Fogadok munkát
Füzesi Zoltán
Füzesi Zoltán

Fényképész, fotós · Esküvői fotós

104
Megbízás

1 nappal ezelőtt volt itt.

Országosan kiszállok

+36 1 443 3777 / 99089

Minősített jószaki Tanácsadó

Füzesi Zoltán

Fényképész, fotós · Esküvői fotós

Üdvözöllek itt a Jószakis oldalamon! Remélem nem gond, de ha megengeded inkább tegeződjünk! :) Elmondhatom, hogy azon szerencsések közé tartozom, akik imádják a munkájukat! :) 2007 óta vált megunhatatlan hivatásommá a fotózás. Stílusomra az elkapott pillanatok megörökítése, a spontaneitás jellemző. Nem vagyok híve az erőltetett beállításoknak. Vannak akik könnyen képesek kifejezni önmagukat, mások zárkózottabbak, de mindenkiről lehet jó felvételt készíteni, hiába mondja valaki, hogy nem fotogén! Nem szorítom sémába a fotózás tárgyát, de segítek elindítani a kreativitás fonalát, inspirálni próbálom a fotóalanyt, hogy kihozza magából azt, ami tényleg rá jellemző és az arra alkalmas pillanatban elkészítem a felvételt. Sokkal fontosabbnak tartom, hogy egy adott személyről olyan kép készüljön, amiben igazán önfeledt önmagára ismer, ugyanakkor a fotó technikailag is megfelel a minőségi elvárásoknak is. Professzionális Canon gépekkel, nagy fényerejű objektívekkel, hordozható és stúdió vakukkal, drónnal és egyéb, a fotózás jellege által megkívánt kiegészítőkkel dolgozunk, továbbá hivatalos "Fotográfus és fotótermék-kereskedő" szakképesítéssel is rendelkezem (OKJ ‎54 810 01), számlaképes vagyok. 2021 óta a videófilm (céges bemutatók, esküvői videók stb.) készítés is bekerült a szolgáltatásaink közé, ehhez keressétek a videós oldalunkat! Egyaránt fotózok szabadban vagy itt a hévízi műtermemben, legyen az portréfotózás, családi fotók, esküvőfotózás, esküvői fotók, esküvői fotóalbum, ingatlan fotózás, modell portfólió, születésnap fotózás vagy más, akár nagyobb céges rendezvény. Bár a többség inkább a környékről, Hévíz, Alsópáhok, Keszthely, Zalaegerszeg, Tapolca, Sümeg városokból keres meg, a távolság sem akadály, belföldön (Pécs, Budapest, Szolnok vagy Debrecen városokban) és külföldön (pl. Horvátország, Anglia, Németország, Dánia, Lengyelország) egyaránt vállalok(tam) munkát. Ami a kommunikációt illeti a magyar mellett angolul tudok még folyékonyan beszélni, spanyolul és németül konyhanyelven :) ha esetleg szükség lenne rá. Tekintsétek meg a képeimet, azt hiszem mindent elmondanak... Csak lábjegyzetben megemlíteném, hogy a tánc is a szenvedélyem, ebben is lehet, hogy tudok tanácsot adni, segíteni. Igazolványképet is készítek! Itt helyben a hévízi stúdiómban, néhány perc alatt megvan. Ha lehet előtte hívj fel, egyeztessünk időpontot... Aktfotókat, erotikus portfóliót egyelőre nem vállalok, Köszönöm!
Mutass többet

Áraim

Általános fotózás

45 000 Ft / óra
Ha nem tudjuk pontosan meghatározni, hogy mennyi és milyen fotókat szeretnénk, legyen az családi képek, portfólió, portrézás, akkor kb. ezzel az árral lehet számolni. Ez esetben az összes használható felvételt alap kidolgozással (helyes színek, vágás, pici retus) átadom a megrendelő részére digitális formában, nagy felbontásban, vízjelmentesen.

Esküvői fotózás - klasszikus csomag

210 000 Ft / darab
A Klasszikus esküvői csomagom amely 8 óra rendelkezésre állást, 150 db 10x15 cm-es papírképet és kb. 600-900 digitális felvételt (és egy kis meglepetést), ajándék drón felvételeket (ha az idő és a helyszín is erre lehetőséget ad), továbbá egy jelszóval elérhető internetes fotó galériát tartalmaz, ahonnan a képek letölthetőek.

Esküvői fotózás - alap csomag

130 000 Ft / darab
Az alap esküvői csomagom amely 4 óra rendelkezésre állást, 100 db 10x15 cm-es papírképet és kb. 300-600 digitális felvételt (és egy kis meglepetést), ajándék drón felvételeket (ha az idő és a helyszín is erre lehetőséget ad), továbbá egy jelszóval elérhető internetes fotó galériát tartalmaz, ahonnan a képek letölthetőek.

Esküvői fotózás - exkluzív csomag

270 000 Ft / darab
A Klasszikus esküvői csomagom amely 12 óra rendelkezésre állást, 200 db 10x15 cm-es papírképet és kb. 900-2000 digitális felvételt (és egy kis meglepetést), ajándék drón felvételeket (ha az idő és a helyszín is erre lehetőséget ad), továbbá egy jelszóval elérhető internetes fotó galériát tartalmaz, ahonnan a képek letölthetőek.

Esküvői fotózás - prémium csomag

390 000 Ft / darab
A Prémium esküvői csomagom amely aznap korlátlan rendelkezésre állást, 2 fotóst, 1 db 30x30 cm-es 15 lapos fotókönyvet több mint 2-4000 digitális felvételt (és egy kis meglepetést), ajándék drón felvételek (ha az idő és a helyszín is erre lehetőséget ad), továbbá egy jelszóval elérhető internetes fotó galériát tartalmaz, ahonnan a képek letölthetőek. A csomaghoz tartozik még +2 óra jegyes fotózás is a pár által megadott külön napon.

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Zoli
Barátságos, rugalmas és profi szakember, csak ajánlani tudom mindenkinek. Köszönöm neki a gyors és profi munkát.
Ági
Maximálisan elégedett voltam, nagyon jó hangulatban, profin készültek a fotók.
Ajánlatkérő
A fotózás vidám hangulatban zajlott, és csodálatos fotók készültek.
Ajánlatkérő
Nem tudok nyilatkozni, a megbízás későbbi időpontra szól, a munka még nem készült el
Anikó
Türelmes,kreatív,jó szakember.
Kocsis Viktor
Kiváló minőségű portréképeket kaptunk Zoltántól. Jó hangulatban, barátságos légkörben zajlott a stúdiómunka. Jól éreztük magunkat, köszönjük!
Fodor Laura
Örülök, hogy megtalältam Zolit! :-) Rugalmas, preciz, közvetlen, nagyon korrekt. Erezni lehet, hogy imädja a munkäjät! Visszajövök ;-)
Éva
Nagyon elégedettek voltunk.
Ajánlatkérő
Minden rendben volt.
Léner Zsuzsa
Nagyon jó volt.
Leila
Nagyon szuper volt.
Balogh Emese
Nagyon szépen köszönjük a munkáját. Teljes mértékben meg vagyunk elégedve a képekkel. Gyönyörűek lettek :)
Ajánlatkérő
Teljesen rendben volt minden. Elégedett voltam.
Ajánlatkérő
Nagyon elégedettek voltunk.
Tóthné Csurgai Szilvia
Kitűnően sikerült.
Bojtásné Horváth Eszter
Elégedettek vagyunk a munkájával!
Kovács Alexandra
Nagyon elégedett vagyok, gyors, rugalmas. Köszönöm a szép képeket.
Szaki válasza:
Én köszönöm a lehetőséget! :)
Huszár Péter
Nagyon meg voltam elégedve.
Szaki válasza:
Köszönöm az értékelést! Öröm Veletek dolgozni! :)
Papp Tímea
Mindennel elégedett vagyok. Köszönöm a munkáját.
Ajánlatkérő
Azt kaptuk, amit vártunk, elégedettek vagyunk!
Lendvai János
Elégedettek vagyunk, minden a megbeszéltek szerint történt. Köszönjük szépen
Ajánlatkérő
Tökéletesen elégedett vagyok a szakember munkájával.
Ajánlatkérő
Meg vagyok elégedve.
Ajánlatkérő
Nagyon meg voltam elégedve. Ajánlom másnak is.
Nagy Csaba
Kerestem egy PROFI FOTÓST Keszthely környékén. Több is volt, de csak egy volt aki rugalmasan, gyorsan elvállalta és el is végezte a kért munkát! Mindezt elvárásaimnak megfelelően. Ezúton is köszönöm a munkáját.
Ajánlatkérő
Zolival, kis keresztfiam keresztelőjének fotózása kapcsán találkoztunk. Olyan nagyszerű fotóst ismertünk meg benne, aki a szívével is jelen van munkája során. Külön köszönettel tartozunk a meglepetés videókért, reméljük, hogy lesz még olyan családi esemény, amely az ő kamerája előtt "történik". Legjobb szívvel ajánlom :)
Jóka Gáborné
Tökéleteset varázsol mindenből! :) A mi esküvőnkön ő volt a fotósunk! Volt készülődés, kreatív, szertatás és buli fotózás! Volt meglepi videó is! Egyszerűen tökéletes anyagot kaptunk!!! Köszönjük és még biztos találkozunk!! Móni és Gábor
Szaki válasza:
Az egyik legjobb hangulatú esküvő volt! A végén senki sem akart hazamenni... :))) Köszönöm a baráti fogadtatást, hogy megörökíthettem és a részese lehettem! :)
Tóth István
Portfólió fotózáson voltam Zolinál, az önéletrajzomhoz volt szükségem fotókra. Először voltam nála a stúdióban, rendkívül rugalmas, e-mailre szinte azonnal válaszol, telefonon ahogy tud rögtön visszahív. Barátságos, profi, nem kapkodja el, úgy gondolom tapasztalt, kreatív. Ha szükségem lesz még valamikor fotósra, biztosan őt fogom ismét felkeresni, csak ajánlani tudom! :)
Göncz Csenge
Zoli tehetseget, rugalmassagat, precizitasat, baratsagos es kozvelten szemelyiseget volt mar szerencsem megtapasztalni. Eloszor egy csaladi fenykepezes apropojabol kerestuk meg noveremmel, majd szimpatikussaga es a fent felsorolt csupa pozitiv tulajdonsagai miatt sminkes portfoliomat is vele keszitettem el. Csak ajnlani tudom!!!!!!:)
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Fényképész, fotós 64 megbízás Esküvői fotós 40 megbízás