Adótanácsadás

Adótanácsadók

Válaszd ki a városod és találd meg a számodra legmegfelelőbb adótanácsadót!

Budapest
Debrecen
Miskolc
Szeged
Pécs
Budapest - XI. kerület
Budapest - III. kerület
R. M. Audit Kft. - Rátskay Ildikó

Adótanácsadás

Könyvelés

Biatorbágyon családi kisvállalkozásban könyvelést, bérszámfejtést, igazságügyi szakértést, adótanácsadást, hatóságok előtti képviseletet, igény esetén helyszíni könyvelést is vállalok. IFRS szerinti beszámoló készítésére is van jogosultságom. Vállalkozásom a Magyar Adótanácsadók és Könyvviteli Szolgáltatók Országos Egyesületének Elismert tagja. Új tevékenységünk a pályázatírás is elérhető nálunk.
Bővebben
Biatorbágy
Minősített jószaki
23 vélemény
Kuklisné Király Éva

Adótanácsadás

Könyvelés

Regisztrált mérlegképes könyvelő és adótanácsadó egyéni vállalkozó sok éves tapasztalattal, vállalkozások könyvelését, bérszámfejtését, adóbevallás-és mérlegkészítését vállalja Zuglóban.
Bővebben
Budapest
Keszler Erika

Adótanácsadás

Könyvelés

Kedves Érdeklődő, Könyveléssel és adótanácsadással foglalkozunk, immár 23 éve. Mérlegképes regisztrációval rendelkezünk. Online könyvelünk, bárhol is élsz, tudunk segíteni. Ha személyesen kell egyeztetünk, akkor a budai régió és Pest megye térségéből vállalunk munkát. Szakmai felelősség biztosítással rendelkezünk, ha beütne valami gikszer (bár még ilyen eddig nem volt). Keress minket, állunk rendelkezésedre.
Bővebben
Budapest
1 vélemény
Jászné Szabó Éva

Adótanácsadás

Könyvelés

Közgazdász-mérlegképes könyvelőként vállalom egyéni és társas vállalkozások teljes körű könyvelését. Online kapcsolattartás az ország egész területén.
Bővebben
Budapest
Minősített jószaki
26 vélemény
Nyugodt Adózás Bt. - Szabó-Tisza Orsolya
Teljes körű könyvelés, bérszámfejtés, adótanácsadás, könyvvizsgálat korrekt, elérhető áron
Bővebben
Gyömrő
Stanics Klaudia

Adótanácsadás

Titkárnő, asszisztens

Bejárónő, házvezetőnő

Egyéni vállalkozóként egyedül és csapatban is dolgozom. Évek óta irodák, műhelyek, raktárak, szalonok, magánlakások, lépcsőházak egyszeri vagy rendszeres takarításával foglalkozom. Elsősorban Budapesten és környékén (Halásztelek, Tököl, Szigethalom). Jelenleg is rendszeresen járok 3 családhoz (2. és 12. kerület) előre megbeszélt napokon napközben, illetve takarítok heti rendszerességgel irodákat, központi ügyintézési helyeket, ahol kulccsal rendelkezem és hétvégente végzem a takarítást. Véleményem szerint ez egy bizalmi pozíció, ezért és a pontos munkafeladatok megmutatása céljából is szoktam javasolni először egy alkalmat, ahol röviden egyeztetjük a részleteket. Keressen bizalommal.
Bővebben
Halásztelek
Széman & Varga

Adótanácsadás

Könyvelés

Barátságos irodai környezetben, képzett munkatársakkal, és több éves munkatapasztalattal várjuk régi és új ügyfeleink jelentkezését. Széleskörű szolgáltatásaink között biztosan megtalálja az Önnek és cégének megfelelőt.
Bővebben
Szigetszentmiklós
Korrekt Számvitel Bt

Adótanácsadás

Könyvelés

Közgazdász, mérlegképes könyvelő( vállalkozási, IFRS), kontrolleri végzettséggel rendelkezem. Több mint 30 éve számvitellel és adózással foglalkozom. Könyvelőirodámat 20 éve működtetem. Főkönyvelői és gazdasági vezetői tapasztalattal rendelkezem, főleg építőipar és termelővállalatnál szereztem tapasztalatot. Könyvelőirodánkban teljes körű számviteli szolgáltatást nyújtunk a legkisebb egyéni vállalkozótól a nagy termelővállalatig. Elkötelezett szakértő csapatunk segítségével könnyedén optimalizálhatja befizetendő adóját. Elkészítjük adóbevallását, valamit tanácsot adunk a megfelelő cég- és adózási forma kiválasztásában. Személyre szabott szolgáltatásaink által sikerre vezetheti cégét, vagy megkönnyítheti az adóbevallás időszakát. Mi folyamatosan nyomon követjük a jogszabályi változásokat, és azok betartásával adunk tanácsot. Folyamatos kapcsolattartást vállalunk. A jogszabályok által előírt nyilvántartásokon túl vezetői döntéseket alátámasztó információkkal is szolgálunk a cégvezetés felé. A precíz belső munka-folyamatainknak köszönhetően mindig naprakészek vagyunk, így jó előre tudunk szólni a fizetési kötelezettségekről, valamint folyamatosan tájékoztatjuk cége pénzügyi helyzetéről. Szívünkön viseljük a cége fejlődését, és az Ön problémája a mi problémánk is.
Bővebben
Tököl
Mutasd az összes Budapesti adótanácsadót

Nagyobb települések

Budapest
Észak-Alföld
Észak-Magyarország
Dél-Alföld
Dél-Dunántúl
Kelet-Dunántúl
Nyugat-Dunántúl
Közép-Magyarország

Legnépszerűbb feladatok és árak

Válaszd ki, milyen feladathoz keresel segítséget, böngéssz azon szakemberek között, akik vállaljàk és tájékozódj az árakról!

adótanácsadás
adótanácsadás egyéni vállalkozó
adótanácsadás kata

Néhány adótanácsadás ár a rendszerünkből

30 000 Ft
óra ár
Széman & Varga
Szigetszentmiklós
Barátságos irodai környezetben, képzett munkatársakkal, és több éves munkatapasztalattal várjuk régi és új ügyfeleink jelentkezését. Széleskörű szolgáltatásaink között biztosan megtalálja az Önnek és cégének megfelelőt.
5 000 Ft
óra ár
Nagy Marianna
Tarnaméra
Nagy Marianna vagyok, regisztrált mérlegképes könyvelő, társammal Tóth Gellérttel végezzük a könyvelést, 10 év tapasztalattal. Cégek, alapítványok, társasházak, egyesületek, intézmények (a megfelelő kormányrendelet előírásai szerint történik az intézmények könyvelése), egyéni vállalkozók teljeskörű könyvelése, adótanácsadás, pályázatírás. Digitális könyvelés: gyors, egyszerű és nemzetközileg elfogadott. Felejtsd el a papírokat, a postát és a személyes találkozókat. Küldd el és fogadd elektronikusan a könyveléshez szükséges dokumentumokat és adatokat. Biztosítsd a könyvelésed pontosságát, naprakészségét és jogi megfelelőségét. Használd a Billingo vagy a Számlázz.hu online számlázó programokat, amelyek hitelesítik az elektronikus számláidat. Légy része a jövőnek, és válaszd a nemzetközileg elfogadott digitális könyvelés. Elérhetőség: 06-20 563 60 70
10 000 Ft
óra ár
Tóth Jánosné e.v.
Jászárokszállás
Az évek során megszerzett tapasztalatokra és pozitív visszajelzésekre építve 2024-ben elhatároztam, hogy megalapítom a saját vállalkozásomat, hogy a tanultakat magasabb szintre emelve, szélesebb körű szolgáltatást tudjak nyújtani. Hiszem, hogy a vállalkozásoknak nem csak könyvelésre és bérszámfejtésre van szüksége, hanem folyamatos támogatásra és nyomon követésre, hogy tisztában lehessenek lehetőségeikkel, és időben, biztosan meg tudják hozni a szükséges döntéseket. Kiemelt figyelmet és sok időt fordítok tudásom folyamatos fejlesztésére, mivel a számvitel világa folyamatosan változik, a vállalkozói szférában a döntéseket azonnal kell meghozni, így aki a folyamatos fejlesztést nem tartja fontosnak, az lemarad. Célom, hogy ügyfeleim megkapják a vállalkozásuk sikeres vezetéséhez szükséges támogatást, segítséget, amellyel az elvárásaiknál magasabb eredményeket tudnak elérni. Ami a munkámat jellemezi: Precizitás, figyelem, megbízhatóság és rugalmasság. • Sok éves szakmai tapasztalat • Nagy gyakorlat vállalkozások indításában • Egyéni vállalkozások és cégek könyvelése • Egyszerűsített végelszámolás intézése • Devizás könyvelés /EUR/-ba . • Kedvező könyvelési díjak • Korszerű, online könyvelés • Digitalizált iroda Középpontban az Ön vállalkozása! Az egyéni vállalkozásom ügyfelei részére nemcsak a klasszikus könyvelői feladatokat vállalja. Aktívan segíti az ügyfeleit a mindennapi hivatali ügyintézésben, hivatalokkal való elektronikus kapcsolattartásban. ( cégkapu, ügyfélkapu, e-papír). Amennyiben igényli, rendszeresen pl. negyedévente tájékoztatjuk a vállalkozása pénzügyi helyzetének alakulásáról (eredménykimutatás, főkönyvi kivonat, vevő-szállító állomány) Minden ügyfélnek a Cashbook rendszerben ingyenes fiókot biztosítunk, ahol gyorsan, egyszerűen tudja beküldeni a könyvelési anyagát!
15 000 Ft
óra ár
Veiszné Falus Adél
Veszprém
Üdvözlöm kedves leendő Ügyfeleimet! Regisztrált mérlegképes könyvelő és adótanácsadó vagyok.Vállalom magánszemélyek,egyéni vállalkozók,cégek bevallásainak elkészítését utólagos ellenőrzését.Munkám során a pontos,precíz munkavégzésre törekszem.Felelősségbiztosítással rendelkezem, ügyfélközpontú irodát vezetek,ahol az ügyfeleim igényei számomra elsődlegesek.
15 000 Ft
óra ár
Simon Gábor Simon-Keszei Gyöngyi SIMONTEAM
Tét
Vállalkozás indítási tanácsadás, adótervezès, könyvelès. Teljeskörű autókozmetikai szolgáltatás,polírozás,fènyszóró polírozás.Kisgèp kölcsönzès:betonvágó,vèsőgèpek,csakorcsiszolók,talajfúró,kerti gèpek szerszámok.
20 000 Ft
óra ár
Dr Bor István
Szeged
Ha jogi vagy adót érintő kérdésed van fordulj hozzám bizalommal. Házassági vagyonjogi kérdés, adótervezés, vagyonvédelem, öröklés, követelesed behajtása.
20 000 Ft
óra ár
Tárkányi Anita
Márkó
Vállalom egyéni vállalkozók teljes körű könyvelési feladatainak ellátását, emellett feladatom az ügyfelekkel való kapcsolattartás, szerződések megkötésében, illetve pályázatírásban történő közreműködés, elszámolás. Könyvelés mellett szükség szerint bérszámfejtést végzek, valamint virtuális asszisztensként segítem megbízóimat.
10 000 Ft
óra ár
Csizmás Pál
Veresegyház
Könyvelés és adótanácsadás Könyvelőirodánk Bt-k, Kkt-k, Kft-k egyéni vállalkozók teljeskörű könyvelését és ehhez kapcsolódóan adótanácsadási szolgáltatást vállal. Regisztrált mérlegképes könyvelő és adótanácsadó áll rendelkezésedre! Adótanácsadónk az év adótanácsadója 2016 verseny 2. helyezettje. A teendők lépésről lépésre: 1) Juttasd el számunkra a következő dokumentumokat: a) a cég társasági szerződése, egyéni vállalkozó esetében a nyilvántartásba vételi okirat b) az ügyvezető/egyéni vállalkozó adókártyája, TAJ kártyája, személyi azonosító okmányai (személyi igazolvány, útlevél), lakcímkártyája 2) Személyes találkozót kell egyeztetnünk, ahol a részünkre meghatalmazást adsz az ügyintézéshez / szerződést kötünk, továbbá megbeszéljük az adózással kapcsolatos kérdéseket 3) Negyedévente/ havonta eljuttatod nekünk a számlákat (bevételi, kiadási), és bankkivonatokat. 20 km -es körzetben el is megyünk érte. 4) Mi a feldolgozás után összefoglalót küldünk, hogy hogy áll a vállalkozás, és milyen adókat kell fizetni. 5) Negyedévente/havonta számlázunk, 30 napos fizetési határidővel. 6) Ha kérdésed van e-mailen, telefonon vagy személyesen egyeztetünk. A havidíj mindent tartalmaz, így tartalmazza: A könyvek vezetését a mindig érvényes jogszabályok és számviteli politika alapján maximum havi 100 darab bizonylat (bevételi számla + költség számla + bankkivonat) erejéig Havonta 1 fő bérszámfejtését és a vonatkozó havi bevallások elkészítését. Ezen felül külön megállapodás alapján. Havi maximum egy óra számviteli- és/vagy adótanácsadást a vállalkozás ügyeivel kapcsolatban. A havi/negyedéves/éves ÁFA bevallás elkészítését. A társaság éves számviteli beszámolójának elkészítését. Az éves társasági adó bevallás elkészítését. Az éves iparűzési adó bevallás elkészítését. A bizonylatok őrzését az elévülési idő végéig. Egyedi árajánlatért keress minket bátran.
Mutasd az összes adótanácsadás árat

Adótanácsadás árkategóriák

adótanácsadás
5 000 Ft / óra

A szakijaink megadott árait a fenti eloszlásban láthatod. Ha valaki olcsóbb, nem feltétlenül jelenti azt, hogy nem végez olyan jó munkát, mint mások!

Tartalomjegyzék