Bánhegyi Dániel - Kutyatréner

Kutyakiképző

Segítek megoldani a kutyáddal lévő problémáidat! A kutyatartás óriási felelősség, rengeteg teendő vár ránk kutyatulajdonosként. A legjobb szándék mellett is viszont előfordul, hogy a kapcsoltunk kutyánkkal elcsúszik. Ennek köszönhetően viselkedési problémákat tapasztalhatunk. Egy kutyatréner segít megtalálni, hogy hol vannak a hibák a kutyáddal való kommunikációban! További részletek:
Bővebben
Budapest
7 megbízás
3 vélemény
Németh Noémi

Kutyakiképző

Társasházkezelés

Várom a megkereséseiket! Kutyák pszichológiájával és viselkedési problémáival, nevelésével, tanításával és kiképzésével kapcsolatban Székesfehérvár és 100 km-es körzetében, társasházak kezelése és közös képviselet esetén 60 km-en belül tudok ajánlatkérést fogadni. Kutyatrénerként: Segítek, hogy megértsd kutyád viselkedését, hogy harmonikus és kiegyensúlyozott legyen kapcsolatotok. Nagyon fontos, hogy a családi békét ne borítsa kutyusod zavart és kiegyensúlyozatlan viselkedése. Megtanuljuk, hogy hogy kell elérni azt, hogy kutyusod figyeljen Rád, az alapengedelmességet, nyugodtságot és ezek fenntartását. Egyéb kérdésben is keress bátran! Segítek! Egyénileg foglalkozom a kutyusokkal, hogy minden figyelmemet Rá és Rátok tudjak összpontosítani. Házhoz megyek, illetve előre egyeztetett helyszíneken tréningezünk az adott problémától függően. Vizsgákra, versenyekre való felkészülésben is segítek. 30-40 km-es körzeten kívül egyedi megegyezés alapján tudom vállalni a kutyusokat. Társasházkezelőként és közös képviselőként: • Magamról Nagy felelősségtudattal rendelkező, megbízható, megfontolt, körültekintő, pontos és igényes munkavégzésre törekvő személynek tartom magam. A rám bízott feladatokat maradéktalanul elvégzem. A hatékony és eredményes munkavégzés a legfőbb célom. Fontos számomra az érdekegyenlőség és a kompromisszumra törekvés. Mindezek mellett kivételes tapasztalatom van a közügyek intézése kapcsán. Illetve, olyan kapcsolatrendszerrel rendelkezem, ami minden feladatra és megoldandó problémára megoldást tud nyújtani. Társaskezelői képesítéssel, bizonyítvánnyal rendelkezem. Mottóm: „Nincs lehetetlen, csak tehetetlen!” • Készségeim Kivételesen jó szervező és problémamegoldó készség, kreativitás, segítőkészség, empátia, jó kommunikációs készség, szabálykövetés, nagy fokú precizitás, gyors ügyintézés.
Bővebben
Székesfehérvár
9 megbízás
2 vélemény
Vajda Zsolt
Vajda Zsolt [Más vállal munkát helyette]

Kutyakiképző

Budapest - XI. kerület
Jószaki
1 vélemény
Tóth András
Tóth András [Más vállal munkát helyette]

Kutyakiképző

Tóth András A pomázi Z-kutyaiskola vezető-kiképzóje Diplomás és Okleveles Kutyakiképző "C" kategóriás őrző-védő segéd K99 vizsgabiztos
Bővebben
Dunakeszi
Tanácsadó
Jószaki
2 megbízás
1 vélemény
heves tibor
heves tibor [Más vállal munkát helyette]

Kutyakiképző

Kutyakiképzést vállalok Budapest és 100 KM-es körzetében. 10 éves tapasztalattal rendelkezem.
Bővebben
Budapest - II. kerület
Benkő Dániel
Benkő Dániel [Más vállal munkát helyette]

Kutyakiképző

Kutyakiképző a szakmám, segítek tanácsot adni bármilyen felmerülő kutyanevelési/kutyakiképzési kérdésben. Kutya panziót és napközit üzemeltetek Budapesten a 17. kerületben, számlaképesen. Forduljon hozzám bizalommal!
Bővebben
Budapest - XVII. kerület
Jószaki
1 megbízás
2 vélemény
Zombori Anna
Zombori Anna [Más vállal munkát helyette]

Kutyakiképző

kutyakiképzés kutyapanzió 24 órás felügyelettel
Bővebben
Göd
Jószaki
3 megbízás
2 vélemény
Kristóf Balázs
Kristóf Balázs [Más vállal munkát helyette]

Kutyakiképző

Jónapot!
Bővebben
Budapest - XI. kerület
Mutasd az összes Budapesti kutyakiképzőt