FOGADOK MUNKÁT
Csikós Attila Zoltán Thermo Electric Hungary
Csikós Attila Zoltán Thermo Electric Hungary
73
Megbízás

20 nappal ezelőtt volt itt.

Budapest - VI. kerület és 20 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 75583

Minősített jószaki

Csikós Attila Zoltán Thermo Electric Hungary bemutatkozása

Üdvözlöm a nevem Csikós Attila Zoltán .Thermo Electric Hungary Kérem a kedves érdeklődőket telefonon keressenek ( Amit előre is köszönök ) privát elérhetőségemet megtalálják a Google rendszerében is a nevem beírásával Csikós Attila Zoltán. Konvektor szerelés karbantartás tisztitás Víz-Gáz-Fűtés szerelés Számlával garanciával vállalkozási szerződéssel. Víz szerelés vízvezeték kiépítés átalakítás felújítás Csapok, mosdók szifonok bojlerek szelepek Wc javítása cseréje. Mosógép mosogató gép beüzemelése. Fűtés szerelés Radiátorok, szelepek javítása cseréje, légtelenítés, rendszer töltés, Fűtési rendszer mosás Műszeres csőtőrés bemérés Padlófűtés cső törés szivárgás nyomás esés felderítés Üdvözlet Csikós Attila Zoltán Fizetési lehetőségek: Készpénz, azonnali utalás, utalás tájékoztató (Kiszállás és tanácsadási díj megrendelt munka esetén díjmentes), egyéb esetbe Kiszállási díj: Budapest területén 10000 Ft Pest megye: 15.000 Ft Árajánlat készítés és konzultációs díj :15.000 Ft mely megrendelt munkavégzés esetén jóváírásra kerül.
Mutass többet

Értékeléseim

Kata
mindent megcsinalt amit kertem, lelkiismeretesen szepen, ufvarias volt
Dániel
Figyelmes, körültekintő, precíz. Korrektül tájékoztat mindenről előre, nem köntörfalaz. Könnyen elérhető és gyorsan válaszol.
Ajánlatkérő
Precíz, profi
Ajánlatkérő
Precíz,alapos,szimpatikus.
Ildi
Minden munka gyorsan el lett végezve az előre megbeszélt áron, csak ajánlani tudom.
Fodor Dávid
Időben érkezik, járványügyi szabályoknak megfelelően felszerelt,
Agi
Nemcsak mert nagyszerű szakember, de lelkiismeretes hozzáállása és becsületessége miatt is ajánlom mindenkinek Attilát. Pontosan a megjelölt időben érkezett, és korrekt ajánlatot kaptam tőle. Alapos és kiváló munkát végzett. Nem hagyott cserben egy látszólag menthetetlen cirkóval sem! Messzemenően a legjobb tapasztalat volt eddig fűtésszerelés téren.
Ajánlatkérő
Attila már a telefonos egyeztetésünk során kedves, precíz, korrekt szakembernek bizonyult, amit utána a személyes találkozás és a munkája maximálisan megerősített. Jó szívvel fogom felkeresni a jövőben is és mindenképpen ajánlanám másnak is.
Fanni
Gyors, pontos, precíz
Ajánlatkérő
Attila már az első telefonbeszélgetésünk során számos tisztázó kérdést tett fel, ami jól előkészítette a munkát. Pontosan érkezett, felmérte a helyzetet és megbeszéltük a lehetséges megoldásokat. Hatékonyan dolgozott, időközben egy kis beszélgetésre is jutott figyelme. A felmerülő kérdéseimre kimerítő válaszokat és magyarázatokat kaptam. Korrekt árat kért, számlát kaptam és felhívta a figyelmemet arra is, hogy a lakásbiztosításom is fedezi a felmerülő költséget. Kommunikatív, jó szakember, jó szívvel ajánlom. Legközelebb is őt fogom hívni.
Kriszti
Korrekt, segítőkész ember és jó szakember. Ajánlom bárkinek.
Zórád Péter
Egy elöregedett, karbantartást korábban sose kapott panellakásban kellett WC-t cserélni (és azzal együtt a vízvezeték egy részét is). Hálátlan feladatnak tűnt, mert korábban a lakás hozzá nem értő tulajdonosa kókányolt a vezetékeken. Az időpont egyeztetés simán ment, az árajánlat áttekinthető és igényes volt. A munkavégzés napján a nagy forgalom ellenére másodperc pontossággal megjelentek (láthatóan előre kalkuláltak ezzel és időben indultak), és a munkát magas színvonalon, hamar elvégezték, a rendszerrel azóta sem tapasztaltunk semmilyen problémát. Profi munka! Jó érzés volt, hogy a munkavégzés alatt végig kaptam a tájékoztatást, hogy éppen mi történik, mi lesz cserélve és miért, hol volt a probléma eredetileg, láthattam a saját szememmel a munka egyes részleteit. Nem kérdés, hogy ha legközelebb bármi gondom akadna vízszerelés terén, őket hívnám!
Attila
Maximálisan elégedett vagyok a munkájával, pontos, korrekt és precíz munkát végzett. Csak ajánlani tudom.
Béla Minta
Nagyon korrekt, gyors és pontos szakember, aki nem csak az adott problémára talál megoldást, hanem kompletten és rendszerszinten akarja megoldani a problémát. Egy komplett fürdőszoba-konyha-fűtési rendszer felújítását kértem tőle elég rövid idő alatt (az előző "mester" szó nélkül eltűnt) és bár kihasználhatta volna az időszűkét, átverés nélkül, nagyon lelkiismeretesen vitte végig az egész folyamatot. Felmerült itt kritikaként az árképzése: mások munkájával és hozzáállásával összevetve szerintem nem drága, de persze én egy dologért egyszer szeretek fizetni és nem 2-3 alkalommal javítgatni amit valaki olcsón összetákolt. Tehát ha fontos a minőség, a jó ár-érték arány és a reális idő alatt pontosan elvégzett munka, akkor Attilát hívom.
Bence
Profi, gyors, korrekt. Több forrásból csöpögő, szivárgó mosogatót javított meg és a javítás után ugyanolyan rend volt a konyhában mint előtte! Bátran ajánlom! Köszi Attila!
Váradi László
Pontos, megbizható és barátságos. Ezentúl is őt fogom hivni.
Keller Gergely
Attila a megbeszélt időben jelentkezett nálam a korábbi telefonban egyeztetett csaptelep és mosdócsere miatt. Az időközben keletkező egyéb, alapfeladaton túli szükséges bútorszerelési munkáktól sem ijedt meg, kiválóan megoldotta. A munka elvégzése során a korábbi hanyag kivitelezési munka miatt keletkező problémákat (régi csaptelep kiállásnál lévő cső eltört a korábbi hibás beszerelésnek köszönhetően) gond nélkül orvosolta. Felvázolta a különböző megoldási lehetőségeket a lehetséges következményekkel, a döntést rám hagyva. Végig pontosan, szakszerűen, lelkiismeretesen dolgoztak a fiával együtt, akiket csak jó szívvel ajánlani tudok és a következő átalakításaimnál is őket fogom keresni.
Török Dóra
Nagyon köszönöm a megbízható munkáját!Több szakembertől kértem árajánlatot,és ez volt számomra a legjobb.Munkában,pontosságban,precízitásban teljesen megfelelő.Örülök,hogy megtaláltam ezt a szakembert. Teljes bizalommal ajánlom bárkinek!!!
Gábor
Azt ajánlatkérés leadása után ő volt az aki elsőnek felhívott. Rendkívül korrekt volt és teljeskörű tájékoztatást adott. Bátran merem ajánlani mindenkinek, korrektségből és ügyfélközpontúságból jeles!
Püspöki András
Munkáját végül nem, de árképzését megismertem. A JÓSZAKi-n szerzett további árajánlatok alapján nyugodtan mondhatom utóbbi akár a hétszerese is lehet más mesterekének, de egy biztos messze a legdrágább. Érdemes lehet tehát több árajánlatot is bekérni azoknak, akiknek a gyors, pontos és tiszta munka mellett, fontos a tisztességes ár is!
Vas Gábor
Gáz, fűtés és vizes munkákra kértem fel Attilát egy frissen vásárolt, rossz állapotú lakásban. Alapos felmérés alapján részletes szakvéleményt és árajánlatot kaptam tőle, mindent írásos, részletes formában, majd miután ezek alapján megbíztam, a munkálatokat nagyon hatékonyan, gyorsan és minden tekintetben profi, szabályokat és szabványokat ismerő és követő szakemberként végezte el. Ezen kívül minden általa végzett iparhoz szerszámok és felszerelések széles tárházával rendelkezik. Csupa olyan kvalitást mutatott tehát, ami manapság sajnos már ritkaságszámba megy szakipari területen. Csak ajánlani tudom.
Etelka
Korrekt, preciz szakember. Emberileg is maximálisan pozitív hozzáállással. Köszönjük a gyors-segélyt, még fogjuk keresni a továbbiakban!
Ajánlatkérő
Amit biztosan tudok, hogy többet nem fogok más szakértőt hívni, bármilyen műszaki problémám adódik. Minden a megbeszéltek alapján történt. Komolyabb problémám volt a lakásban, és ezt pár nap alatt megoldotta, amiért nagyon hálás vagyok! Hihetetlenül közvetlen, pontos, hozzáértő SZAKEMBER! Bátran és örömmel fogom ajánlani másoknak is! Köszönöm a munkájukat! Ildikó
Éva
Csak ajánlani tudom Attilát, a munkát rövid határidővel vállalta, korrekt írásos árajánlatot adott, rejtett költségek nélkül. A megbeszélt időpontban pontosan (!) érkezett, a munkát maradéktalanul és profin elvégezte, pedig jöttek közbe dolgok. Kommunikatív és kedves volt, a szakértelméhez nem fér kétség, ezentúl csak Őt fogom hívni. Köszönöm a segítséget! :)
Krisztián
telefonos egyeztetés után másnap a megbeszélt időpontban volt és sikeresen megoldotta a problémát
László Varga
Már az első telefonnál szimpatikus volt, és érződött, hogy "jó szaki". (Volt más jelentkező is, aki "magas lóról beszélt", és a távoli jövőbe adott volna időpontot.) Hajlandó volt több helyre elmenni megfizethető cserekészüléket keresni. Munkában igazi maximalista, csak a tökéletessel elégedett, és mindezt gyorsan, tisztességes áron, számlával csinálja. A jövőben mással nem is próbálkozom, ha javításra lesz szükség.
F. Flóra
Attila nagyon jó benyomást keltett már az első telefonálást követően, mielőtt kijött volna készséges volt kb. 15-20 percet rááldozni, hogy telefonon keresztül is a lehető legpontosabban azonosítsuk a problémát. Végül tudott mondani tól-ig összeget a munkáért, amelyen belül is maradtunk, így nem ért bennünket sem váratlan meglepetés. Pontosan érkeztek, a munka elvégzése közben és utána is pontosan dokumentálta az esetet is és javaslatot tett a további teendőkre, így erre tudunk hivatkozni. Az ár is nagyon korrekt volt, kedvezőbb, mint amiről általában hallani lehet. Szóval el is mentettem az elérhetőségét, legközelebb is őt fogom keresni és ajánlani másoknak is.
Tahin Dániel
Gyors, lelkiismeretes, szerény szakember. A keze jár és nem a szája. A konvektorokat kellett rendbe szedni és tökéletesen elvégezték a feladot a fiával. Őszintén ajánlom.
Lendvai Krisztina
Nagyon megbízható, precíz szakember. Pontosan, a megbeszéltek szerint jött, számlát adott és még kevesebbet is kért, mint amiben előzetesen megállapodtunk :) Csak ajánlani tudom.
Pesti Anna
Egy nagyon regi wc viztartalyt kellett cserelni, mert 3 helyen is csopogott. Nem akartam, hogy nagyobb baj legyen, es hogy elarasszon minket a viz, ugyhogy ajanlatkeres utan masnap delelott mar tudott is jonni Maximalisan meg voltam vele elegedve es batran ajanlom masoknak is, mert nagyon jo szakember. Gyorsan és pontosan dolgozott. Köszönöm.
Nagyné Pataki Katalin
Csak ajánlani tudom mindenkinek! Profi szakember, megbízható, lelkiismeretes és biztos nem fog becsapni! Ha szeretnél biztosra menni akkor csak őt hívd :) Örülünk, hogy megismerhettük, biztos hogy csak ő fogja a cirkónkat karbantartani
Törölt felhasználó
Nagyon rövid időn belül visszajelzett Attila , és pontosan érkezett meg, gyorsan elhárította a problémát. Precízen végezte a munkáját, ajánlom másnak is ! Üdv: B.István
Ajánlatkérő
Hamar reagált az ajánlatkérésre. A megbeszélt időpontban érkezett, és úgy néz ki megoldott egy olyan elég titokzatos problémát, amit előtte több szerelőnek nem sikerült. Nagyon korrekt, és nagyon jó szakember! Remélem nagyon sokszor lesz még szerencsénk egymáshoz kevésbé problémás esetekben is. Köszönöm Attila, biztos vagyok benne, hogy ez az út messzire visz, sok elégedett ügyféllel!
Ajánlatkérő
Ajánlatkérés után rövid időn belül felhívott, a megbeszélt időben érkezett és hamar orvosolta a problémát. Nagyon korrekt szakember, a munka mértékével arányosan áraz. Bárkinek ajánlanám!
Nagy Ani
Gyors, lelkiismeretes és profi, bátran ajánlom bárkinek!
Nagy Katinka
20 ember közül Attila volt az egyetlen aki egyátalán tudta is hogy mi a probléma és ő volt az aki a legkorábban ki tudott jönni.Nagyon kedves,lelkiismeretes és rendkívül segítőkész. Csak ajánlani tudom ,kitartásával és eszével mindent megold.
Fodor Dávid
A lehető legpozitívabb végkimenetelű ügyet zártam le a napokban Attilával. A hosszú idő óta fennálló problémát egyedül ő tudta és akarta megoldani. Segített a készülék kiválasztásban, beszerzésben és a cserét is természetesen ő csinálta. Ritka jó szakember és ritka jó EMBER, ami még fontosabb a mai világban! Köszönöm még egyszer.
Németh Noémi
Nagyon korrekt és precíz szakember! Csak ajánlani tudom!
Ágnes Schwarz
Nagyon segítőkész, korrekt, pontos, remek szakember! Máskor is őt fogom hívni.
Poós Krisztián
Korrekt, pontos, precíz, gyors. Lelkiismeretes munkát végeznek! Bátran ajánlom bárkinek.
Simon Péter
Pontos, precíz, gyors. A megígért időpontban érkeztek, és mondhatni a nem szokványos kéréseimet is gond nélkül teljesítették! Csak ajánlani tudom őket!
Rácz Róbert
Nálunk 2 konvektort kellet hosszú kihagyás után felkészíteni a fűtési szezonra. A munkát lelkiismeretesen és jól végezték el. Pontosak és korrektek, én csak ajánlani tudom őket mindenkinek.
Ajánlatkérő
Reggel jelentkezett a kérésre és kora este már jött is. Gyorsan és pontosan dolgozott. Köszönöm
Balázs Dévay
Segítőkész, korrekt, bátran ajánlom (bár effektív munkát nem végzett, mert a munka méretére tekintettel azt nem tudta elvállalni).
Kovács István
Régi Promontor konvektort kellett megjavítani,amit már senki sem vállalt. Ők lelkiismeretesen kitisztították,megjavították és üzembe helyezték. Mindenkinek bátran ajánlom a szakembereket.
Kerek Zita
Korrekt, pontos, segítőkész, lelkiismeretes, ajánlom bárkinek.
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Vízszerelő 38 megbízás Gázkészülék javítás 35 megbízás