Bánhegyi Dániel - Kutyatréner
Bánhegyi Dani vagyok, kutyatréner Budapesten és Pest megyében. Kutyás életemet Nyafival kezdtem, aki elképesztő nehézségek elé állított. Hamar felkellett nőnöm a feladathoz. A hibás kommunikáció és a minőségi energialevezetés hiánya miatt hamar komoly viselkedési problémáink lettek. Kapcsolatunkat a konkrét agresszióból hoztam vissza, azóta pedig békés, boldog életet élünk. Kutyarehabilitációs trénerként magamat is folyamatosan képzem. Azt gondolom, hogy sokan nem azért nem adják meg a kutyának amire szüksége van mert nem akarják, hanem azért, mert nem tudják pontosan mire van szüksége és ezt hogyan adja meg neki. A kutyával való kommunikáció sok szempontból más, mint az emberek között és néhány, visszatérő következetlen lépésünknek következményei lehetnek. Azt is gondolom, hogy kutyánk azért van, hogy családunkban boldogságot hozzon. Ehhez azonban fel kell tudnunk állítani a szabályokat és kereteket, amelyekre neked és a kutyának is szüksége van. Az egyéni kutya tréningek és konzultációk segítségével kiegyensúlyozott kapcsolatod lehet újra kutyáddal!
Bővebben
Budapest
9 megbízás
3 vélemény
Németh Noémi

Kutyakiképző

Társasházkezelés

Várom a megkereséseiket! Kutyák pszichológiájával és viselkedési problémáival, nevelésével, tanításával és kiképzésével kapcsolatban Székesfehérvár és 100 km-es körzetében, társasházak kezelése és közös képviselet esetén 60 km-en belül tudok ajánlatkérést fogadni. Kutyatrénerként: Segítek, hogy megértsd kutyád viselkedését, hogy harmonikus és kiegyensúlyozott legyen kapcsolatotok. Nagyon fontos, hogy a családi békét ne borítsa kutyusod zavart és kiegyensúlyozatlan viselkedése. Megtanuljuk, hogy hogy kell elérni azt, hogy kutyusod figyeljen Rád, az alapengedelmességet, nyugodtságot és ezek fenntartását. Egyéb kérdésben is keress bátran! Segítek! Egyénileg foglalkozom a kutyusokkal, hogy minden figyelmemet Rá és Rátok tudjak összpontosítani. Házhoz megyek, illetve előre egyeztetett helyszíneken tréningezünk az adott problémától függően. Vizsgákra, versenyekre való felkészülésben is segítek. 30-40 km-es körzeten kívül egyedi megegyezés alapján tudom vállalni a kutyusokat. Társasházkezelőként és közös képviselőként: • Magamról Nagy felelősségtudattal rendelkező, megbízható, megfontolt, körültekintő, pontos és igényes munkavégzésre törekvő személynek tartom magam. A rám bízott feladatokat maradéktalanul elvégzem. A hatékony és eredményes munkavégzés a legfőbb célom. Fontos számomra az érdekegyenlőség és a kompromisszumra törekvés. Mindezek mellett kivételes tapasztalatom van a közügyek intézése kapcsán. Illetve, olyan kapcsolatrendszerrel rendelkezem, ami minden feladatra és megoldandó problémára megoldást tud nyújtani. Társaskezelői képesítéssel, bizonyítvánnyal rendelkezem. Mottóm: „Nincs lehetetlen, csak tehetetlen!” • Készségeim Kivételesen jó szervező és problémamegoldó készség, kreativitás, segítőkészség, empátia, jó kommunikációs készség, szabálykövetés, nagy fokú precizitás, gyors ügyintézés.
Bővebben
Székesfehérvár
18 megbízás
3 vélemény
Vajda Zsolt

Kutyakiképző

Budapest - XI. kerület
Jószaki
1 vélemény
Tóth András

Kutyakiképző

Tóth András A pomázi Z-kutyaiskola vezető-kiképzóje Diplomás és Okleveles Kutyakiképző "C" kategóriás őrző-védő segéd K99 vizsgabiztos
Bővebben
Dunakeszi
Tanácsadó
Jószaki
2 megbízás
1 vélemény
heves tibor

Kutyakiképző

Kutyakiképzést vállalok Budapest és 100 KM-es körzetében. 10 éves tapasztalattal rendelkezem.
Bővebben
Budapest - II. kerület
Benkő Dániel

Kutyakiképző

Kutyakiképző a szakmám, segítek tanácsot adni bármilyen felmerülő kutyanevelési/kutyakiképzési kérdésben. Kutya panziót és napközit üzemeltetek Budapesten a 17. kerületben, számlaképesen. Forduljon hozzám bizalommal!
Bővebben
Budapest - XVII. kerület
Jószaki
1 megbízás
2 vélemény
Zombori Anna

Kutyakiképző

kutyakiképzés kutyapanzió 24 órás felügyelettel
Bővebben
Göd
Jószaki
3 megbízás
2 vélemény
Kristóf Balázs

Kutyakiképző

Jónapot!
Bővebben
Budapest - XI. kerület
Mutasd az összes Budapesti kutyakiképzőt