Gáspár Judit
Gáspár Judit

Kineziológus · Energetikai tanácsadás

2
Megbízás

3 hónappal ezelőtt volt itt.

Országosan kiszállok

Gáspár Judit

Kineziológus · Energetikai tanácsadás

Ne vágyd az álmaidat, hanem éld az álmaidat! Személyesen Dunakeszin találhatsz meg, illetve online is vállalok konzultációkat/stresszoldásokat. Több mint 10 éve foglalkozom különböző stresszoldási módszerekkel, az évek során One Brain kineziológia rendszer Facilitátora és Instruktora lettem, továbbá Access Bars Facilitátor. Az évek alatt - személyes - és vendégeimmel folytatott munkám során rájöttem, hogy valójában minden általunk megélt probléma mögött valamilyen érzelmi blokk, elnyomott érzés rejtőzik. Hivatásomban ezeket igyekszem a lehető leggyengédebb módon feltárni vendégeimmel, hogy az életük egy olyan irányban haladjon, mely számukra sikeresebb, boldogabb, kiegyensúlyozottabb. A helyzet, amelyben találjuk magunkat sokféle lehet: önértékelési gondok, félelem, stressz, önbizalomhiány, megfelelési kényszerek, depresszió, kapcsolati vagy párkapcsolati probléma, traumák-krízisek (pl. válás, haláleset, életközépi válság), keresem a helyem a világban, munkahelyi megélések, tanulási nehézségek, pánikbetegség, tökéletesség mánia, függőségek, gyermekekkel megélt nehézségek stb. Természetesen - mivel a legtöbb nehézségünket akár évtizedekig "cipeljük" magunkkal - várhatóan több találkozás is szükséges. De minden befektetett energia magunkba megtérül, amikor egyre kisimultabb életet élhetünk. Célomul tűztem ki, hogy Te aki vagy, úgy éld az életed, ahogy a számodra elérhető legjobb! :) Amennyiben telefonon keresel és nem vagyok elérhető, ahogy tudlak visszahívlak!
Mutass többet

Áraim

Access Bars

19 000 Ft / óra
Az Access Bars módszert a tudatosság előmozdítására fejlesztették ki. A stresszoldás közben, ha szeretnél kommunikálhatsz vagy akár csendben is lehetsz, miközben nyugodtan fekszel a masszázságyon. A kezelés időtartama alatt 32 pontot fogok a fejeden, mely felöleli minden életterületedet, mint például félelmek, hitrendszerek, pénz, kreativitás, szexualitás, kontroll, test, öregedés stb. Töröljük a számodra korlátozó nézőpontokat, hitrendszereket, ítéleteket, melynek hatására egy egészen más valóságot teremthetsz az életedben.

Access Body - Testkezelések

19 000 Ft / óra
A testünkbe zárt stresszek, érzelmek, fájdalmak feloldásával foglalkozik. Néhány pont egyidejű érintésével tehetjük tudatossá magunkat a testünk és a lelkünk vonatkozásában. Több mint ötven testkezelés létezik, melyek témakörönként integrálódnak és oldják fel a fizikai testben a stressz okozta elakadásokat. Természetesen a testkezelések nem gyógyításra használandóak - nem helyettesítik az orvosi diagnózisokat - sokkal inkább a testünkkel karöltve a nagyobb tudatosság irányába navigál bennünket. Néhány testkezelés: mimikri (családi minták oldása), függőségek testkezelés (tökéletesség függés, túl sok evés, munka stb), zsírsejtek törlése (érzelmeink oldása, melyeket a testünkbe zártunk és zsírként raktároztunk el), MVSS testkezelés (immunrendszer erősítés, hormonrendszer egyensúlya, női problémák kezelése, idegrendszer kiegyensúlyozása stb), háromszoros sorozatrendszerek oldása (ismétlődések az életünkben, pl. válás, betegség, anyagi problémák, düh és harag kezelése stb).

Testhárfás stresszoldás - kineziológiai módszerrel

21 000 Ft - 25 000 Ft / fő
A testhárfa egy közvetlenül a testtel érintkező hangterápiás eszköz. A rezgéseit nemcsak a fülünkben, hanem a testünk legmélyebb sejtjeiben is érezzük. Használatával mély relaxált állapotot tapasztalhatunk, továbbá hangjának nyugtató hatása miatt az idegrendszer belső masszázsa érhető el vele. A stresszoldás egy feltáró beszélgetéssel kezdődik, izomteszteléssel meghatározzuk az ügyet, majd a masszázságyon pihenve a test különböző részeire helyezzük a testhárfát, melynek rezgéseivel és hangjával oldjuk/elengedjük az adott helyzethez kapcsolódó negatív megéléseinket. Természetesen arra is van lehetőség, hogyha nem szeretnénk beszélni, "csak" a testhárfa rezgéseit és hangját, energiáit használva oldjuk a blokkjainkat.

Szakmáim

Kineziológus 2 megbízás Energetikai tanácsadás 0 megbízás