Székesfehérvári dietetikusok

Ajánlatkérés díjmentesen - Dietetikus, Székesfehérvár

Gyorsított ajánlatkérés (ezt válaszd, ha nincs időd)

Írd le, mire van szükséged!

Vagy találj a listából dietetikust!

FOGADOK MUNKÁT
Fekete Márton

Dietetikus

Személyi edző

Pszichológus

Fekete Márton vagyok, személyiségfejlesztő terapeuta és coach, valamint táplálkozás pszichológiai tanácsadó. Érdeklődésem a mentális egészség területétől az egészséges életmód és táplálkozás irányába is kiterjedt az évek során. Hiszem, hogy a test, a lélek és az elme összefügg egymással, és ezért a személyiségfejlesztés, a táplálkozás és a mentális egészség együttes megközelítése segíthet nekünk, hogy boldogabbak és kiegyensúlyozottabbak legyünk. Munkám során azon dolgozom, hogy az életük különböző területein - legyen az a személyes vagy a szakmai életük - küzdő embereknek segítsek megérteni és megoldani a problémáikat a személyi növekedés és a fejlődés útján. Én hiszem, hogy mindannyiunknak megvan a saját ereje és képessége, hogy megtalálja a válaszokat, hogyan javítson az életén és hogy élvezhesse a boldogabb életet. Ha úgy érzed, hogy szükséged lenne segítségre, bátran kérj tanácsot tőlem! Szívesen segítek neked, hogy elérhesd a céljaidat, és hogy élvezd a teljes és kiegyensúlyozott életet. Székesfehérváron szemelyesen, az ország többi területén Online vállalok konzultációkat. Orvosok és tanárok családjában nőttem fel. Gyerekkorom óta rengeteg információhoz jutottam, édesanyám azon orvosok közé tartozott, akik mindig is hittek a betegségmegelőzés fontosságában. Azt gondolom, hogy manapság a legtöbben nem a betegségmegelőzésre helyezik a hangsúlyt, inkább a könnyebb megoldást választják a tünetek enyhítésére szolgáló gyógyszerek lenyelésével. Ez a jelenség a mai életstílusnak köszönhető, amelyet a hamis marketing hangsúlyoz, amely azonnali és gyors megoldásokat ígér a gyógyszeres kezelésekkel. Annak ellenére, hogy a gyógyulás leggyorsabb és legegyszerűbb módjaként mutatják be, továbbra is hiszek a betegségek megelőzésében az egészséges életmóddal, ahol megfelelő táplálkozás, mozgás, megfelelő folyadékpótlás és minőségi pihenés szükséges. De gondolkozzunk egy kicsit! Nem sokkal könnyebb egészséges életmóddal megelőzni bizonyos betegségeket, mint például a szív- és érrendszeri betegségeket, a II-es típusú cukorbetegséget és más autoimmun betegségeket, vagy akár a rákos megbetegedéseket, mint egy súlyos mellékhatásokkal járó gyógyszeres kezeléstől függni az élet végéig? Szilárd meggyőződésem, hogy a mai emberiség túl keveset mozog, bár az embert nem arra tervezték, hogy ülő életet éljen. Éppen ezért a sportot, a testmozgást ugyanolyan fontossággal kell bevezetni az életünkbe, mint a napi fogmosást. Célom, hogy egészséges életre neveljem az embereket, és segítsem és támogassam azokat, akik ezt az utat szeretnék. Tudom, hogy nagyon nehéz egy olyan világban, ahol minden rendkívül felgyorsult a napi mozgás és az egészséges táplálkozás bevezetése, azonban ez sokkal jobb befektetés, mint kétségbeesetten rohangálni utána orvostól orvosig. Ennek érdekében okleveles táplálkozás pszichológia szakértőként, személyiség fejlesztés tanácsadóként és fitneszedzőként tudok segíteni.
Bővebben
Kiszállok Székesfehérvár teljes területén
1 megbízás
FOGADOK MUNKÁT
Szirbek Éva

Dietetikus

A Pécsi Tudományegyetemen az Ápolás és Betegellátás szakon végeztem dietetikusként, ezután a Népegészségügyi Karon szereztem diplomát, mint okleveles népegészségügyi szakember (egészségfejlesztő). Tanulmányaimnak és érdeklődési körömnek köszönhetően az egészségügy több területére van rálátásom. Első munkahelyem láttam bele a dietetikusok által végzett csoportos és egyéni tanácsadásba, a team-ben végzett munka mikéntjébe, megtanulhattam a betegekkel való kommunikációt és bepillantást nyerhettem a kórház mindennapi életébe. Dolgoztam közétkeztető cégnél is, ahol a gyermekétkeztetésben szereztem tapasztalatot. Vállakozóként több, mint 10 év szakmai tapasztalattal tartok egyéni és csoportos tanácsadásokat. Úgy gondolom, hogy a helyes táplálkozás nagyon fontos a mindennapjaink során, hiszen az egészséges, teljes és boldog élet egyik alappillére. Szakmai segítséget nyújtok az étkezéssel kapcsolatos problémák megoldásához, opciót és alternatívát kínálok az ételintoleranciában szenvedőknek, cukorbetegeknek, diétázóknak. Szívesen segítek eligazodni a rengeteg, sokszor helytelen információ között az egészséges táplálkozás iránt érdeklődőknek, emellett egyéni tanácsadással, étrendtervezéssel is foglalkozom. Milyen esetekben, élethelyzetekben fordulhatsz hozzám: Ha fontos a számodra a megelőzés, a betegségek elkerülése, érdeklődsz az egészséges táplálkozás iránt, vagy szeretnéd elhagyni rossz táplálkozási szokásaidat. A már kialakult betegségek étrendi kezelésével kapcsolatban. Olyan betegségek, problémák esetében, amelyeknél a diéta elengedhetetlen feltétele a kezelésnek, a jobb közérzet elérésének (pl. cukorbetegség, pajzsmirigy-, gyomor- bélrendszeri-, daganatos betegségek, stb.). Táplálékallergia vagy intolerancia (glutén-, laktóz-, tojás-, stb. mentes étrendek) esetén. Életmód változtatáshoz, fogyókúrához egyéni táplálkozási tanácsadásra van szükséged. Várandósság, szoptatási időszak idején az étrend kialakításához. Csecsemő, illetve gyermek étrend kialakításához. A fent felsoroltakon kívül sok más esetben is segíthetek, ha nem vagy biztos benne, keress bátran.
Bővebben
Kiszállok Székesfehérvár teljes területén
FOGADOK MUNKÁT
Tajti Mónika

Dietetikus

Dietetikus és okleveles táplálkozástudományi szakértő vagyok. A táplálkozással kapcsolatos kérdések megválaszolásában, betegségek által igényelt diéták kialakításában segítek, személyre szabottan, tudományosan megalapozott tényekkel. Regisztrált dietetikusként célom, hogy a szakmai irányelvek betartása mellett egy hosszú távon is fenntartható, kiegyensúlyozott, egészséges és változatos, ugyanakkor a hétköznapjaidba beépíthető táplálkozási forma kialakításában segíthessek neked. Milyen esetekben fordulhatsz hozzám? -ha szeretnél egészségesen táplálkozni, megelőzve ezzel számos krónikus betegség kialakulását, azonban nem tudod, merre indulj el -ha fogyni szeretnél -ha az orvos diétát javasol -ha gyermekednek van szüksége diétára -inzulinrezisztencia esetén -pajzsmirigy betegség esetén -cukorbetegség esetén -ha táplálékallergiával küzdesz -ételintolerancia esetén (pl. laktózérzékenység) -ha szív-és érrendszeri panaszok jelentkeznek nálad (pl. magas vérnyomás, érelmeszesedés) -emésztőrendszeri problémák esetén (pl. epekő, reflux, májbetegség, stb.)
Bővebben
Kiszállok Székesfehérvár teljes területén
14 megbízás
2 vélemény
FOGADOK MUNKÁT
Csizmadia Andrea

Dietetikus

Csizmadia Andrea dietetikus vagyok. 2009-ben szereztem diplomámat. Fogyókúra,inzulin rezisztencia,diabetes és egyéb betegségek diétájával kapcsolatban várom a leendő pácienseimet.
Bővebben
Kiszállok Székesfehérvár teljes területén
Minősített jószaki
139 megbízás
65 vélemény
FOGADOK MUNKÁT
Pánczél Andrea

Dietetikus

A Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán szereztem dietetikus diplomámat. Célom, hogy segítsek Önnek megtalálni az egyensúlyt az étel és az élet között. Ez azt jelenti, hogy olyan életet éljen, amely táplálja a testét és a lelkét, anélkül, hogy stresszelne az ételek vagy a korlátozó diéták miatt. Ha valamilyen betegségben szenved és szakértői táplálkozási tanácsadásra van szüksége, vagy fogyni szeretne, de nem boldogul a diétákkal, vagy ha egészségesen szeretne táplálkozni és nem tudja hogyan kezdjen hozzá, kérem, vegye fel velem a kapcsolatot, és megbeszéljük, hogyan segíthetek Önnek. Online tanácsadást kínálok (Skype, Messenger, Viber), vagy személyes konzultációt Szigethalmon az Egészségházban. Az első konzultáció tartalmazza: - táplálkozási szokások, életvitel, célok megismerése - kórelőzmény felvétele - 3 napos táplálkozási napló elemzése - személyre szabott étrendi tanácsadás a fentiekre és az esetleges orvosi diagnózisokra, laborleletekre alapozva - időtartam: 1,5 óra
Bővebben
Kiszállok Székesfehérvár teljes területén
FOGADOK MUNKÁT
Lángné Harkai Krisztina

Dietetikus

Fukcionális táplálkozási tanácsadások keretein belül foglalkozom azokkal,akiknek a testi tüneteik átvették az életük fölött az irányítást.Személyreszóló anyagodban megismered,hogy mi az,ami valóban szolgálja és táplálja a tested.Az öngyógyító folyamatok beindításával érjük el,hogy teljesüljön a célod. Amiben tudok segítséget nyújtani: pajzsmirigy alulműködés,Hashimoto-kór,menstruációs problémák,ciszták,mióma,endometriózis.Gyomorprolémák,reflux,puffadás.Hasmenés és székrekedés,ételintoleranciák.Krónikus fáradtság,alvászavarok,migrén.
Bővebben
Kiszállok Székesfehérvár teljes területén
Bányai Gabriella
Bányai Gabriella [Más vállal munkát helyette]

Dietetikus

dietetikus/táplálkozási tanácsadó Minőségirányítási rendszerfejlesztő/HACCP rendszergazda
Bővebben
Kiszállok Székesfehérvár teljes területén
16 megbízás
4 vélemény
Kőrösi Éva
Kőrösi Éva [Más vállal munkát helyette]

Dietetikus

Dietetikusi végzettségemet 2015-ben a SOTE-ETK karán, majd 2020-ban Sportdietetikusi diplomámat a Testnevelési Egyetemen szereztem meg. Jelenleg a Magyar Birkózó Szövetség Dietetikusa vagyok, a Tokiói olimpiai ciklusban. Együtt dolgozom a Magyar Taekwondo Szövetséggel, Judo klubokkal, illetve számos egyéb önálló sportolóval. Mondhatjuk, hogy a sporttáplálkozás a fókuszom, különös tekintettel a súlycsoportos sportágakra. Ezenkívül, szívesen várom a fogyni vágyókat, az egészséges étrendre törekvőket vagy a hobbi és rekreáció sportolókat. Sportdietetikusként a verseny- és hobbisportolók teljesítményfokozásához nyújtok segítséget. Teljesítményfokozás alatt a robbanékonyság, gyorsaság, erő és állóképesség, illetve sportágspecifikus területek fejlesztését értjük. Fontos a sportoló és a szakember közötti folyamatos kommunikáció és a hosszútávú együttműködés. Szívesen látok minden hobbi sportolót vagy fogyni vágyót, szakmai oldalam az AthlEats Hungary.
Bővebben
Kiszállok Székesfehérvár teljes területén
1 megbízás
Várallysy Gabriella
Várallysy Gabriella [Más vállal munkát helyette]

Dietetikus

Dietetikus, funkcionális táplálkozási tanácsadó és sportedző vagyok, 2 kislány Édesanyja. Főként cukoranyagcsere-problémákkal (IR, DM), pajzsmirigy-problémákkal, étel-intoleranciákkal, emésztőszervi gyulladásos betegségekkel foglalkozom, de babatervezési kérdésekben, meddőségi problémák esetén is szívesen segítek. Budapesten személyesen a XVI. kerületben és online is dolgozom.
Bővebben
Kiszállok Székesfehérvár teljes területén
Hadas Kinga
Hadas Kinga [Más vállal munkát helyette]

Dietetikus

Coach

Pszichológus

Hadas Kinga vagyok diplomás egészségfejlesztő-életmód tanácsadó, ifjúságsegítő, illetve okleveles táplálkozás tanácsadó. Táplálkozási tanácsadásokat, étrend írást vállalok online formában. Egyéni életvezetési tanácsadás/coaching kapcsán is keress bizalommal amennyiben elakadás van az életedben, legyen az magánélet/párkapcsolat, munkahelyi probléma. Szívesen segítek abban, hogy a legjobban tudj megbirkózni az adott helyzettel.
Bővebben
Kiszállok Székesfehérvár teljes területén
5 fotó
Farkas Alexandra
Farkas Alexandra [Más vállal munkát helyette]

Dietetikus

Egyéb

Munkát keresel vagy munkahelyet váltanál, de eddig sehonnan nem kaptál visszajelzést? Pályázz ütős önéletrajzzal és hívd fel a HR-esek figyelmét magadra! Fair vagy nem, de legtöbbször valóban csak egy papírdarabon (a CV-den) múlik a szakmai előmeneteled. Meggyőző önéletrajzzal pillanatok alatt megkaphatod álmaid állását! Egyedi, személyre szabott, infografikus önéletrajzok elkészítését vállalom rövid határidőn belül! Dietetikusként: Szeretnék segíteni annak, aki életmódot szeretne váltani, ha a hosszútávú és egészséges fogyás a cél! :) Egy ideje már foglalkozom táplálkozási tanácsadással, bár én nem szeretem így hívni, pusztán segítek neked megismerni a tested és megmutatni azokat az ételeket, amivel táplálhatod is a tested és mellette a kilók is leolvadnak rólad. Több embernek segítettem már, rendelkezem referenciákkal és szakirányú végzettséggel is, mindenről tudok igazolást felmutatni. Ez a hobbim, a szenvedélyem, főállásom diplomás közgazdászként végzem! :)
Bővebben
Kiszállok Székesfehérvár teljes területén
2 fotó
Jungvirth-Békes Erzsébet
Jungvirth-Békes Erzsébet [Más vállal munkát helyette]

Dietetikus

Több mint 20 éve vagyok dietetikus. A szakma szinte minden területéről van tapasztalatom. Jelenleg főállás mellett vállalok étlaptervezést, tápanyagszámítást, tanácsadást.
Bővebben
Kiszállok Székesfehérvár teljes területén
Laurinyecz Nikoletta
Laurinyecz Nikoletta [Más vállal munkát helyette]

Dietetikus

Speciális és személyre szabott étrend
Bővebben
Kiszállok Székesfehérvár teljes területén
Ábrahám-Gazsó Rita
Ábrahám-Gazsó Rita [Más vállal munkát helyette]

Dietetikus

Varrónő

Online marketing

..............................
Bővebben
Kiszállok Székesfehérvár teljes területén
Szilágyi Dorina
Szilágyi Dorina [Más vállal munkát helyette]

Dietetikus

2022-ben végeztem a Pécsi Tudományegyetemen dietetikusként. Életmód-és táplálkozási tanácsadó illetve Sporttáplálkozási tanácsadó végzettséget is szereztem. Szakmai tapasztalatott egyetemi éveim alatt szereztem Pécsen, a Bethesda Gyermekkórházban és a Szent Margit kórházban. Szakmai fejlődésem során fontos, hogy mindig naprakész maradjak így mindi online és személyes továbbképzéseken is részt vesze. Tanulmányaimat folytattam jelenleg A Magyar Agrár és- Élettudományi Egyetem mesterszakos élelmiszermérnök hallgatója vagyok és a Semmelweis Egyetem hallgatója.
Bővebben
Kiszállok Székesfehérvár teljes területén
dr. Schöberl Erika
dr. Schöberl Erika [Más vállal munkát helyette]

Dietetikus

Okleveles élelmiszermérnök vagyok, táplálkozástudományból doktoráltam. Személyes érintettség okán gluténérzékeny és IR/ cukorbeteg diétában tudok segíteni.
Bővebben
Kiszállok Székesfehérvár teljes területén
Tallósi Ignác
Tallósi Ignác [Más vállal munkát helyette]

Dietetikus

Szakács

Belsőépítész

Az ember a munkályáról ismerszik szokás mondani ! Preciz , Pontos, Igényes munka! Más opció nem létezik maximalista énemből eredendően ez egyben garancia is! Munkatársaim és én magam is több éves tapasztalattal rendelkezünk és csakis teljesítmény alapján választom ki a velem dolgozó csapatot ennek függvényében tudunk precíz munkát végezni ráadásul Budapesten a legalacsonyabb árfekvéssel! szép napot jó melót!
Bővebben
Kiszállok Székesfehérvár teljes területén
Mógor Máté
Mógor Máté [Más vállal munkát helyette]

Dietetikus

Személyi edző

Ha Te is változtatnál magadon, egy egészségesebb, fittebb életre vágysz, van egy célod amit el szeretnél érni, esetleg visszatérnél a régi formádba, keress bizalommal! Amiben tudok neked segíteni: személyre szabott étrend, személyre szabott tanácsadás, személyre szabott edzésterv.
Bővebben
Kiszállok Székesfehérvár teljes területén
Tóthné Gyulavári Mónika
Tóthné Gyulavári Mónika [Más vállal munkát helyette]

Dietetikus

Coach

30 éves szakmai tapasztalattal rendelkezem az egészségügy területén. Célom a páciensek egészségének megőrzése és a kialakult betegségek gyógyulásának támogatása.
Bővebben
Kiszállok Székesfehérvár teljes területén
Garai-Jakab Ágnes, Mitevő Bt.
Garai-Jakab Ágnes, Mitevő Bt. [Más vállal munkát helyette]

Dietetikus

Dietetikai szakkonzultáció személyesen és online
Bővebben
Kiszállok Székesfehérvár teljes területén
Tatai Benita Bella
Tatai Benita Bella [Más vállal munkát helyette]

Dietetikus

Kiszállok Székesfehérvár teljes területén
Koprivanecz Magdolna
Koprivanecz Magdolna [Más vállal munkát helyette]

Dietetikus

Üdvözlök minden érdeklődőt! Csaknem 30 éves dietetikusi szakmai tapasztalatommal segítséget nyújtok a táplálkozással, egészséges életmóddal kapcsolatban. Szakmám 25 éve alatt a fekvő-és járóbeteg ellátás során a dietetika széles területein láttam el a pácienseket. Fontos számomra a megelőzés! Amennyiben már kialakult betegség áll fenn, speciális étrendi tanácsokkal tudom ellátni. Forduljon hozzám bizalommal!
Bővebben
Kiszállok Székesfehérvár teljes területén
1 megbízás
Németh Niki
Németh Niki [Más vállal munkát helyette]

Dietetikus

Dietetikus vállalja gyerekek, sportolók, fogyni vágyók, egészségügyi problémával küszködők táplálkozási tanácsadását személyre szabottan, piaci ár alatt.
Bővebben
Kiszállok Székesfehérvár teljes területén
Tanácsadó
6 megbízás
Nincs időd böngészni?

Díjmentes ajánlatkérés értékelt szakemberektől 2 perc alatt!

Székesfehérvári dietetikusok összesen 71 értékelést kaptak, 4.67 csillagos átlaggal.
Dietetikus tevékenység árak

Legnépszerűbb tevékenységek