FOGADOK MUNKÁT
Csőszer Mester - Szekszárdi Attila
Csőszer Mester - Szekszárdi Attila
10
Megbízás

8 órával ezelőtt volt itt.

Budapest és 30 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 37839

Minősített jószaki

Rólam

Kedves Megrendelők! Azokhoz szólnék, akiknek sűrgős lenne az adott munkát elvégezni. A téli időszakra való tekintettel eléggé elfoglalt vagyok. Kérem, azok kérjenek ajánlatot, akiknek legalább 1-2 hét türemük van az kért munka elvégzésére. Köszönettel Szekszárd Attila Családi vállalkozásunk keretében összesen 60 év tapasztalattal rendelkezünk. Számomra az elégedett megrendelő a jövő értéke. Fő tevékenységünk a víz. fűtés, csatorna csőhálózatok kialakítása. Mosdó, WC, kád, zuhany, zuhanykabin, mosogató, mosó,-mosogatógépkiállások kiépítése, vízóra kiépítés-csere, bojler szerelés-tisztítás. Radiátor illetve padlófűtés, mennyezetfűtés, kazán telepítés, konvektorok szerelése-tisztítása. Alap csatorna kiépítése, strangok építése-cseréje, mosdó,-mosogató szifon szerelés-javítás. Különböző anyagok felhasználásával dolgozunk- rézzel, 5 rétegű csővel, szénacél, de akár műanyag csövekkel is. Gépesített duguláselhárítás 20m-ig. Számos elégedett ügyfél van már mögöttünk. Az esetek nagy többségében az elit negyedben vannak munkáink. Ez garancia a munkánk minőségére. Igényes vagyok a munkámra és a megítélésemre. A munkánkkal meg lesz elégedve. Válasszon minket ! Köszönettel Szekszárdi Attila
Mutass többet

Áraim

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Ajánlatkérő
Kedves, udvarias és lelkiismeretes szakember. Ritka párosítás!
Ajánlatkérő
Profi munka, profi hozzáállás, profi kommunikáció. És korrekt ár. Maximálisan elégedett voltam, legközelebb is őt fogom hívni.
Szaki válasza:
Nagyon örülök, hogy elégedett a munkánkkal. Legközelebb is szívesen megyünk! :)
Baranyi Péter
Teljes mértékben elégedett voltam az Attila által elvégzett munkával. A megbeszélt időponthoz is tartotta magát.
Szaki válasza:
Köszönöm, hogy szánt ránk az idejéből. Igaz, hogy a nap végére a vacsorával érkeztünk mi is. Remélem nem okohtunk kellemetlenséget.
József
Gyors, korrekt.
Szaki válasza:
Köszönöm az értékelését
Cs Tibor
Jó lenne ha tisztában lenne az anyag árakkal egyébként rendes szakember.
Szaki válasza:
Sajnos amióta az euro egyik nap 400 a mádik nap 420, azóta napról napra változnak az árak még a kereskedők sem tudnak pontos árat mondani. Nem lehet naprakésznek lenni. Köszönöm megértését és, hogy szánt ránk időt.
Törölt felhasználó
A telefonon előre egyeztetett időpontban korrektül jelentek meg, a hibás (őrlángon kikapcsoló) FÉG konvektort rövid idő alatt megjavították, és teljesen kitakarították. Mind stílusukat, mind a munkavégzést tekintve abszolút pozitív a benyomás, bátran ajánlom mindenkinek! :)
Szaki válasza:
nagyon örülünk, hogy elégedett a munkánkkal és a hozzáállásunkkal. köszönjük, hogy minket választott
József
Hamar kijött, korrekt módon elvégezte a munkát az előre megbeszélt áron.
Szaki válasza:
sajnálom, hogy a vártnál többet kellett várnia a számlára, nem rajtunk múlott. köszönjük, hogy értékelt minket
Viktor
Azonnal felvette a telefont, és mivel jeleztem neki hogy sürgősebb lenne a beköszöntő hűvösebb idő miatt, elég hamar adott időpontot. Konvektor javítás, tisztítás volt a feladat, Attila és munkatársa pontosan érkezett és láthatóan alapos munkát végeztek. Még a külföldi bérlőm is megjegyezte, hogy nem semmi a hozzáállásuk a feladathoz, nyugodt lesz a konvektorok állapotát illetően. Össze is takarítottak maguk után. Az ár teljesen korrekt volt. Maximálisan ajánlom, és én is őt fogom ismét hívni ha gázszerelésre van szükségem.
Szaki válasza:
igyekszünk mindig a maximumot nyújtani az ügyfeleinknek és vannak olyan ügyfeleink, akik ezt észre is veszik. köszönjük
Ajánlatkérő
Megbeszélt időpontra érkezett, alaposan végezte munkáját , megbeszélteknek megfelelően kellett fizetni. Korrekt, abszolút ajánlom!
Szaki válasza:
nem lennék jó politikus....én betartom, amit ígérek köszönjük, hogy szánt ránk az idejéből
Ildikó
Nagyon megbízható, rögtön felvette velem a kapcsolatot és meg tudtuk beszélni az időpontot amelyik jó lesz nekem. Még azt is jelezte, hogy 10 percet késni fog. Nem csalodtam benne, pont olyan volt amilyenre számítottam.Csak ajánlani tudom. Ha máskor is problémám lesz csak őt fogom hívni.
Szaki válasza:
Kedves Ildikó nagyon örülök, hogy nem okoztunk csalódást. köszönjük véleményét ezzel nem csak a munkánkat segíti, de támpontot ad leendő ügyfeleinknek is. köszönjük csőszermester
Ildi
Korrekt
Szaki válasza:
Kedves Ildikó köszönjük, hogy értékelésével segíti a munkánk. köszönettel csőszermester
Réka
Ha szükség lesz rá legközelebb is őt fogom hívni, nagyon elégedett vagyok. Gyorsan ki tudott jönni, kedvesen és érthetően kommunikált, folyamatosan tartotta a kapcsolatot velem a kiérkezésig. Bátran ajánlom mindenkinek. Nagyon köszönöm a munkájukat!
Szaki válasza:
Köszönjük a visszajelzést. Örülünk, hogy elégedett a munkánkkal. A jövőben sem fogunk csalódást okozni.
Zsuzsa
Bajban voltam azt hittem vége a világnak hiszen az előző mester elszúrta a munkát és vette kabátjat és egy “sajnálom elszurtam “után eltávozott!Itt maradtam víz nélkül, így a fűtés is elszállt ,péntek délután volt!!Majd megérkezett számomra az “Angyal “ aki precízen, pontosan, udvariasan, pillanatok alatt helyrehozta a hibát !Azt gondolom ilyen szakemberek kellenek, akit bátran ajánlom a barátaimnak, és minden olyan embernek akinek igazi szakemberre van szüksége !!Bocsanat ket Angyal volt Édesapa és fia!Koszonom nekik, hogy ilyen szakemberek meg vannak.
Szaki válasza:
Köszönjük a pozitív értékelést. Számunkra is jó érzés, hogy visszadhattuk a normál életét. Valamint bebizonyíthattuk azt , hogy a Jószakin szakemberek is vannak.
Ajánlatkérő
Tökéletesen elégedett vagyok! Nagyon örülök, hogy nem kellett még egy napot fagyoskodni! A szerelő amikorra megbeszéltük pontosan érkezett, udvarias, és tiszta volt. Majd azután,hogy átnézte a lakáson belül a rendszert, meg is oldotta a problémát. A radiátorból egy nagy adag valami salakféle távozott, ami elzárta a melegvíz útját. Ezután már azonnal melegedni kezdett a radiátor egész felülete!! Az ár annyi volt amit megbeszéltünk. Ez a nap jól végződött!!!
Szaki válasza:
Köszönöm Örülök, hogy segíthettem
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Fűtésszerelés 5 megbízás Gázkészülék javítás 2 megbízás Vízszerelő 2 megbízás Gázvezeték szerelő 1 megbízás Duguláselhárítás 0 megbízás