FOGADOK MUNKÁT
Bánhegyi Dániel - Kutyatréner
Bánhegyi Dániel - Kutyatréner
5
Megbízás

3 nappal ezelőtt volt itt.

Budapest és 150 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 72692

Bánhegyi Dániel - Kutyatréner

Segítek megoldani a kutyáddal lévő problémáidat! A kutyatartás óriási felelősség, rengeteg teendő vár ránk kutyatulajdonosként. A legjobb szándék mellett is viszont előfordul, hogy a kapcsoltunk kutyánkkal elcsúszik. Ennek köszönhetően viselkedési problémákat tapasztalhatunk. Egy kutyatréner segít megtalálni, hogy hol vannak a hibák a kutyáddal való kommunikációban! További részletek:
Mutass többet

Áraim

Online kozultáció

8 000 Ft / óra
A konzultációk során már konkrét problémákról beszélünk. Próbáljuk megismerni a viselkedés okát, kiváltó tényezőit és megoldásait. Konkrét tanácsokat kapsz, hogy milyen irányba indulj el. A konzultáció 1 órás, amely online történik. Konzultáció esetén nem feltétel a Budapest vagy Pest megyei cím. Érdemes legalább 2-3 alkalommal beszélnünk, hogy a fejlemények alapján jó irányba induljunk tovább. A konzultáció díja jóváírása kerül, amennyiben tovább dolgozunk közösen.

Egyéni, személyes kutyatréning

9 000 Ft / óra
Az egyéni órák során elkezdjük felmérni a probléma eredetét, meghatározzuk a feladatlistát és elkezdünk dolgozni a probléma konkrét megoldásán. Az egyéni kutyatréning díja: 9.000 Ft / 45 perc

Panzió

10 000 Ft / fő
Panzió szolgáltatás keretén belül kizárólag 1 kutya lehet a sajátomon kívül, hogy teljes körű gondoskodást tudjak neki biztosítani. Ismeretlen kutya esetén próbanap szükséges. A kiskutya kennelhez szoktatása alap feltétel.

Értékeléseim

Kriszti
Nagyon kedves, ügyes, figyelmes, és látszik, hogy nagyon szereti a munkáját. Amellett, hogy minden kérdésünkre megkaptuk a választ és segítséget a kutyusunk megfelelő tanulási folyamataihoz, fejlődéséhez, neveléséhez, sok-sok hasznos plussz információval látott el minket. Bármivel elakadunk a kutyussal, egészen biztosan őt hívjuk újra. Szívből ajánlom mindenkinek. :)
Szaki válasza:
Köszönöm a visszajelzést! :)
Ari
Mindent nyugodtan, érthetően elmagyarázott számunkra, hozzáértő tréner. Negatív dologról nem tudok beszámolni.
Szaki válasza:
Köszönöm a visszajelzést! :)
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Kutyakiképző 5 megbízás