FOGADOK MUNKÁT
Csorba Zoltán
Csorba Zoltán
22
Megbízás

11 órával ezelőtt volt itt.

Balkány és 85 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 33053

Rólam

Szeretem a precíz munkát! Amikor elégedett a tulaj-megrendelő!
Mutass többet

Áraim

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Ajánlatkérő
meg lett csinálva úgy, hogy az eon áttudja venni.
Szaki válasza:
Ez miért csak 3 csillagot érdemel? Hiszen sos mentem hogy tudjon haladni az eon bekötése! És a munka is tisztességesen lett elvégezve! Rá adásul nem is jelentkezett más Vállalkozó! Mert kis munkáról volt szó! Én meg igazodtam az eon munkásaihoz ! Hagytam a másik munkám és mentem önhöz hogy legyen mihamarab áramja! Ezeket ön nem vetette figyelembe hogy csak 3 csillagot adot?
Marika
Jó szakembernek tartom,megfelelően irányítja csapatát,megbízható , mindent meglehet beszélni vele,korrekt árakon dolgozik
Szaki válasza:
Köszönöm szépen Marika néni
Toth-Bajnoczi Andrea
Régi házunk rész felújitására kértem meg. A munka még tart ha befejeződőtt akkor tudom értékelni. Az eddig elvégzett munka a megállapodás szerint korrektül történt.
Szaki válasza:
Köszönöm szépen!
Ajánlatkérő
nem
Zsolti
Megbízható, állja a szavát, a munka közben felmerült problémákat rugalmasan kezeli, felár nélkül megoldja, elérhető, ha csúszás van, jelzi, a csapatát fokyamatosan felügyeli.
Szaki válasza:
Köszönöm szépen!
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Válaszaim

Plafon glettelése előtt muszáj leszedni a festéket? Spekulálunk, mennyi lesz a kosz, hogy időzítsünk...a falakon tapéta van, azt ismerjük, hogy működik.

Az én válaszom:

„Zsiráf csiszolóval 80-as papirral kicsit durvább csiszoló papirral érdemes átt csiszolni !mielőtt még glettelné!”

1

2023. 02. 16.

Fürdőszoba álmennyezetre mi a legjobb anyag? Hungarocell vagy gipszkarton? Milyen szakembert kell ilyenkor hívjak? A gipszkartonos az, aki megoldja? Vagy szobafestő is kell majd? Vagy generálkivitelező? Sajnos egyáltalán nem értek hozzá.

Az én válaszom:

„Impregnált Gipszkarton! (Víz álló) glettelés előtt még le kell kenni folyékony fóliával! És müanyag bázisú festékket kell használni! Keresen bizalommal! Csorba Zoltán ”

0

2023. 01. 27.

Rosszul szellőző, hideg helyiségben bútorok mögött megjelent a penész. Az okot megszüntettük, de ilyen esetben a gipszkarton falak menthetők vagy inkább ki kell őket cserélni? Festőt hívjunk vagy gipszkartonost?

Az én válaszom:

„Mérni kell egy fal nedvességet! És az meg mutatja mi a további teendők! hívjon fel két ünnep között ingyenesen megmérem!”

0

2022. 12. 23.

Szakmáim

Kőműves 11 megbízás Burkoló 5 megbízás Épületbontás 3 megbízás Kertész 1 megbízás Földmunka 1 megbízás Ács 1 megbízás Ablakcsere, nyílászáró beépítés 0 megbízás Hang-, tető-, hőszigetelés 0 megbízás Gipszkarton szerelés 0 megbízás Belsőépítész 0 megbízás