Fogadok munkát
Gönczöl Balázs
Gönczöl Balázs

Szobafestő, tapétázó

24
Megbízás

5 nappal ezelőtt volt itt.

Tápióbicske és 70 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 76987

Minősített jószaki

Gönczöl Balázs

Szobafestő, tapétázó

Katás vállalkozóként, számlaképesen dolgozok kis csapatommal. Korrekt, piaci árért cserébe, pontos, szép és precíz, munkát kap a megrendelő belátható határidőn belül. Tapétázás, csíkozás vagy egyéb kérések is teljesíthetők. Keressen bizalommal! Nem okozok csalódást!. Facebook oldalamon további referenciákat is talál (festőszaki facebook oldal)
Mutass többet

Áraim

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Krisztina
Először is, nagyon elégedettek vagyunk. Balázs odafigyelt a kéréseinkre, a kért anyagokkal dolgozott, mindenből azt kaptuk, amit szerettünk volna látni. Pontosan érkezett, gyorsan dolgozott, hihetetlen gyönyörű munkát tapasztaltunk. Bár az előző szakember miatt nem tudta készre csinálni a falakat, amikor lehetősége volt rá visszajött és befejezte. Sosem tapasztaltunk ezelőtt ehhez fogható precizitást, rugalmasságot és emberséget. Ár érték arányban magasan az érték nyert! Hatalmas köszönet mindenért! Mindenkinek szeretettel ajánljuk!
Szaki válasza:
Köszönöm a megrendelést! Örülök, hogy elégedettek a munkámmal 🙂
Döme
Jó szaki.megbizható,korekkt.szépen alaposan jól csinálta a munkát.gyorsan
Kriszta
A munkát a megbeszéltek szerint végezte, tartva a határidőt, ez nálam fontos szempont volt. Beszerzett minden anyagot, ami nagy segítség volt. Szép munkát végzett. Az első benyomás döntő számomra, nem csalódtam.
Völgyi József Álmos
Csak ajánlani tudom
Lehel
Gyors pontos munkavégzés, festés mellett profi a tapétázásban is mindenkinek ajánlom, és még árban is abszolút versenyképes.
Mariann
Csak ajánlani tudom! Nagyon ügyes, pontos, gyors, megbízható, kedves és nagyon jó áron dolgozik!
Lili
Nagyon meg voltam elégedve. Megkeresés után hamar kaptam időpontot. 1 napos munka volt nálam. Pontosan az előre megbeszélt időben érkeztek. Szépen, gyorsan, hozzáértően dolgoztak. Feltakarítottak. Bátran ajánlom.
Scampi
Minden a megbeszéltek szerint történt,igényes munkát kaptam piaci áron!
Krisztina
Pontosan érkeztek, a munkát lelkiismeretesen végezték nehezített pálya ellenére is, ügyeltek a tapéta apró mintáinak pontos illesztésére, a fal egyenetlenségeit igyekeztek kiküszöbölni. Összességében igényesen kivitelezett, szép munkát kaptam.
Csaba
Gyorsak, precizek. Teljes mértékben meg vagyok elégedve a munkájukkal.
Gergő
Rokonszenves, rugalmas, pontos, precíz és nagyon szépen dolgozik. Csak ajánlani tudom!
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Válaszaim

A glettelés hengerrel könnyebb vagy nehezebb egy kezdőnek? Vegyek glettelő hengert, ha tök kezdő vagyok a témában vagy próbálkozzam a hagyományos módszerrel? (Csak egy garázsról van szó, de azért nem bánnám, ha normálisra sikerülne....)

Az én válaszom:

„Ha a folyékony glettre gondolsz, akkor azt hengerrel fel lehet vinni, de utána glettvas is kell (ehhez speciális glettvasakat lehet kapni, de az nem 2ft) Ha magadnak szeretnéd, akkor próbálkozz inkább a hagyományossal”

0

2023. 11. 14.

Szakmáim

Szobafestő, tapétázó 24 megbízás