Fogadok munkát
Gábor István
Gábor István

Tetőfedő · Bádogos · Ács

35
Megbízás

11 órával ezelőtt volt itt.

Budapest és 120 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 77815

Gábor István

Tetőfedő · Bádogos · Ács

Ács tetőfedő bádogos, illetve gipszkarton szerelési munkákat vállalok csapatommal. Amit garantálni tudok, gyors megbízható diszkrét munka, nem hagyunk szemetet. Több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezem a szakmában, cégem számlaképes, illetve munkáinkra garanciát is vállalok. Hívjon bizalommal az ország bármely területéről. Áraink a cserepezés kivételével tartalmazzák a munkadíjat és az Anyagárat is!
Mutass többet

Áraim

Lemeztető készítés

8 500 Ft - 14 000 Ft / ㎡
A tető lemezzel illetve bádoggal való befedése, valamint igény esetén állókorcos fedést is elkészítjük.

Gipszkarton szerelés

5 000 Ft - 7 000 Ft / ㎡
Teljeskorű gipszkartonozás, ledes díszmennyezet előkészítés.

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Ajánlatkérő
Megérkezéskor megegyeztünk az árban amit ő anyag plusz munkadijjal együtt mondott.A kifizetéskor még további összeget kért tőlem munkadíjra.
László
Gyors,korrekt munkavégzés, az elszámolással volt némi nehézség, de végül az is rendben rendeződött.
Péter
Minden rendben volt
Ajánlatkérő
Gyorsan jelentkezett és azonnal megoldotta a problémámat.
Ajánlatkérő
Nem fejezte be a munkát, az ár sokkal magasabb lett mint amiről szó volt! Majd fenyegetőzve ment el mivel nem kapta meg a pénzt, de így is többet kapott mint amit megállapodáskor megbeszéltünk... soha többet, nagyon remélem, hogy egyszer a saját hazugsága buktatja meg! Ez egy csaló, gazember...
Ajánlatkérő
Hanyag munka
Ajánlatkérő
Felkészületlen, Mekk Elek típusú mindenhez IS értő iparos, aki méregdrágán dolgozik. A 2 tonnás féltetőnk megerősítését 4db 6cm-es pozdirjacsavarral képzelte el. A lyukas eresz megforrasztása sziloplaszt-al történt, amibe tetőfólia darabkát nyomkodott bele, közben a létrát annyiszor az eresznek támasztotta, hogy 2 másik helyen eltörött. Az oromdeszka festését is elvállalta, a lepergett régi festéket lecsiszolni nem állt szándékában, ha nem szólok és nem adok csiszolópapírt. A szöges tetőléceket a mészkő burkoltra dobálták. A munka végén a néhány ‘apróságot’ elfelejtettek befejezni. Rémálom… :(
Ajánlatkérő
Gábor István és munkatársai nagyon gyorsan kijöttek a helyszínre, elvégezték a felmérést, és - mivel a munka jellege megengedte - a megegyezést követően azonnal neki is álltak a munkának. Gyorsan, pontosan dolgoztak, a tetőn elvégzett munkákat fotókkal dokumentálták és folyamat közben meg is mutatták. Az árban gyorsan meg tudunk egyezni, azonban a kivitelezés során váratlan, egyéb feladatok merültek fel, amikről teljeskörűen tájékoztatott.
Bea
Rettentő gyors, gördülékeny, abszolút korrekt munka, gyönyörű kivitelezéssel. Bár mindenki ilyen szépen és precízen végezné a munkáját!és nem utolsó sorban a kapott árajánlat se a földtől elrugaszkodott összeg volt! Köszönöm szépen István!
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Válaszaim

Hello, egy 10 x 10-es sátortetőn szeretném a palát valahogy felújítani. Erre a bitumenes zsindelyre gondoltam, de szeretnék visszaigazolást arról hogy ez tényleg olcsó, és jó megoldásnak számít pala esetében. Ti kb mennyiért vállalnátok, nálatok mennyibe kerül a palatető felújítása?

Az én válaszom:

„Üdv...Én.nem..ajánlom.a.zsindejt Ebben.az.esetbe Leg.jobb.volnA..a.cserepeslemez Amit.én.14000.ft.nm2.ár Készenfölszerelve. Hivjon.bizalommal istván”

0

2023. 09. 26.

Szakmáim

Tetőfedő 14 megbízás Bádogos 11 megbízás Ács 10 megbízás