Fogadok munkát
Halmi Ferenc
Halmi Ferenc

Szobafestő, tapétázó

27
Megbízás

9 órával ezelőtt volt itt.

Budapest - XIV. kerület és 60 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 15941

Jószaki

Halmi Ferenc

Szobafestő, tapétázó

Tisztelt érdeklődő! A szakmám szobafestő-mázoló, tapétázó melyben 1981 óta dolgozom. Tudásomat szakiskolában alapoztam meg, ( nem OKJ.) és azóta is igyekszem képezni magam. Meszeléstől a diszperziós festésig, tapétázást, faerezést, márvány glettelést, magas szakmai színvonalon végezzük kollégáimmal. Vállalom, szobák, lakások, irodák felújítását, a hozzátartozó kisebb szakipari munkákkal,pl. gipszkartonozás, laminált padló lerakás. Kisebb gépészeti munkák, mosdó, mosogató, kádcsap csere, szifon tisztítás vagy csere, polcok, karnisok, szekrények felfúrása, rögzítése a falra. Elsődleges szempontom, a megrendelők maradéktalan kiszolgálása, hogy elégedettségük hosszú időre örömet okozzon nekik. Köszönöm a figyelmét.
Mutass többet

Áraim

Értékeléseim

Orsolya
Bármikor bárkinek ajánlanám. Ilyen alapos munkát ilyen tisztán és hatékonyan még senkitől sem láttam! Maximálisan elégedett vagyok.
Ajánlatkérő
Minőségi munkát végeztek.
Ajánlatkérő
Emailen is elérhető. Segítőkész
Móni
Már telefonon is mindent sikerült le egyeztetnünk. A felmérésre időben érkezett, nagyon szimpatikus volt,át tudtunk beszélni a munka folyamatot. Időpontot is hamar tudtunk találni ami nekünk fontos volt. A helyszínen nagyon szépen dolgoztak,a munka tökéletesen lett elvégezve. Csak ajánlani tudom!
Szabo Ágnes
A festési és tapétázási munkákat az előre megbeszélt időpontban pontosan kezdte és határidőben be is fejezte. Nagyon szépen és tisztán dolgozott.Türelemmel kezelte és segítette színválasztási dilemmánkat. A munka során felmerült és a festéshez szorosan nem kapcsolódó dolgokhoz is szívesen segítséget nyújtott. Pl. csempe részleges fugázása, kilazult faliszekrények újra fúrása. Csak ajánlani tudjuk.
Jóvér Andrea
Mindent korrekt módon felmért és gyorsan és precízen oldotta meg a feladatot.
Ajánlatkérő
Pontos, precíz, kiváló munka, mindenképpen őt hívjuk a jövőben is. Korrekt ár, és kedves, megbízható.
Ujhazi Anna
Nagyon megbízható szakember, mindenkinek csak ajánlani tudjuk. Köszönjük szépen a precíz és megbízható munkáját. Gyönyörűszép tapétázást készítettek el nálunk a lakásban.
Szaki válasza:
Kedves Anna! Köszönöm az értékelést, használják egészséggel a megszépült házukat. További szép napot kívánok, Halmi Ferenc.
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Válaszaim

Néhány képet levettem a falról, és a helyén ott a koszos nyoma a keretnek. Próbáltam nedves szivaccsal, de csak szétkente. Van valami jól bevált módszer koszos festett fal tisztítására?

Az én válaszom:

„Kedves Csenge! Ha nem túl piszkos a fal, akkor radírozhatja is azt kenyérbéllel. Ez egy régi szakmai fogás, hogy ne kelljen a felületet újrafesteni. Technikai tanácsért keressen meg az elérhetőségemen.”

0

2023. 12. 21.

Újrafestetném a lakást, de nem tudunk kiköltözni. Mennyire lehetséges a falcsiszolást "pormentesen" megvalósítani? Géppel, gyűjtő zsákkal vagy hogy szoktátok? És elég, ha letakarom a bútorokat, vagy jobb, ha ki is viszünk mindent a szobából? Előre rettegek...

Az én válaszom:

„Kedves Katalin! Mit szeretne csiszolni a falon, glettet vagy festéket? A glettcsiszolás porral jár, a festéket inkább kaparják le mint csiszolják, mert az ilyenkor felfényesedik.”

0

2023. 11. 28.

Új albérletbe költözött a barátnőm, és segíteni szeretnék neki, de két nő, háát, nem nagyon értünk a mázoláshoz. Van néhány ajtó, fehér mázas, fényes, amiket jó lenne felfrissíteni, illetve vett egy ikeás hemmnes kanapéágyat, az is fehér, de itt-ott le van pattogva róla a festék. Na, a lényeg, hogy van olyan festék, amit rá lehet kenni egyből, vagy muszáj lenne előtte lecsiszolni? Az ágyat ráadásul nem kennénk telibe, ha nem muszáj, csak a foltokat lejavítani... vagy úgy tuti béna lesz?

Az én válaszom:

„Kedves Judit! Ha az időbe belefér és van türelmük, energiájuk akkor csiszolás,mázolás. Ha se idejük, se energiájuk, akkor szakember segítségére van szükség.”

0

2023. 11. 28.

Jó napot! Gyerekszobába szeretnénk élénk színű lemosható festéket. Még sose volt ilyen nálunk, és nem tudom, mennyire valós ez, hogy "lemosható"? Nem fog kifakulni, foltossá válni, ha vizes szivaccsal lemossuk majd?

Az én válaszom:

„Dulux vagy Héra Ceramic, mindkettő kiváló!”

0

2023. 11. 28.

A glettelés hengerrel könnyebb vagy nehezebb egy kezdőnek? Vegyek glettelő hengert, ha tök kezdő vagyok a témában vagy próbálkozzam a hagyományos módszerrel? (Csak egy garázsról van szó, de azért nem bánnám, ha normálisra sikerülne....)

Az én válaszom:

„Jobb a glettvas, vagy " lepke".”

0

2023. 11. 28.

Rücskös fal készítése hogy történik? Nagyon megemeli az anyag és a munkadíjat, ha ilyet szeretnék a nappaliba dekorációs céllal?

Az én válaszom:

„Nem emeli meg jelentősen. - Persze kérdés, hogy mekkora felületen?”

0

2023. 11. 28.

2023-ban az év színe Viva Magenta 18-1750. Lehet ilyen színű falfestéket kapni vagy kevertetni?

Az én válaszom:

„Kedves Irma! Ha ez a kód, akkor a Trilak partner ki tudja keverni, mert benne van a gépben.”

0

2023. 11. 28.

Azt olvastam, hogy a lazúr egyáltalán nem jó ablakra, mert nem védi meg a nedvesség ellen és a z UV ellen. Igaz ez? Akkor mivel érdemes átfesteni a lazúrozott fa ablakomat, mielőtt megeszi a fene?

Az én válaszom:

„Csiszolás után oldószeres vékony lazúr, két rétegben, mert az egy kicsit beszívódik a fa szerkezetébe, ellentétben a vastag lazúrral ami szinte a felületen köt. ”

0

2023. 11. 28.

Sziasztok. Bajban vagyok. Az albérletben lefújtam a falat penészirtóval, és a kávészínű falfesték kifakult, foltos lett. Tudtok valami jó tippet adni falfestés javítására? Mit csináljak???

Az én válaszom:

„Újra kell festened, saroktól sarokig és akkor kevésbé látszik a javítás.”

0

2023. 11. 28.

Vályogfalat mivel szokták glettelni? Jó hozzá a sima gipszes glett vagy valami spécibbet ajánlanátok?

Az én válaszom:

„Légáteresztő zsákos glett. Baumit Klima glett.”

0

2023. 11. 25.

ha két színű falat szeretnék a nappaliban, az sokkal drágább lesz, mint az egy szín? A színhatár képzés árán felül még milyen költségek lépnek fel pluszban ilyen esetben?

Az én válaszom:

„A színhatár képzés árán felül, nem léphetnek fel további költségek!”

0

2023. 11. 25.

Chemocidot gondoltam a festékbe keverni, mit gondoltok, ha többet teszek, mint az előírt adag, attól erősebb lesz a hatása vagy károsíthatja a festék minőségét?

Az én válaszom:

„Nyugodtan beleteheti az ajánlott mennyiséget. 15 liter diszperziós festékhez 1 liter Chemocid. Használhatja tapétaragasztóba keverve, és önmagában is.”

1

2023. 11. 25.

Szakmáim

Szobafestő, tapétázó 27 megbízás