vagyok megcsinálni. Precízen, megbízhatóan dolgozom, munkámra igényes vagyok.
Bővebben
Budapest - XI. kerület
Varga Ádám
Varga Ádám [Más vállal munkát helyette]

Fizikatanár

Matektanár

Kémiatanár

Kedves Látogató ! :) Szeretnéd a kémiát, fizikát és a matematikát konyhanyelven, lazán és viccesen tanulni, úgy hogy a sikered garantálva van? Hívj vagy írj diplomás vegyészként és minőségirányítási szakemberként segítek általános iskolás (kémia,fizika,matematika), középiskolás (kémia,fizika,matematika) és egyetemista diákok (kémia) korrepetálásában és érettségire való felkészítésében Diákbarát áron! Akár Skypeon keresztül is! Amit garantálok:) - jókedvet és ‘lazaságot’ ami elengedhetetlen feltétele az órámnak,
 - és a legfontosabbat a logikus gondolkodás és problémamegoldó képesség elsajátítását :) Várom a hívásod: ) u.i: Nálam nincs hülye kérdés, mivel minden kérdésnek van értelme :D
Bővebben
Budapest - XIII. kerület
3 megbízás
6 fotó
Vadnai Zsolt
Vadnai Zsolt [Más vállal munkát helyette]

Fizikatanár

Magántanár

Kémiatanár

Digitális oktatás: milyen eredménnyel? Sokan nagyon sikeresnek tartják. Ám vannak, akik úgy élték meg a közoktatásban, hogy – magukra maradtak; – nem kaptak oktatást, csak 'tanulnivalót'; – túlélték... de mi lesz a szeptemberi "igazi" számonkérésnél? Készülj fel előre! Személyes és online nyári felzárkóztatás! Mit jelent a Zseniképzőnél akár a személyes, akár a digitális oktatás? – érdeklődő, céltudatos, sikeres diákokat; – érthető, összefüggő, érdekfeszítő tananyagot; – élvezetes, lendületes tanulást, ahol repül az idő! 20 éves oktatási hátterünk, 6 éves digitális gyakorlatunk előnyét megtapasztalhatod! Milyen érzés? – örömmel kérdezel, mert meghallgatunk és válaszolunk; – bizonyossággá válik a tudás, mert a kétségeidet eloszlatjuk; – saját tempódban és módon tanulhatsz, mert a Zseniképző módszert hozzád igazítjuk; – megérted az összefüggéseket, amelyek a szemed előtt kelnek életre; – az okok és következmények láncolatával értelmet nyernek az eddig rejtett részletek is. Mit felejthetsz el? – a nehézkes, lexikális, végeláthatatlan magolást, mert megérted az anyagot; – a felesleges, száraz tanyanyagot, mert élőben, valós okokat és példákat mutatunk; – a figyelemelvonó jegyzetelést, mert mi készítjük el a digitális jegyzetet; – az elveszett fonalat, mert mindent megértesz: tudjuk, hogy képes vagy rá. A Zseniképző a tudásanyagok közötti összefüggésekre épülő, lendületes tanulásélményt nyújt! Együtt alakítjuk: kérdezz, érdeklődj, kövesd, légy benne! Élvezd, örülj, csináld lendülettel, fejlődj! Tanuljunk online: bárhol, szabadon, hatékonyan! Elő a gépet, és netre fel! Tapasztald meg az élő videókapcsolat varázsát! Személyes oktatás helyszíntől függő pótdíjjal kérhető. Biológia, fizika, kémia, magyar nyelvtan vagy matematika általános vagy középiskolában? Analízis, algebra, műszaki vagy biofizika, kombinatorika, valószínűségszámítás főiskolán vagy egyetemen? Digitális technika, elektronika, informatika, villamosságtan? Anatómia, élettan, biokémia? Érettségi, felvételi, évközi vizsga? Netán felnőttként vissza az iskolapadba...? A tanulás egy kaland, felfedezés, élmény! ... és a Tiéd! :) Használni kezded a saját látásmódodat, a saját gondolkodásodat... ... és tanulni kezdesz, a szó igazi értelmében ;) Ne képzeld el... Próbáld ki! Ingyen! Erre vártál, nem? Fedezd fel a világot a saját utadon! A legtöbb tanár arra vesztegeti idejét, hogy olyan kérdéseket tegyen fel, amivel kiderítheti, mi az, amit a diák nem tud; míg a kérdezés igazi művészetének azt kell felfedezni, amit a tanuló tud vagy tudni képes. (Albert Einstein)
Bővebben
Budapest - X. kerület
1 megbízás
1 vélemény
1 fotó
Novák Bence
Novák Bence [Más vállal munkát helyette]

Fizikatanár

Matektanár

Kémiatanár

Matematika-, kémia- és fizika-korrepetálást, számonkérésre való felkészítést vállalok a XVIII. kerületben, általános iskola 7. osztálytól középszintű érettségiig, gyerekek és felnőttek számára. Általános orvos szakos hallgató vagyok, a jó érdemjegyek megszerzése érdekében szükségessé vált tanulásmódszertani ismereteim elmélyítése, ebből következően nagy hangsúlyt fektetek ezen információk átadására, arra, hogy diákjaim az órák során megszerezzék a tananyag önálló értelmezésének és elsajátításának nélkülözhetetlen képességét. Több éve foglalkozom tanítással, érettségire készülő diákjaim eddig mind sikeresen teljesítettek.
Bővebben
Budapest - XVIII. kerület
Mutasd az összes Budapesti fizikatanítás