Kútfúrás

Kútfúrók

Válaszd ki a városod és találd meg a számodra legmegfelelőbb kútfúrót!

Budapest
Debrecen
Miskolc
Szeged
Pécs
Budapest - XI. kerület
Budapest - III. kerület
HERCZEG ANDRÁS

Kútfúrás

Automata kapu

Garázskapuszerelő

Üdvözlöm. kerítések kapuk gyártásával automatizálással foglalkozom.teljes körű kivitelezés elérhető áron javítást és átépítést is vállalok..egyéb lakatos szerkezetek..komplett kerítések kivitelezése kapu beállok
Bővebben
Szigethalom
5 vélemény
15 fotó
András Sándor

Kútfúrás

Fűtésszerelés

Épületgépészet

30 éves tapasztalattal bármilyen épületgépészeti szerelés.
Bővebben
Budapest - XX. kerület
Jószaki
2 vélemény
Csapó Csaba

Kútfúrás

Kútásó-Kútfúró Dinasztia Gépi kútásás-Kútfúrás , kútásás kútfúrás kúttisztítás kútmélyítés cölöpalapozás kútalapozás ! (Gépi Kútásás) Sok víz kell ? Bízza ránk! Háztartási, Ipari, Mezőgazdasági célokra ! 1-10 köbméter víz : 1-20 gyűrű víz Puffer Gödörfúrás, Oszlopfúrás, földfúrás, talajfúrás, Lyukfúrás, kerítés oszlop fúrás, cölöpfúrás, Méretek : 50 cm 60 cm 80 cm 100 cm átmérő furatok ! 35 méter mélységig (Géppel) Munkát vállalunk : országosan !!! Csapadékvíz elvezetés Esővízgyűjtő Derítő Emésztőgödör készítés Akna készítés Gépház szivattyúház Szikkasztó Víznyelő Pincék víztelenítése Beton kútgyűrű - beton fedlap : gyártás : árusítás 80 as 60 as belméretű . Kútgyűrű szállítás : 1 db tól 18 db egyszerre Aknakészítés Vízgyűjtő ciszterna szivattyútelepítés Kútfúrást Kútásást Szivattyútelepítést Cölöpalapozást anyaggal szállítással vállaljuk . Szivattyúk cseréje ásott kútba fúrt kútba
Bővebben
Veresegyház
14 fotó
Hydro Gold Drilling Kft

Kútfúrás

Vállalunk: Kút fennmaradási engedélyhez kút felmérést jogosultság igazolással!!! Kútfúrás, Kútjavítás, Kút kamerázás, Állapot felmérés, hiba feltárás, Geotermikus szonda fúrás, Kút felszámolás, Kút engedélyeztetés Munkáinkat leggyakrabban teljes körű kivitelezéssel és engedélyezéssel rendelik meg ügyfeleink.
Bővebben
Debrecen
Minősített jószaki
17 vélemény
17 fotó
Gulyás Csaba

Kútfúrás

Győr
Nagy Ferenc
Nagy Ferenc [Más vállal munkát helyette]

Kútfúrás

KÚTFÚRÓ! KÚTFÚRÁS ÖRÖK GARANCIÁVAL! MÁR 6500Ft/m-től ANYAGKÖLTSÉGGEL EGYÜTT! FONTOS KÉREM OLVASSA EL! AHOL DOLGOZUNK: BUDAPEST ALÁBBI KERÜLETEI: III,IV,VIII,XIII,XIV,XV,XVIII. kerületben csak bizonyos részeken technológiai okok miatt (20-22méterig) XIX,XX,XXI,XXII,XXIII,VALAMINT BUDAPEST KÖRNYÉKÉN : ALSÓNÉMEDI,ÁPORKA,KISOROSZI,HORÁNY,KISKUNLACHÁZA, BUGYI,TAKSONY,DUNAVARSÁNY,DÉLEGYHÁZA,GYÁL, MAJOSHÁZA SZIGETSZENTMIKLÓS,SZIGETHALOM,TÖKÖL,BUDAKALÁSZ, SZENTENDREI SZIGET,LUPA SZIGET,DUNAKESZI,HALÁSZTELEK MOLNÁRSZIGET,NAGYMAROSI DUNAMEZŐ,RÁCKEVE,SZŐD, SZŐDLIGET,VECSÉS, DE BUDAPEST VONZÁSKÖRZETÉBEN MÁS TERÜLET IS SZÓBAJÖHET AHOL A LEHETŐSÉGEK ADOTTAK!ÉRDEN,BIATORBÁGYON,BUDAKESZIN,PÁTYON,ÉS KÖRNYÉKÉN NEM TUDUNK MUNKÁT VÁLLALNI!BUDAPEST XVII.KERÜLETÉBEN SEM,VALAMINT A VELENCEI TÓ,MARTONVÁSÁRHELY,ÉS A BALATON TÉRSÉGÉBEN SEM DOLGOZUNK! AMENNYIBEN MI NEM TUDJUK VÁLLALNI A MUNKÁT (TECHNIKAI VAGY TERÜLETI OKOKBÓL,PL: MÉLYFÚRÁS SZÜKSEGES) AJÁNLHATUNK OLYAN KOLLÉGÁT AKI AZ ADOTT TERÜLETHEZ MEGFELELŐ TECHNIKÁVAL RENDELKEZIK. A FÚRÁSOKAT TERÜLETI ADOTTSÁGOKTÓL FÜGGŐEN 20-24 MÉTERIG TUDJUK VÁLLALNI.(A FELSOROLT HELYEKEN A KUTAK MÉLYSÉGE 6-16M KÖZÖTT VÁLTOZIK.AMENNYIBEN AZ ÖN SZOMSZÉDJÁBAN,KÖZELÉBEN VAN FÚRT KÚT ÖN IS HASONLÓ MÉLYSÉGRE SZÁMOLHAT .) Kútfúrás reális áron!Locsoláshoz, fürdőszobába , kerti medencébe miért használna drága vizet? fúrt kútból nyerve a vizet, kb 30ft/m3 a víz ára.A kút max 1 nap alatt elkészül,és használatja is! Érdeklődésnél kérem írja meg hol kíván furatni!(Település,kerület,ha lehet utca! Köszönöm! ÍRJON BIZALOMMAL! NAGY FERENC
Bővebben
Budapest - XXIII. kerület
Tanácsadó
Jószaki
3 vélemény
Papp Kútfúrás Talajmechanika
Papp Kútfúrás Talajmechanika [Más vállal munkát helyette]

Kútfúrás

1991-óta végzünk öntözőkút, ivóvízkút,megfigyelőkút, ipari kútfúrást, valamint talajmechanikai fúrásokat 60m. mélységig 270mm. átmérőig. Kavicsos talaj fúrására speciálisan be vagyunk rendezkedve. Elsődleges szempontunk a minőségi munka minőségi anyagok felhasználásával, és a környezet megóvása. Munkaterületek: Budapest, Pest megye, Csepel-sziget. Összetettebb, nagyobb volumenű munka esetén az ország bármely pontján vállalunk munkát.
Bővebben
Szigetszentmiklós
Jószaki
1 vélemény
6 fotó
ASZIVATTYÚS Karagich Attila
ASZIVATTYÚS Karagich Attila [Más vállal munkát helyette]

Kútfúrás

Épületgépészet

Fűtésszerelés

BEMUTATKOZÓ Cég neve: "ASZIVATTYÚS" Karagich Attila E.V. (Egyéni Vállalkozó) A vállalkozás fő tevékenysége az ipari és háztartási SZIVATTYÚK, KOMPRESSZOROK, ÁRAMFEJLESZTŐK és KÉZI SZERSZÁMOK forgalmazása, telepítése és szervizelése. Engedje meg hogy bemutatkozzam Karagich Attila vagyok, egyéni vállalkozásomat tizenöt éves szakmai múlttal a szivattyú kereskedelemben, szervizelésben, illetve az alkalmazási és üzemeltetési területeken szerzett tapasztalatommal alapítottam. A vállalkozás indulásakor több megbízható, minőségi piacvezető szivattyú, kompresszor és áramfejlesztő gyártóval vettem fel a kapcsolatot, melynek eredményeképpen ezeket forgalmazom, szervizelem és telepítem. Célom a magánemberek és vállalkozások magas szintű kiszolgálása, tanácsadása e területen, ezért az igényeknek megfelelően kézi szerszámokat is forgalmazok. Az üzletpolitikám, „Ha felmerül a kérdés, A SZIVATTYÚS nem kérdés” hisz a kérdéstől, tehát már a tervezéstől vagy kiválasztástól a beszerzésen át a telepítésig, illetve a szervizelésen át az alkatrész ellátásig mindenben állok rendelkezésére. A szivattyú, kompresszor és áramfejlesztő felhasználás széles skáláján tudok segíteni, az Öntözési, Nyomásfokozási, Házi vízellátási, Klíma és Hűtőrendszeri, Tüzivíz rendszeri, Esővíz hasznosítási, Fűtés keringetési, Szennyezett- és Szennyvíz átemelési, Vegyi anyagok szállítási, Hordó és Tartály ürítési, Levegőszállítási és Áramellátási feladatok esetén. A KÉRDÉS kidolgozásának folyamata a munkapont meghatározással kezdődik, ennek során törekszem a vevő költségvetéseit is figyelembe véve a legoptimálisabb termék kiválasztására és ajánlatadására. Az ajánlatom mindíg tartalmazza a kiválasztott szivattyú, kompresszor vagy áramfejlesztő típusát, árát, szállítási határidejét és a műszaki adatait. A termék beszerzése mellett, igény esetén vállalom az üzembe helyezését is. A megfelelőnek talált ajánlatom, megtisztelő megrendelése után próbálom a beszerzést a legrövidebb idő alatt megvalósítani, hogy mihamarabb telepítésre, beüzemelésre kerüljön sor az ügyfél elégedettsége érdekében. Az általam nyújtott szolgáltatásokra és forgalmazott termékekre teljes körű felelősséget vállalok. A későbbiekben felmerülő KÉRDÉS válaszában is segítek, mivel vállalom garancián túli javításukat és szervizelésüket, akár általános karbantartási szerződés keretében is. Remélem felkeltettem érdeklődését, várom a KÉRDÉS megtisztelő megkeresése céljából! Tisztelettel, Karagich Attila "A SZIVATTYÚS"
Bővebben
Dunaharaszti
Jószaki
2 vélemény
50 fotó
Mutasd az összes Budapesti kútfúrót

Nagyobb települések

Budapest
Észak-Alföld
Észak-Magyarország
Dél-Alföld
Dél-Dunántúl
Kelet-Dunántúl
Nyugat-Dunántúl
Közép-Magyarország

Legnépszerűbb feladatok és árak

Válaszd ki, milyen feladathoz keresel segítséget, böngéssz azon szakemberek között, akik vállaljàk és tájékozódj az árakról!

kútfúrás

Néhány kútfúrás ár a rendszerünkből

Sajnos jelenleg egy szakembert sem tudunk mutatni aki kútfúrás-al foglalkozik ...
Mutasd az összes kútfúrás árat

Kútfúrás árkategóriák

kútfúrás
12 000 Ft / méter

A szakijaink megadott árait a fenti eloszlásban láthatod. Ha valaki olcsóbb, nem feltétlenül jelenti azt, hogy nem végez olyan jó munkát, mint mások!

Tartalomjegyzék

Nincs időd böngészni?