Fogadok munkát
Danku Attila
Danku Attila

Térkövezés · Betonozás · Kőműves

71
Megbízás

18 órával ezelőtt volt itt.

Szolnok és 180 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 63736

Minősített jószaki

Danku Attila

Térkövezés · Betonozás · Kőműves

Építőipari munkák kivitelezését vállaljuk széles körben!
Mutass többet

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Ajánlatkérő
Minden a tervezettekhez képest alakult! Alapos volt, a felmerülő problémákat megoldotta, végig segített.
Bacskai Lea
Az úr kiadott egy ajánlatot úgy, hogy nem járt kint a területen. Mikor meglátta, hogy a telek lejtős az árazás igencsak megemelkedett, mondván, hogy mindent emberi erővel kell felhordani és lehordani. Az árat amit adott elfogadtam, így a munka elkezdődött. Az egy dolog, hogy mindig csúsztak a feladatok elvégzésével és hamarabb távoztak mint ahogyan azt kellett volna, de még a munka sem volt megcsinálva. Amit megrendeltem tőle: 1., egy könnyűszerkezetes ház alá egy 5 x 6 méteres betonalap. Az árazás még a kisgépek miatt is változott, azt pluszban kifizettette velem miután a már megemelkedett árat kifizettem. 2., A meglévő épületek lebontása ( nyári konyha, tyúk ól ) ebből a mai napig nem sikerült mindent megcsinálnia, hiszen én és a családom bontottuk el a maradványokat amiket ott hagytak. (pl: salgó polc ) 3., Víz és csatorna felvezetése a ház alapjához. A csatorna rendszert a lejtős telek ellenére sem lépcsőzetesen fektették le a földbe, és a legrosszabb minőségű csöveket használták, aminek köszönhetően vissza kell bontani már most, hiszen a földnek és az időjárásnak köszönhetően a csövek már most összenyomódtak. A betonalap télen felfagyott ( bár állítása szerint nem fagyott hanem rossz volt a cement ) A 77 éves nagymamám amikor meglátta első mondata az volt, hogy nem volt benne fagyálló és elég cement.... Az alapot úgy javította ki 1,5 hónap könyörgés után, hogy én vettem meg az anyagokat hozzá. Minősíthetetlen stílusban kommunikál és borzasztó sok szemetet hagytak maguk mögött. Ha valaki jót akar magának és nem kontár munkát szeretne javaslom messziről kerülje el.
László
Az árban való megegyezés után kialkudott még 100000Ft-t,a munka nagyon gyenge minőségű,a 10cm betonból 5cm mállik,széle kézzel letörhető,szakembert hÍvtam,Ö a Mapei Prosfa-t ajánlotta,ami rossz minőségű beton mélységi erősÍtésére való.Ennek becsült költsége 300000Ft.Jeleztem vállalkozónak,hogy elvárom ezen összeg visszafizetését,azóta nem jelentkezik.A munkát 950000ft-t vállalta amit hiánytalanul megkapott.Saját bevallása szerint -5 fokos hidegben nem tett fagyállót a betonba.Szemetet hagyva távozott.Maximálisan becsapva érzem magam,ha lenne minusz 10 értékelési lehetőség,azt választanám.Senkinek nem ajánlom!!!!!
Levendula
Gyors és pontos munkavégzés,lehet van olcsóbb,de nekünk gyorsan kellett.
Endre
Rendben van
Marci
Megbízható, pontos, rugalmas! A felmerülő nem tervezett problémákra rugalmasan reagál!
Gábor
Kerítés építés történt színezett zsalukőből sávalap kialakításával es néhány m2 térkövezés. A munka kissebb csúszással el lett végezve,precízen,szépen..A munkát vegző csapat rendes,tiszteletudó jó szakemberekből áll.. A vállalási összeget és határidőt erősen ajánlott irásban rögzíteni, mert jelen esetben 30 %-ot gyarapodott a legkülönfélébb indokokkal.. Ezt leszámítva nem volt gond
Róza
minden a megbeszéltek szerint történt
Róza
Minden a megbeszéltek alapján történt.
Ajánlatkérő
Korrekt, nem volt trükközés
András
4x4 méteres vízszintes fagyálló beton felület volt a feladat. Részletes ajánlatot adott, ami megérkezéskor némileg változott, mivel a munkaterület messzebb volt az építőanyagoktól, de megegyeztünk. Megállás nélkül dolgoztak, munka közben felmerült plusz anyag szükséglet beszerzését saját futóval intézte. Földmérő műszerrel vízszinteztek. Kedélyes csapat, vidámak, pontosan dolgoztak. Ajánlom!
Bíró Gyula
minden rendben volt
Ajánlatkérő
Korrekt, rugalmas es nagyon szep munkavegzes! Tisztan, rendben zajlott a munka, kedves szakemberek. Elegedettek vagyunk, masoknak is ajanlom!
Ajánlatkérő
Munkájukat rendesen elvégezték. Ha gond volt, akkor jelezték előre.
Vanessa Ádám Bt.
Megbízható,ügyes,tisztelettudó,munkaerők!
Péter
A munka során folyamatosan egyeztetett, kérdés esetén szólt, hívott. A munkát a megbeszélt kereteken belül elvégezte. Ajánlom.
Csörgő Ottilia
Minden rendben volt. Jól dolgozott.
Ajánlatkérő
Összeszokott, szorgalmas emberekkel dolgozik
Rakusz krisztián
Korrekt és precíz kivitelezés. Nagyon rendes brigád. Gyors és alapos munkavégzés. Tisztán dolgoztak. Csak is ajánlani tudom őket. Biztos hogy a következő hasonló munkához is őket fogom választani.
Ajánlatkérő
Rendben volt minden.
Zsuzsa
Megbízható szakember, kiváló csapattal. A felméréstől kedve a megbeszéltek alapján pontos munkakezdés, és munkavégzés. Minőségi munka. Csak ajánlani tudom.
Maccesz
Megbízható, a megbeszèlt napon jöttek és elvégezték a munkát.
Kisspeti
A megbeszélt napon és időben pontosan érkeztek. Nagyon profi embereket hozott, akik mindent úgy végeztek el, ahogy megbeszéltük, látszott, hogy összeszokott és kitartó dolgozók. A kivitelezés előtt még többször átmértük a dolgokat a véglegesítés előtt és inkább módosítottak, csak hogy hibátlan legyen. A munka megállás nélkül ment egészen addig, míg kész nem lettek, és a tervezett idő előtt be is fejezték. A végeredménnyel nagyon elégedett vagyok, mindenkinek bátran ajánlom Attilát és csapatát!
Vaja Attila
Jó szakember. Precíz
Ajánlatkérő
Korrekt, pontos, jó munkát végzett!
Zoltán Takács
Sajnos menet közben az ár változott !
Gabriella
Mind emberileg, mind szakmailag rendkívüli. Gyorsan teljesítette, amit vállalt, reális áron dolgozott, részletesen elmagyarázta a technikai dolgokat is. Nem tudok olyat mondani, amit nem szerettünk.
Csató Ferenc
most kezdődik a munka
Máté
Precíz és pontos munkavégzés, megbízható szakemberek. Rendet hagytak maguk után, a keletkezett törmeléket, maradék nyersanyagokat elszállították.
Tamás
Nagyon meg vagyok elégedve a vállalkozóval. A megbeszélt időpontban megjelentek a munkaterületen, gyors és szép munkát végeztek korrekt áron. Ajánlom mindenkinek a szolgáltatásukat.
Varga Géza
Gyors, precíz, korrekt munka.
Zoli
Precizen dolgoztak kollégáival, a térkövezést szépen és gyorsan elvégezték.
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Térkövezés 33 megbízás Betonozás 18 megbízás Kőműves 16 megbízás Földmunka 4 megbízás