Fogadok munkát
Ember Géza
Ember Géza

Szobafestő, tapétázó · Gipszkarton szerelés

6
Megbízás

14 nappal ezelőtt volt itt.

Pécs és 85 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 29340

Ember Géza

Szobafestő, tapétázó · Gipszkarton szerelés

30 éves tapasztalattal várom leendő megrendelőimet.Tiszta és precíz munka!Vállalok még homlokzati szigetelést is.
Mutass többet

Áraim

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Válaszaim

Hány fokig lehet hőszigetelni? Úgy tudom, nagy hőségben nem szabad.... Mi erre a szabály? Ha csak augusztusra kapok szakit, akkor inkább el se kezdjük?

Az én válaszom:

„Epst igen,lehet.Közetgyapotot igen.Grafitost csak védő háló mögött.Színt felrakni ilyenkor csak árnyékban és hajnalban amíg nincs meleg,nem tűz oda a nap.”

1

2024. 05. 27.

Mire jó a makulatúra ? Megéri makulatúrát feltetetni tapétázás előtt, vagy ezzel csak növelem a tapétázás összköltségét?

Az én válaszom:

„A makulatúra papírt nehéz tapéták illesztés ragasztás végett kell. Így pontosabb és keményebb a ragasztás.”

0

2024. 05. 03.

Ha a homlokzatot leszigetelik, de a kő lábazatot nem, az okozhat problémát? És ha igen, mit?

Az én válaszom:

„Hő hidat képez.A padló fal találkozásnál vizes és penészesedés lehetséges.”

0

2024. 04. 24.

Minden télen bepenészedik a gyerekszoba és a konyha sarka is. Alul-felül. Gondolom, mert északi fal. Mit lehetne tenni? Megoldás lehet, ha csak azt az egy falat szigeteljük, vagy azzal csak nagyobb bajt okozok? Hogy szüntessük meg a hőhidat?

Az én válaszom:

„Lehet egy falat de nem érdemes.Akkor érdemes ha körbe van szigetelve.”

0

2024. 04. 12.

melyiknek jobb a hőszigetelési képessége? 20 cm kőzetgyapot vagy 20 cm fehér eps?

Az én válaszom:

„Kőzetgyapot jobb,de drágább.Mint az anyag és a munkadíja is.”

0

2024. 04. 07.

A külső hőszigetelő rendszer hálózása után itt-ott kilátszik a ragasztó alól a háló. A kivitelező azt mondta, ez nem gond, mert még úgyis rákerül a nemesvakolat, de én valahogy nem vagyok ettől boldog. Mit gondoltok erről? Ez hőszigetelési hiba, vagy tényleg nem kell fennakadni rajta?

Az én válaszom:

„Azért hívják ágyazónak mert takarni kell! Ha nincs meg a vastagság akkor utólag párás esős idő után minden lap külön külön látszani fog.Ezt írja a szabvány minden gyártó így írja ki.Szeretnek anyagot és időt spórolni!”

1

2024. 02. 08.

Láttam egy videót, ahol a szakember megfogta a kész szigetelést a fal tövében, és egy mozdulattal lehúzta a falról, mint egy darab ragtapaszt.... Totál beijedtem, hogy ilyen megtörténhet. Milyen ragasztót vásároljak, hogy az biztos tartson??? Vagy ezt a dübelezés hiánya okozhatta? Esetleg valami egyéb kivitelezési hiba? Láttatok ti már hasonlót? Hogy kerülhető el az ilyen kár?

Az én válaszom:

„Nem a ragasztó a hibás ha nem a technológia. De ezt most nem fejteném ki ,ez már szakmai gyakorlat.”

0

2024. 02. 06.

milyen hőszigetelő anyagokkal valósítható meg sikeresen a vályogház hőszigetelése? Ti mit raknátok rá - kőzetgyapot, eps, vagy láttam olyat is, hogy náddal szigetelték.

Az én válaszom:

„Kőzetgyapot”

0

2024. 02. 01.

Sziasztok. Azt szeretném kérdezni, hogy tetőszigetelés esetén hova kell párazáró fólia és hova páraáteresztő? Azaz, mikor melyik a jó megoldás, vagy egyszerűen a páraáteresztő jobb minden esetben?

Az én válaszom:

„Párazáró belülre,páraáteresztő kívülre.”

0

2024. 01. 31.

Sziasztok. Bajban vagyok. Az albérletben lefújtam a falat penészirtóval, és a kávészínű falfesték kifakult, foltos lett. Tudtok valami jó tippet adni falfestés javítására? Mit csináljak???

Az én válaszom:

„Ha esetleg van festék szín kód,akkor kis részén javítható. Kevésbé lesz feltűnő. ”

0

2023. 11. 27.

Homlokzatfestésnél vannak kifejezetten nem ajánlott színek? Ha lehet, valami nem fehéret szeretnénk, de az egyik oldala a háznak szinte állandóan napban fürdik, a hátsó falakat viszont alig éri fény. Homlokzatfesték színénél számít pl. a szín a hőszigetelés szempontjából? Jobban repedezhet pl. egy sötét fal mint egy világos? Vagy fordítva? Köszönjük!

Az én válaszom:

„Azt szoktam ajánlani hogy lehet akár az árnyèkos oldal világosabb akár kèt árnyalattal is.Igy mindig úgy tűnik minden napszakban hogy egyforma.De a világosabb szín kevésbé kènyes mint egy sötètebb szín.Van már olyan festèk amiben üvegszál van az össze fogja a kisebb repedèseket kèsöbbiekben.De fontos a jó alapozás.”

0

2023. 03. 17.

Fura kérdés lesz, de zavarba jöttem: kértem végre árajánlatot mázolásra és szobafestésre külön-külön, de aztán rájöttem, hogy végülis ez egy szakma, tehát egy ember is meg tudna csinálni mindent. Megsértődnek a szakik, ha külön-külön embert hívok szobafestésre és mázolásra? Nem akarok megbántani senkit... Mennyire lehet alkudni az árakból, ha a szobafestés-mázolás egy kivitelezővel történik? Úgy olvastam, jobban tudják az idejüket beosztani ilyenkor a száradási idők miatt. Ez igaz? Vagy tökmindegy?

Az én válaszom:

„Persze,igen könnyebben de fontosabb a munkák pontosabb betáblázása.Ha esetleg nyár elején lenne szükség a munkára, hívjon bizalommal. köszönöm ”

1

2023. 03. 01.

Tiszteletem! Mit tartalmaz a festés munkadíj általában? Mindent, de mindent, csak az anyagköltséget nem? És az a munkadíj, ami egy árajánlatban van független attól, hogy hány ember jön ki dolgozni? Mik azok a tipikus munkadíj költségek, amik csak a munkavégzés során derülnek ki, és előre nem láthatóak? Tehát ami indokolt, szakszerű és nem átverés. Kis biztonságérzetet jelentene, ha tudnának nekünk segíteni, szeretnénk korrekt szakemberrel dolgozni, és mi is értőn, tisztességesen hozzáállni. Köszönjük!

Az én válaszom:

„A munkadijban csak az anyag díj nincs benne azért munkadíj.Èn pl pontosan bele szoktam írni az ár ajánlatba hogy az mit is tartalmaz.Ha azzon felül bármi plusz kelletkezik azt tudatom ès megbeszèlem a megrendelővel.”

1

2023. 02. 06.

Egy nagy szobából egy hálófülke leválasztásának mi a legolcsóbb módja? Gipszkarton fal építése? Vagy?

Az én válaszom:

„Nincs!Ennyi”

0

2023. 02. 06.

Fürdőszoba álmennyezetre mi a legjobb anyag? Hungarocell vagy gipszkarton? Milyen szakembert kell ilyenkor hívjak? A gipszkartonos az, aki megoldja? Vagy szobafestő is kell majd? Vagy generálkivitelező? Sajnos egyáltalán nem értek hozzá.

Az én válaszom:

„Impregnált karton fèm vázra.A hungi nem jó mert nem csöpögni fog a pára. Meg a festék is le pereg.”

2

2023. 01. 27.

Szakmáim

Szobafestő, tapétázó 4 megbízás Gipszkarton szerelés 2 megbízás