Fogadok munkát
Dopamine Service Kft.
Dopamine Service Kft.

Hang-, tető-, hőszigetelés · Kőműves · Kertépítés

7
Megbízás

9 perccel ezelőtt volt itt.

Eger és 60 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 49560

Dopamine Service Kft.

Hang-, tető-, hőszigetelés · Kőműves · Kertépítés

Cégünk fő profilja, hogy az álomotthont megteremtsük az ügyfeleink számára. Külső és belső kivitelezés. Kőműves munkák, szigetelés, gipszkartonozás, festés, tervezés, felújítás és stb.
Mutass többet

Áraim

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Miklós
Lendületes, hozzáértő, időben rugalmas és barátságos. Munkája szép és alapos, rászánta az időt és az energiát.
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Válaszaim

Szét lesz verve a fürdőszoba (10 nm), egészen a falig, lemegy a csempe, járólap, vakolat. Mit javasoltok, béreljek konténert vagy a szakit bízzam meg a sitt elszállítással, esetleg rendeljek kisteherautót, ami elviszi? Melyik a legolcsóbb? Tud ebben valaki információt adni?

Az én válaszom:

„Üdv, a konténer elég drága, főleg frekventáltabb helyeken. Simán belemegy kb 25-35 sittes zsákba a törmelék. Általában aki végzi a felújítást, el lehet vele szállíttatni a sittet. ”

2024. ápr. 6.

A szilikonos fugázás és a sziloplasztozás ugyanazt takarja?

Az én válaszom:

„Nem éppen, nyilván fontos a szövegkörnyezet. ”

2024. jún. 29.

Összekentem csúnyán a járólapot, és nem jön le. Milyen oldószer viszi le a flexibilis csemperagasztót?

Az én válaszom:

„Nagyon sok különféle burkolat létezik, színben, anyagában, felületében így van amire ha ráköt az anyag és időben nem távolítják el maradandó nyomot hagy, de van amin nem látszik meg. Ha semmilyen módszerrel nem tűnik el a folt és tökéletes képet akar akkor azt,- ha szerencséje van, egy-két lapot fel kell venni és egy újat lerakni.”

2024. máj. 7.

Jó márka a sakret? Ajánljátok? Sakret flexibilis csemperagasztó vélemények érdekelnek.

Az én válaszom:

„Az dönti el, hogy mihez szeretné alkalmazni és melyik típusa. Ha konkrétabbat szeretne tudni kérdezzen bátran.”

2024. máj. 7.

sziasztok! épp csak bimbós még a krizantémom (az a nagyfejű) ha levágom bimbósan, ki fog nyilni, a vázában egy hét alatt? Vagy reménykedjek, hogy a tövén is kinyílik még novemberre?

Az én válaszom:

„Szerintem igen, de az is lehet , hogy nem, meg kell próbálni valamelyik módot,- vagy egy növényápolási oldalon kell közzétenni ezt a kérdést. Üdv”

2024. ápr. 6.

Mennyire fontos laminált padló vásárláskor a kopásállóság? Nagy a különbség az AC 1 és az AC 2 között? Melyiket érdemes megvenni, és melyiket nem?

Az én válaszom:

„Nyilván attól függ mennyire van kitéve használatnak az a laminált amit arra a helyiségte hasznàlnak. Pl csúszkálnak rajta irodaszékkel, rendszeres felmosás, cipőben járás rajta, stb. De ha csak sima szobáról van szó akkor Önre van bízva mennyire akar tartósabbat. ”

2024. ápr. 6.

Mi most az előírás? Hogy viszik fel a ragasztót az eps táblákra? Pogácsákban? Ha igen, hány helyen van ragasztópogácsa? Vagy körben a szélére? Egész felületre? Mi a helyes technológia most?

Az én válaszom:

„Az polisztirol lapot az egyik oldalán a szélei mentén, kb. 6-8 cm széles sávban kell körbe kenni, valamint a hosszanti középső tengelye mentén egy sorban, három kb. tenyérnyi pontban kell rákenni a ragasztóból, tűzvédelem, páralecsapódás, elmozgások ellen”

2024. ápr. 6.

A szaki szerint mehet mindenhová eps az erkély utólagos szigetelése során, de én úgy tudom, hogy minimum 30 cm magasságban itt is xps-t szoktak tenni, mint a lábazatnál, ami véd a becsapódó esővíz ellen. Ti hogy szoktátok?

Az én válaszom:

„Érdemes xps -el kezdeni az első sort, nem csak az eső miatt, de ott könnyebben rúg bele az ember , vagy takarításkor sértené meg az padló körül a hungarocellt, viszont az xps jóval erősebb, kevésbé sérülékeny.”

2024. ápr. 6.

Jó napot ,érdeklődni szeretnék, hogy miként lehet kéményt utólag építeni, ha az nincs bent a házban?

Az én válaszom:

„Nyilván tudni kell részletesebben, hogy miről van szó. De legegyszerűbb módja ha épületen kívül, a ház mellé,- mögé húzunk fel egy kéményt így nem jár a munka belső nagy bontásokkal átalakításokkal. Kell egy jó alap mivel nagy súlya lesz, több ponton rögzíteni a házhoz, ha van koszorú akkor ahhoz leginkább, így stabilabb lesz a kapcsolat. Kültér lévén hőszigetelt kéményt válasszunk, falon át kivezetjük a füstcsövet és majd a tető felett némivel elvezetjük az égésterméket. És így tovább. ”

2023. okt. 14.

Szakmáim

Hang-, tető-, hőszigetelés 4 megbízás Kőműves 2 megbízás Kertépítés 1 megbízás Földmunka 0 megbízás Melegburkoló, parkettázás 0 megbízás Szobafestő, tapétázó 0 megbízás Burkoló 0 megbízás