Fogadok munkát
BEHO-TETŐ Kft. - Beherovszki László
BEHO-TETŐ Kft. - Beherovszki László

Bádogos · Ács

5
Megbízás

10 órával ezelőtt volt itt.

Kaposvár és 160 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 68431

BEHO-TETŐ Kft. - Beherovszki László

Bádogos · Ács

Üdvözlöm! Cégem Ács-Tetőfedő és bádogos munkákkal foglalkozik. Fő szempontunk, hogy minőségi munkákat végezzünk és a megrendelő mindig elégedett legyen. Főként Somogy megye körzetében dolgozunk!
Mutass többet

Áraim

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Marcsi
Szavahihető,precíz és gyors.
Ajánlatkérő
Nem ajánlom, mert megbízhatatlan.
Csaba
Pontosan, szépen és gyorsan dolgoztak, és ez mellett hamar el is tudták kezdeni a munkát.
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Válaszaim

Melyik párazáró fóliát válasszam? Van valami kritérium, hogy milyen tetőhöz milyen kell? Jó a sima vagy inkább alusat szoktak tenni?

Az én válaszom:

„Ha nincs tetőtér beépítés akkor jó a párazáró fólia pl: Bramac veltitech 120. Ha Tetőteres akkor valami komolyabb páraáteresztő tetőfólia kell!”

1

2023. 11. 29.

Zsindellyel fedett tetőnek mi a minimális lejtése, hogy ne ázzon be?

Az én válaszom:

„Minimum 20 fokos lejtés kell neki!”

0

2023. 11. 29.

Általában mekkora szokott lenni egy kádárkockán a szarufák közti távolság? Mekkora tetőablakot lehet betenni?

Az én válaszom:

„Üdv! 90- 100 cm között szokott lenni! 78x140cm vagy 78x 116-os ablakok mennek általában! ”

0

2023. 11. 26.

Vályog házban cserép alá kell a bramac fólia vagy oda nem szoktatok tenni? Mi a szerepe tulajdonképpen? Ha jó van feltéve a cserép, elvileg nem kéne, hogy beázzon, nem?

Az én válaszom:

„Üdv! Igen, mindenképp kell alá fólia mert a szerepe a másodlagos csapadékelvezetés, porhó, széllel érkezett csapadék, pára stb.”

0

2023. 11. 20.

Egy fedett kocsibeálló esetén a betonalaptól a gerendákat milyen magasra szokták eltávolítani? Az baj, ha a gerenda érintkezik a betonnal?

Az én válaszom:

„Az mindenképpen baj ha érintkezik a betonnal! Ha oszloptartó talpba van rakva akkor annak megvan az a magassága, hogy nem érintkezik az oszlop a betonnal!”

0

2023. 11. 17.

Mi az ideális tető dőlésszög, ha később majd napelemet szeretnék rátenni?

Az én válaszom:

„30-40 fokos hajlásszög a legideálisabb!”

0

2023. 11. 16.

Sziasztok! Láttam, hogy van a creatonnak előre elkészített kéményszegély terméke. Érdemes ezt megvenni, vagy egy jó bádogos elkészíti a kéményszegélyt enélkül is?

Az én válaszom:

„Üdv! Jobb ha bádogos csinálja meg a helyszínen!”

0

2023. 11. 07.

Egy 2 emeletes tégla társasház 2. emeletén lakunk, felettünk már csak a padlás. Arra gondoltam, sokat spórolhatunk a fűtésen födémszigeteléssel. Mit gondoltok, hogy érdemes ezt kivitelezni és mivel? Gondolom, a kőzetgyapot olcsóbb, de nem járható. Tegyünk le járható eps lapokat a padlásra, az meg nagyon sokba kerül, nem? Az se baj, ha részlegesen járható, talán, csak nem legyen nagyon drága...

Az én válaszom:

„Üdv! Kell csinálni járható részeket (járdákat) pallóból illetve osb- ből és akkor gyakorlatilag bármilyen szigetelést lehet rakni, nem kell, hogy lépésálló legyen de egyébként a legjobb megoldás amit ajánlani tudok az a thermofloc (befújásos cellulóz) szigetelés!”

1

2023. 11. 06.

A padláson jártamban észrevettem, hogy a tetőléceken ilyen szürkés kékes foltok vannak. Nem valami bizalomgerjesztő... Mi lehet az? És mit kezdjek vele?

Az én válaszom:

„Penész vagy gomba lehet!”

0

2023. 10. 27.

Melyiket válasszam? Betoncserép vagy cserepeslemez? Melyikkel könnyebb dolgozni? Melyik tartósabb? Melyiket ajánljátok jobban?

Az én válaszom:

„Betoncserepet ajánlom! Tartósabb és szebb is mint a lemez!”

0

2023. 10. 25.

Sziasztok! Egy klasszikus 10 x10-es kádárkocka esetén hány négyzetméter tetőfelülettel szokás számolni? Szeretném kikalkulálni, mennyi cserép fog kelleni rá... Köszönöm!

Az én válaszom:

„130-150 m2 között van de a pontos számokhoz kell tudni a tető hajlásszögét, illetve az ereszkilógás méretét!”

1

2023. 10. 24.

A nyaraló teteje rossz állapotban van, meg akarom csináltatni a nyáron, de fogalmam sincs, milyen anyaggal oldjam meg a tetőfelújítást. A cserép árak nagyon elszálltak, gondolkodtam cserepes lemezben is, de nem tudom, mennyivel olcsóbb, meg nem kopog nagyon, ha esik az eső? Azt mondják....

Az én válaszom:

„Üdv! A cserepes lemez olcsóbban jön ki de nyilván hangosabb esőben mint a cserép. A cserépfedés mindenképpen szebb és jobb is mint egy cserepes lemez fedés de ezt mindenkinek el kell dönteni, hogy ki akar e adni több pénzt a cserépre vagy megelégszik egy lemeztetővel! Én elsősorban a cserepet ajánlanám de nyilván vannak helyzetek amikor a lemez a "jó" megoldás!”

0

2023. 06. 28.

ha a teto hullámos, ez azt jelenti, hogy le kell szedni az egeszet es ujrarakni a léceket vagy a gerendákat is? tetofedo tudja ezt megnezni vagy statikust keressek inkabb? (egy nyaralot nezegetek, de nem tudom, meg merjem-e venni emiatt.)

Az én válaszom:

„Üdv! Ha a tető hullámos az nem feltétlen jelent nagy problémát! Ács-tetőfedőként helyszíni szemlével könnyen meg lehet állapítani a problémát. Valószínű, hogy a régi lécek meg vannak hajolva, illetve ha a szarufa is megvan akkor azt is lehet orvosolni a teljes tetőszerkezet lebontása nélkül!”

0

2023. 06. 23.

Szakmáim

Bádogos 3 megbízás Ács 2 megbízás Tetőfedő 0 megbízás