FOGADOK MUNKÁT
Bartha Andrea
Bartha Andrea
26
Megbízás

2 hónappal ezelőtt volt itt.

Solymár és 20 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 22897

Jószaki

Bartha Andrea

Az élet túl rövid ahhoz, hogy boldogtalanságban, bizonytalanságban és magányban éljünk. Hadd segítsek abban, hogy kiteljesedjen az életed és a legjobbat tudd kihozni magadból! 2006 óta foglalkozom kineziológiával és személyes konzultációkkal. A kineziológián kívül számos más módszerrel is dolgozom, személyre szabottan, témától és céltól függően. Hiszek benne, hogy csak az a mélység, és az a bölcsesség, amit mi magunk értünk el, az tud másokhoz is eljutni. Különbözőek vagyunk és mindenkihez más út vezet, de a kincs és az érték ott rejlik mindannyiunkban. Ezeken a főbb területeken tudunk együtt dolgozni: elengedés (veszteség feldolgozás), önelfogadás-önbizalom, krízis- és változáskezelés,konfliktuskezelés, szorongás, párkapcsolati, gyereknevelési problémák, hatékony kommunikáció, döntési helyzetek, ismétlődő minták és élethelyzetekből való kilépés. Szeretettel várom mindazokat, akik változni és változtatni szeretnének, és új irányt adni az életüknek! Helyszín:Budapest VI.kerület (Nyugati pályaudvar) és Solymár környékén (Pilisvörösvár, Pilisszentiván, Üröm, Pilisborosjenő, Piliscsaba).
Mutass többet

Áraim

Kineziológus

8 000 Ft / óra
A kineziológia a XX-ik század egyik legeredményesebb stresszoldó módszere. Ezeken a főbb területeken tudunk együtt dolgozni: elengedés (veszteség feldolgozás), önelfogadás-önbizalom, krízis- és változáskezelés,konfliktuskezelés, szorongás, párkapcsolati, gyereknevelési problémák, hatékony kommunikáció, döntési helyzetek, ismétlődő minták és élethelyzetekből való kilépés.

Life coaching

16 000 Ft / óra
A coaching egy olyan segítő folyamat, amelynek során a coach abban támogatja a klienst, hogy a benne rejlő erőforrások segítségével megvalósíthassa vágyait, kitűzött céljait. Miben segíthetek neked? - Önbizalomhiány - Karrier-munkahelyváltás - Munkahelyi problémák - Kapunyitási pánik - Párkapcsolati problémák - Konfliktus a szülőkkel, családdal - Általános elégedetlenség, megrekedtség, kiégés

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Kriszti
Minden esetben rendkívül segítőkész, készséges, türelmes. Teljes mértékben elégedettek vagyunk.
Ajánlatkérő
N/A
Ajánlatkérő
Nem kezelte ügyfélbarátként az időpontot.
Andrea
Nagyon kedves, nagyon alapos volt, korrekt volt, ajánlom.
Ajánlatkérő
Jó szakember, képzett több területen, empatikus.
Ajánlatkérő
Nagyon kedves és megbízhatò!Nekem sokat segített!Szívesen ajánlom!
Feri
Teljes elégedettség.
Ajánlatkérő
Teljesen elégedett voltam vele.
Nagy Anikó
A legjobb, akinél eddig jártam!
Anka Krisztina
Andrea nagyon nagy tudasu szakember ,kedves Es segitokesz csak ajanlani tudom Köszönöm szépen amit ertem tett.
Anett Szabó
Csak ajánlani tudom! Elkötelezett, hozzáértő. Kellemes hangulatban, találtok, közösen megoldást problémáidra. Segít rámutatni a lényegre, elindít az úton. Valóban jó szakember!
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Kineziológus 26 megbízás Coach 0 megbízás