FOGADOK MUNKÁT
Zebra Digital Studio Kft.
Zebra Digital Studio Kft.

Esküvői videós · Esküvői fotós

8
Megbízás

9 nappal ezelőtt volt itt.

Kecskemét és 265 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 58226

Zebra Digital Studio Kft.

Esküvői videós · Esküvői fotós

Stúdiónk a fotó és a filmkészítés területén egyaránt rendelkezésére áll megrendelőinek. Stábunk felépítése lehetővé teszi akár két fotós és két operatőr biztosítását az eseményekre. Igyekszünk olyan csomagárakat kialakítani, mely segíti a legjobb választást, ha költséghatékony, vagy ha a sok extrával tűzdelt megoldás a szimpatikusabb. Ha mindkét szolgáltatást nálunk rendelik meg, a kiszállási költség elenyésző még nagyobb távolság esetén is. Sokéves tapasztalattal rendelkezünk, igyekszünk partnereink visszajelzései alapján fejlődni, alakítani megoldásainkat. Munkánkkal szeretnénk sok örömet szerezni.
Mutass többet

Áraim

Esküvői fotózás - alap csomag

150 000 Ft / darab
13 órától hajnali egyig tartó rendelkezésre állás, 600-800 nagy felbontású digitális fotó, kreatív sorozat, kellékekkel, egyszerű szerkesztés.

Esküvői fotózás normál csomag

195 000 Ft / alkalom
13 órától hajnali egyig tartó rendelkezésre állás, 600-800 teljes körűen feldolgozott, nagy felbontású digitális fotó. Kreatív sorozat, kellékekkel, effektekkel kiegészítve. Filmkészítéssel együtt rendelve kedvezményt adunk.

Esküvői filmezés prémium csomag

320 000 Ft / alkalom
13 órától hajnali 1-ig tartó rendelkezésre állás, két operatőr, folyamatos két kamerás felvételezés. A szerkesztés során döntjük el, mikor melyik kameraállás képe jelenik meg a filmen. Gyerekkori fotókból bevezető film, külön hangrögzítés a szertartásokon, 10 perces videoklip az este érdekesebb pillanataiból összeállítva, villáminterjúk a násznéppel, állvány, reflektor használata. A teljes film kb 90-180 perc... Full HD felvétel és szerkesztés . 32 Gb-os pendrive-on adjuk át. Fotóval együtt rendelve kedvezményt adunk.

Légi felvételezés drónnal

70 000 Ft / alkalom
Légi fotóval és videóval egészítjük ki bármelyik csomagunk szolgáltatását.

Esküvői filmezés normál csomag

195 000 Ft / alkalom
13 órától hajnali 1-ig tartó rendelkezésre állás, Gyerekkori fotókból bevezető film, külön hangrögzítés a szertartásokon, 10 perces videoklip az este érdekesebb pillanataiból összeállítva, villáminterjúk a násznéppel, állvány, reflektor használata, a szertartásokon másodkamerás vágóképek, a teljes film kb 90-180 perc... Full HD felvétel és szerkesztés. 32 Gb-os pendrive-on adjuk át. Fotóval együtt rendelve kedvezményt adunk.

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Ajánlatkérő
Kevés fénykép készült a kreatív fotózáson, de alapvetően elégedett voltam, jó szakember.
Szaki válasza:
Köszönjük a pozitív visszajelzést. Valóban lehetett volna több kép a kreatív sorozatban, de kollégáim több mint egy órát vártak az ingprobléma miatt, valamint az eső is hátráltatta a feladatot. Így csak 72 db készült.
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Esküvői videós 7 megbízás Esküvői fotós 1 megbízás