energetikai tanácsadás árak 2024

Akár 5 árajánlat 24 órán belül

Az Árkalauz gombra kattintva megtalálod, hogy hogyan épül fel a energetikai tanácsadás árazása. A Szakemberek, árak gombra kattinva pedig böngészni tudsz a szakemberek között. Minden árajánlatkérés ingyenes.

Akár

Akár 28000 Ft / alkalom

Nincs időd böngészni?

Díjmentes ajánlatkérés értékelt szakemberektől 2 perc alatt!

Fogadok munkát
PlanMakers Kft.

Épületgépészet

Energetikai tanúsítvány

Kedves Érdeklődő! Épületgépész mérnökként vállalunk: -Energetikai tanúsítány elkészítését, beleértve az Otthonfelújítási Támogatás 2024-hez szükséges számítások elvégzését. -Épületek komplett fűtés-hűtés rendszereinek tervezését, beleértve hőszivattyús rendszerek tervezését. -Víz-csatorna rendszerek tervezést, beleértve ingatlanok víz és csatorna bekötésének megtervezését ill. engedélyeztetését. -Gáztervezést ill. gázengedélyezést/ tervezői MEO -Légtechnika rendszerek tervezését -Műszaki ellenőrzést ill. felelős műszaki vezetést. Kiszállási terület: Pest, Komárom-Esztergom és Fejér megye Forduljon hozzánk bizalommal!
Bővebben
Bicske
Minősített JóSzaki
40 megbízás
24 vélemény
Fogadok munkát
Farkas László

Energetikai tanúsítvány

Energetikai tanácsadás

Tisztelt Ajánlatkérők! Épület energetikai tanúsítások, energiafelhasználás hatékonyság növelésével kapcsolatos javaslatok készítését cégek és magánszemélyek részére, valamint vállalatok-cégek esetében energetikai feladatok elvégzését folyamatosan vállalom. Fontos! Az "Otthonfelújítási Program Lakossági energiahatékonysági beruházások megvalósításához" Azonosító jel: RRF-REP-10.13.1-24 pályázathoz kapacitás hiányában jelenleg nem tudok energetikai tanúsítvány készítését vállalni. Adásvételhez, bérbe adáshoz, használatba vételi eljáráshoz továbbra is vállalok tanúsítást.
Bővebben
Budapest - XXII. kerület
JóSzaki
132 megbízás
20 vélemény
Fogadok munkát
Szabó András e.v.

Épületgépészet

Gázvezeték szerelő

Fűtésszerelés

Jó napot kívánok! A nevem Szabó András és egyéni vállalkozó vagyok. Folyamatosan bővülő kis csapatommal vállaljuk családi házak,lakások komplett épületgépészeti kivitelezését. Kiemelt hangsúlyt fektetünk a megújuló energiaforrások használatára(hőszivattyú, napkollektor) , valamint az ezekhez tartozó rendszerek telepítésére. Továbbá vállaljuk gázkészülékek cseréjét(javítását nem)egynapos lebonyolítással, az összes szükséges engedély beszerzésével. A fent említett tevékenység a szabad kapacitásunk jelentős részét leköti, így sajnos nem áll módunkban kisebb javítási munkálatokat (wc javítás, csaptelep csere) elvállalni. Igény szerint műszeres szivárgás vizsgálatot is végzünk! Köszönöm bizalmát. Szabó András E.V.
Bővebben
Budapest - XXII. kerület
Minősített JóSzaki
399 megbízás
106 vélemény
31 fotó
Fogadok munkát
Kamondy-Hóbor Noémi

Energetikai tanúsítvány

A Budapesti Műszaki Egyetemen végeztem 2009-ben statikus tervezőként, majd később megszereztem az energetikai tanúsítási végzettségest is. Főállásban statikusként dolgozom. Jelenleg mélyépítési, vízépítési műtárgyakat és kisebb magasépítési épületeket tervezek. A vállalkozásomban vállalok családi házak statikai tervezését és egyéb statikai tervek szerkesztését is (vasbeton, acél, fa). Emellett mellékállásban energetikai tanúsításokat készítek. 2011 óta több száz energetikai tanúsítás elvégzése van már mögöttem. Készítettem adás-vételi szerződésekhez, pályázatokhoz és használatba vételi engedélyekhez is. Hívj bátran, ha energetikai tanúsítót, családi ház statikusát vagy csak tervezőként szerkesztői segítséget szeretnél!
Bővebben
Veszprém
JóSzaki
9 megbízás
11 vélemény

Energetikai tanácsadás

Az energetikai tanácsadás egy olyan folyamat, amely során szakértők segítenek ügyfeleiknek az energiamegtakarítás, az energiahatékonyság és a megújuló illetve fenntartható energiaforrások területén. Az energetikai tanácsadók átfogó ismeretekkel rendelkeznek az energetikai rendszerekről, technológiákról és gyakorlatokról, és segítenek az ügyfeleknek optimalizálni az energiatermelésüket és felhasználásukat. Az energetikai tanácsadók értékelik az ügyfelek energiafelhasználását és rendszereit, és javaslatokat tesznek az energiahatékonyság növelésére. Ez magában foglalhatja az épületek hőszigetelésének javítását, az energiatakarékos világítás bevezetését, az intelligens hőszabályozást vagy az energiahatékony gépek és berendezések használatát.

Az energetikai tanácsadók tájékoztatást nyújtanak az ügyfeleknek a megújuló energiaforrásokról, mint például a napenergia, a szélenergia vagy a geotermikus energia. Segítenek az ügyfeleknek megérteni az alternatív energiaforrások előnyeit és alkalmazhatóságát a saját helyzetükben, és segítik a megújuló energiaforrások használatának megtervezését.

Az energetikai tanácsadók naprakészek a környezetvédelmi és energetikai jogszabályokban is, valamint a támogatási programokban. Segítenek az ügyfeleknek megérteni és betartani az aktuális előírásokat, és tájékoztatást nyújtanak az elérhető támogatásokról és pályázati lehetőségekről. Az energetikai tanácsadás ára általában egy összegben fizetendő a konzultáció végén.

Szakemberek

Válaszd ki a lakhelyed!

Így azokat a szakikat látod, akik vállalnak kiszállást hozzád.

Nincs időd böngészni?

Díjmentes ajánlatkérés értékelt szakemberektől 2 perc alatt!