dietetikai tanácsadás

dietetikai tanácsadás árak 2023

Akár

Akár 12500 Ft / alkalom

Nincs időd böngészni?

Díjmentes ajánlatkérés értékelt szakemberektől 2 perc alatt!

Szakemberek

Település

Válaszd ki a települést, hogy csak azokat a szakikat lásd, akik vállalnak kiszállást hozzád, és megadtak árat ehhez a tevékenységhez!

Pánczél Andrea

Dietetikus

A Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán szereztem dietetikus diplomámat. Célom, hogy segítsek Önnek megtalálni az egyensúlyt az étel és az élet között. Ez azt jelenti, hogy olyan életet éljen, amely táplálja a testét és a lelkét, anélkül, hogy stresszelne az ételek vagy a korlátozó diéták miatt. Ha valamilyen betegségben szenved és szakértői táplálkozási tanácsadásra van szüksége, vagy fogyni szeretne, de nem boldogul a diétákkal, vagy ha egészségesen szeretne táplálkozni és nem tudja hogyan kezdjen hozzá, kérem, vegye fel velem a kapcsolatot, és megbeszéljük, hogyan segíthetek Önnek. Online tanácsadást kínálok (Skype, Messenger, Viber), vagy személyes konzultációt Szigethalmon az Egészségházban. Az első konzultáció tartalmazza: - táplálkozási szokások, életvitel, célok megismerése - kórelőzmény felvétele - 3 napos táplálkozási napló elemzése - személyre szabott étrendi tanácsadás a fentiekre és az esetleges orvosi diagnózisokra, laborleletekre alapozva - időtartam: 1,5 óra
Bővebben
Szigethalom

dietetikai tanácsadás

15 000 Ft

ár / alkalom

Fekete Márton

Dietetikus

Személyi edző

Pszichológus

Fekete Márton vagyok, személyiségfejlesztő terapeuta és coach, valamint táplálkozás pszichológiai tanácsadó. Érdeklődésem a mentális egészség területétől az egészséges életmód és táplálkozás irányába is kiterjedt az évek során. Hiszem, hogy a test, a lélek és az elme összefügg egymással, és ezért a személyiségfejlesztés, a táplálkozás és a mentális egészség együttes megközelítése segíthet nekünk, hogy boldogabbak és kiegyensúlyozottabbak legyünk. Munkám során azon dolgozom, hogy az életük különböző területein - legyen az a személyes vagy a szakmai életük - küzdő embereknek segítsek megérteni és megoldani a problémáikat a személyi növekedés és a fejlődés útján. Én hiszem, hogy mindannyiunknak megvan a saját ereje és képessége, hogy megtalálja a válaszokat, hogyan javítson az életén és hogy élvezhesse a boldogabb életet. Ha úgy érzed, hogy szükséged lenne segítségre, bátran kérj tanácsot tőlem! Szívesen segítek neked, hogy elérhesd a céljaidat, és hogy élvezd a teljes és kiegyensúlyozott életet. Székesfehérváron szemelyesen, az ország többi területén Online vállalok konzultációkat. Orvosok és tanárok családjában nőttem fel. Gyerekkorom óta rengeteg információhoz jutottam, édesanyám azon orvosok közé tartozott, akik mindig is hittek a betegségmegelőzés fontosságában. Azt gondolom, hogy manapság a legtöbben nem a betegségmegelőzésre helyezik a hangsúlyt, inkább a könnyebb megoldást választják a tünetek enyhítésére szolgáló gyógyszerek lenyelésével. Ez a jelenség a mai életstílusnak köszönhető, amelyet a hamis marketing hangsúlyoz, amely azonnali és gyors megoldásokat ígér a gyógyszeres kezelésekkel. Annak ellenére, hogy a gyógyulás leggyorsabb és legegyszerűbb módjaként mutatják be, továbbra is hiszek a betegségek megelőzésében az egészséges életmóddal, ahol megfelelő táplálkozás, mozgás, megfelelő folyadékpótlás és minőségi pihenés szükséges. De gondolkozzunk egy kicsit! Nem sokkal könnyebb egészséges életmóddal megelőzni bizonyos betegségeket, mint például a szív- és érrendszeri betegségeket, a II-es típusú cukorbetegséget és más autoimmun betegségeket, vagy akár a rákos megbetegedéseket, mint egy súlyos mellékhatásokkal járó gyógyszeres kezeléstől függni az élet végéig? Szilárd meggyőződésem, hogy a mai emberiség túl keveset mozog, bár az embert nem arra tervezték, hogy ülő életet éljen. Éppen ezért a sportot, a testmozgást ugyanolyan fontossággal kell bevezetni az életünkbe, mint a napi fogmosást. Célom, hogy egészséges életre neveljem az embereket, és segítsem és támogassam azokat, akik ezt az utat szeretnék. Tudom, hogy nagyon nehéz egy olyan világban, ahol minden rendkívül felgyorsult a napi mozgás és az egészséges táplálkozás bevezetése, azonban ez sokkal jobb befektetés, mint kétségbeesetten rohangálni utána orvostól orvosig. Ennek érdekében okleveles táplálkozás pszichológia szakértőként, személyiség fejlesztés tanácsadóként és fitneszedzőként tudok segíteni.
Bővebben
Székesfehérvár

dietetikai tanácsadás

25 000 Ft

ár / alkalom

1 megbízás
Szirbek Éva

Dietetikus

A Pécsi Tudományegyetemen az Ápolás és Betegellátás szakon végeztem dietetikusként, ezután a Népegészségügyi Karon szereztem diplomát, mint okleveles népegészségügyi szakember (egészségfejlesztő). Tanulmányaimnak és érdeklődési körömnek köszönhetően az egészségügy több területére van rálátásom. Első munkahelyem láttam bele a dietetikusok által végzett csoportos és egyéni tanácsadásba, a team-ben végzett munka mikéntjébe, megtanulhattam a betegekkel való kommunikációt és bepillantást nyerhettem a kórház mindennapi életébe. Dolgoztam közétkeztető cégnél is, ahol a gyermekétkeztetésben szereztem tapasztalatot. Vállakozóként több, mint 10 év szakmai tapasztalattal tartok egyéni és csoportos tanácsadásokat. Úgy gondolom, hogy a helyes táplálkozás nagyon fontos a mindennapjaink során, hiszen az egészséges, teljes és boldog élet egyik alappillére. Szakmai segítséget nyújtok az étkezéssel kapcsolatos problémák megoldásához, opciót és alternatívát kínálok az ételintoleranciában szenvedőknek, cukorbetegeknek, diétázóknak. Szívesen segítek eligazodni a rengeteg, sokszor helytelen információ között az egészséges táplálkozás iránt érdeklődőknek, emellett egyéni tanácsadással, étrendtervezéssel is foglalkozom. Milyen esetekben, élethelyzetekben fordulhatsz hozzám: Ha fontos a számodra a megelőzés, a betegségek elkerülése, érdeklődsz az egészséges táplálkozás iránt, vagy szeretnéd elhagyni rossz táplálkozási szokásaidat. A már kialakult betegségek étrendi kezelésével kapcsolatban. Olyan betegségek, problémák esetében, amelyeknél a diéta elengedhetetlen feltétele a kezelésnek, a jobb közérzet elérésének (pl. cukorbetegség, pajzsmirigy-, gyomor- bélrendszeri-, daganatos betegségek, stb.). Táplálékallergia vagy intolerancia (glutén-, laktóz-, tojás-, stb. mentes étrendek) esetén. Életmód változtatáshoz, fogyókúrához egyéni táplálkozási tanácsadásra van szükséged. Várandósság, szoptatási időszak idején az étrend kialakításához. Csecsemő, illetve gyermek étrend kialakításához. A fent felsoroltakon kívül sok más esetben is segíthetek, ha nem vagy biztos benne, keress bátran.
Bővebben
Várpalota

dietetikai tanácsadás

0 Ft - 0 Ft

ár / alkalom

Bányai Gabriella
Bányai Gabriella [Más vállal munkát helyette]

Dietetikus

dietetikus/táplálkozási tanácsadó Minőségirányítási rendszerfejlesztő/HACCP rendszergazda
Bővebben
Cegléd

dietetikai tanácsadás

15 000 Ft

ár / alkalom

16 megbízás
4 vélemény
Koprivanecz Magdolna
Koprivanecz Magdolna [Más vállal munkát helyette]

Dietetikus

Üdvözlök minden érdeklődőt! Csaknem 30 éves dietetikusi szakmai tapasztalatommal segítséget nyújtok a táplálkozással, egészséges életmóddal kapcsolatban. Szakmám 25 éve alatt a fekvő-és járóbeteg ellátás során a dietetika széles területein láttam el a pácienseket. Fontos számomra a megelőzés! Amennyiben már kialakult betegség áll fenn, speciális étrendi tanácsokkal tudom ellátni. Forduljon hozzám bizalommal!
Bővebben
Pécs

dietetikai tanácsadás

2 000 Ft - 10 000 Ft

ár / alkalom

1 megbízás
Laurinyecz Nikoletta
Laurinyecz Nikoletta [Más vállal munkát helyette]

Dietetikus

Speciális és személyre szabott étrend
Bővebben
Tatabánya

dietetikai tanácsadás

25 000 Ft - 35 000 Ft

ár / alkalom

Nem találod, akit keresel?

Ha nem szeretnél közülük választani, nézz vissza a szakikhoz, akik még nem adtak meg árat, és kérj tőlük ajánlatot!

<<< Vissza: Dietetikus lista

Vagy kérj ajánlatot az összes Dietetikus szakembertől

Gyorsított ajánlatkérés (ezt válaszd, ha nincs időd)

Írd le, mire van szükséged!