Fogadok munkát
Z-Watt Bau 77 Kft.
Z-Watt Bau 77 Kft.

Villanyszerelő · Kőműves · Burkoló

7
Megbízás

18 órával ezelőtt volt itt.

Nagyigmánd és 50 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 70077

Z-Watt Bau 77 Kft.

Villanyszerelő · Kőműves · Burkoló

Rövid határidőkkel vállalunk villanyszerelést, érintésvédelemet,elektromos készülékek beüzemelését, villám védelmet,köműves munkákat, gipszkartonozást, festést, burkolást, térkövezést! Keressen bennünket bizalommal!
Mutass többet

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Ákos
Nagyon korrekt és megbízható. Amikor késett vagy valami közbejött mindig értesített. A feladatot szépen elvégezte.
Márti
Szép, precíz munkát végeztek. A kezdeti, nem rajtuk múló nehézségek ellenére korrektül befejezték egy nagy családi ház színezését. Voltak jó öteleteik, folyamatosan kapcsolatban voltunk. Szívből ajánlom őket, nagyon sokféle munkához értenek. Újjászületett a ház a kezük nyomán.
Kacsik
Megbízhatóan,gyorsan,rugalmasan és szép munkát végeztek
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Válaszaim

Milyen hátrányai lehetnek az elektromos padlófűtésnek? Rengeteget olvasni arról, miért szipi szuper, de ezeket mind olyan cégek írják, akik az elektromos padlófűtés telepítéséből élnek. Érdekelne, hogy tényleg olyan jó-e vagy mikre érdemes odafigyelni, amiről nem szoktak beszélni...

Az én válaszom:

„Kedves Katalin! Jó az elektromos padló fűtés, de a fűtendő helyiséghez való teljesítményűt kell választani. Az sem mindegy, hogy milyen burkolat alá szeretnénk tenni. Nem kell tőle félni, mert egy jó dolog. Üdvözlettel Zörgő János Z-Watt Bau kft”

1

2023. 11. 29.

Melyik a jobb, mit javasoltok a szalagparketta lerakása vagy a lamella parketta? Melyik tartósabb, melyiket könnyebb JÓL lerakni? Melyiknek mi a hátránya?

Az én válaszom:

„Kedves Zsófia! A legelterjedtebb a laminált parketta. Nagyon nagy a választék belőle és ha minőségre és vastagságra megfelelőt választ belőle, akkor tartós is. Egyszerűbb és gyorsabb is a lerakása. Megfelelő aljzatra és szakszerűen kell lerakni, így nem lehet probléma, de ez igaz a szalagparkettára is. Üdvözlettel Tattoo-Vill kft”

0

2023. 07. 25.

Plafon glettelése előtt muszáj leszedni a festéket? Spekulálunk, mennyi lesz a kosz, hogy időzítsünk...a falakon tapéta van, azt ismerjük, hogy működik.

Az én válaszom:

„Kedves Anna! Érdemes megkaparintása a mennyezetet, így később nem érheti meglepetés.Üdvözlettel Zörgő János Tattoo-Vill kft”

0

2023. 02. 16.

Van olyan penészölő szer, ami nem vilagositja ki a falat, nem hagy semmilyen nyomot. Melyik a legjobb? Köszönöm.

Az én válaszom:

„Kedves Kriszta! A penészedés forrását kell megszűntetni, mert hiába a rengeteg penész gátló. A forrás vagy egy hő híd vagy beázás lehet. Vagy nagyon párás a levegő. Javaslom a napi többszöri szellőztetést, a Savo az egy elég jó penész gátló, a festékekbe keverhető penész gátlók is már elég hatékonyak. Ezek a dolgok addig segítenek, míg nem szűntetik meg a penészedés okát. Üdvözlettel Zörgő János Tattoo-Vill kft”

0

2023. 01. 06.

Kétféle árajánlatot kaptam gipszkarton tapétázásra és a glettelés ára nagyon eltérő. Mi lehet az oka? A gipszkarton glettelés részben vagy egészben történik? Mi a jobb?

Az én válaszom:

„Tisztelt Barnabás! A Gipszkartonozás egy munkafázis, aztán bandázsolás és utána minden esetben telibe szoktuk glettelni. Üdvözlettel Zörgő János Tattoo-Vill kft”

1

2022. 12. 23.

A mennyezet glettelés feláras? Drágábban számolják általában, mint a falakat? Számít, hogy kézi glettelés vagy gépi? Köszönöm a válaszokat!

Az én válaszom:

„Jó napot kívánok! A kézi és gépi glettelés között van árkülömbség, de mi ugyanannyiért gletteljük a falakat és a mennyezetet is. Üdvözlettel Zörgő János Tattoo-Vill kft”

1

2022. 11. 07.

Új ingatlant vásároltunk. Az előző tulajdonos azt mondta, hogy a családi ház villanyszerelése házilag valósult meg, ami számunkra nem épp bizalomgerjesztő. Szeretnénk megbizonyosodni róla, hogy minden szakszerűen zajlott, de nem tudjuk, ezt hogyan lehetne kideríteni. Ebben szeretnénk tanácsot kapni.

Az én válaszom:

„Kedves Kinga! Mindenképp szakemberrel ellenőriztessék a villamos hálózatot, mert a villany nem játék! Az egy dolog, hogy minden működik, de emellett ott az érintésvédelem és a hálózat terhelhetősége sem mindegy. Mindenképp kérjék egy szakember segítségét a biztonság érdekében! Üdvözlettel Zörgő János Tattoo-Vill kft”

0

2022. 11. 03.

Hogy kell értelmezni a négyzetméter árakat ajtó és ablak esetében? Egyszerűen nem értem. Az ablak keretének a négyzetméterét nézem? Vagy az ablak teljes felületének négyzetméterét? Üveges ajtó mázolás esetén az üveget kivonjuk? Hogy kalkuláljak? És duplázni kell, mert két oldal? Vagy a vastagság is számít? Segítsen valaki! Köszönöm!

Az én válaszom:

„Mi nem négyzetméterre szoktuk vállalni a nyílászárók mázolását, helyszíni felmérés után adunk árajánlatot a nyílászárók állapotától függően. Üdvözlettel Tattoo-Vill kft”

0

2022. 11. 01.

Szakmáim

Villanyszerelő 4 megbízás Kőműves 2 megbízás Burkoló 1 megbízás Szobafestő, tapétázó 0 megbízás Melegburkoló, parkettázás 0 megbízás Ablakcsere, nyílászáró beépítés 0 megbízás Dekoráció 0 megbízás