Fogadok munkát
Fűtés Most Épületgépészeti Kft
Fűtés Most Épületgépészeti Kft

Fűtésszerelés · Épületgépészet · Vízszerelő

39
Megbízás

2 nappal ezelőtt volt itt.

Érd és 35 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 59698

Minősített jószaki

Fűtés Most Épületgépészeti Kft

Fűtésszerelés · Épületgépészet · Vízszerelő

Nagy tapasztalattal és technikai háttérel rendelkező gépészek várják régi és új ügyfeleink megrendelését. Határidőre, garanciával és szerződéssel dolgozunk. Ha Épületgépészetről van szó akkor válassza a Fűtés Most Épületgépészeti Kft csapatát. Üdv, Cseh Richárd
Mutass többet

Áraim

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Ajánlatkérő
A munka egy 120m2-es lakás gépészeti kivitelezése volt. A víz/csatorna szerelés alatt a kiállások több mint felével máshol álltak fel (10-20, de néhol 60 cm csúszás is volt). A gépészeti tervektől/megbeszéltektől számos ponton eltértek; továbbá nem figyeltek a magassági szintekre a vízcsövek vezetésénél, azok helytelen keresztezése nem fért el a rétegrendben.. Az elvégzett, "késznek" beállított munkát ellenőrizetlenül adták át. Ezután én 15 hibát találtam több részletben, ami összességében két hónap csúszást és jelentős plusz költséget eredményezett, mivel már más munkafolyamatok is elkezdődtek amikbe bele kellett bontani. A hibák többségét javították.Amit még megemlítenék, hogy anyagelszámolás sem volt transzparens. Aznap reggel küldték el az anyag árát, amikor kezdték a munkát, így mivel nem akartam csúszást, nem volt más választásom, mint kifizetni. Tételes elszámolást többszöri kérésemre sem kaptam az anyagról, továbbá a megmaradt anyaggal sem számoltunk el a megbeszéltekkel ellentétben.
Szaki válasza:
A munka kezdés előtt kapott tervet kb. 5x variálta át, persze hogy a kollégák se tudták, hogy hova rakják. A szintet figyeltük, gerendaközbe kellett szerelni és volt hogy a gerendákon át kellett húzni a csöveket, helyenként lehet, hogy nehezen fér bele a szintbe ami legrosszabb esetbe 3 cm volt. A munkát úgy végeztük el, hogy Én, mint vezető (mivel külföldön voltam, erről tudott is) ennek végeztével nem tudtam leellenőrizni a munkát. Szóltam a tulajnak, hogy kész vagyunk erre Ő már hívta is a tervezőt, hogy jöjjön átvenni, ez meg is történt mindent rendben talált, majd rá egy hónapra hív a megrendelő, hogy 3-4 kiállást odébb kellene rakni. Egy szó nélkül még ezt is megcsináltuk, ingyen és bérmentve. Az hogy reggel kapta meg az anyag ajánlatát, csakis magának köszönhető, mivel munka előtt 1 nappal még a szükséges anyag gyártóit határozta meg. Egy nyilvános véleményt úgy kell leírni, hogy mindkét fel szemszögéből lássuk a dolgot.
Tamás
Gyors, precíz szakember.
Barna
Az egy rossz dologgal kezdem: sokáig tartott mire sikerült lefixálni hogy mikor és mennyiért tud jönni, miközben én időhöz voltam kötve a fűtési rendszer leeresztése miatt amit rögtön az elején jeleztem. A jó: minden más. Amikor megvolt az árajánlat és az időpont, pontosan érkeztek, gyorsan és precízen végezték el a munkát, nem árultak zsákbamacskát, mindent elmondtak hogy mi az ami megvalósítható és mi az ami nem, vagy nem úgy ahogyan én gondoltam.
Ajánlatkérő
Korrekt szakember, nagyon gyorsan kijöttek, jó a kommunikáció, rendben elvégezték a feladatot!
Edit
Nagyon profik, megbizhatoak, es ha valamit megigernek akkor azt minden esetben teljesitik. Kimagasloan jok, viz es padlofutes szerelesben, es a jovoben oket hivnam, ha ujra epitkeznenk, vagy felujitanank. A legjobbak!
Ajánlatkérő
Gyorsan dolgoztak és jól. Egy kicsit drága volt de profi munka.
Ajánlatkérő
Segítőkész, precíz, kedves , megbízható
Ajánlatkérő
Kommunikatív, gyorsan reagál.
Ajánlatkérő
Az elvégzett munka szakmailag valószínűleg rendben van. Zavaró volt,hogy láthatóan nem bízott a megrendelőben (bennem),agresszivan előre kérte a pénzt,és azonnali felszólításokat küldött.Kérésem ellenére nem kaptam részletes anyagszámlát-az igen jelentős összegről. A számla: "Anyag". Ennyi. Túl öntudatosan viselkedett, de az elmaradt apróbb munkák elvégzésre már nem jött ki.
Szaki válasza:
Az elvégzett munka biztosan rendben van mivel a nyomáspróbán is helytállt. Nálunk minden megrendelő előzetesen, fix árajánlatot kap, forintra pontosan. A szerződésünk is tartalmazza azt, hogy a munkakezdést követően azonnal köteles az odaszállított anyagnak a költséget rendezni. Ez az Ön megrendelésénél 2 nap múlva sikerült csak, miközben a munka már javában folyt. Az, hogy az apróbb munkákra nem mentünk ki az csak az Ön hibája, de mivel fizetési és elégedettlenségi problémák merültek fel Önnél(szakmailag jogtalanul) így nem is gondoltam, hogy visszahív bármikor is. (így is lett!)
Szilvia
Gyors, személyes felmérés után korrekt áron, kiváló munkát kaptunk tőlük!
Ajánlatkérő
Értelmes, ügyes, korrekt
Szaki válasza:
Köszönjük bizalmát.
Ajánlatkérő
Eredendően az átbaszásra játszott.
Szaki válasza:
Nem teljesen értem, hogy mire érti. Kérte a szolgáltatást, az előre megbeszélt árakon teljesítettük azokat! Várom válaszát.
Andrea
Korrekt ár, pontos, kielégítő munka, udvarias viselkedés.
Szaki válasza:
Köszönjük. Igyekszünk. 😁
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Fűtésszerelés 11 megbízás Épületgépészet 9 megbízás Vízszerelő 6 megbízás Gázvezeték szerelő 6 megbízás Radiátorszerelés 4 megbízás Gázkészülék javítás 3 megbízás Kéménybélelés, felújítás 0 megbízás