Fogadok munkát
Weywara Gábor Tibor
Weywara Gábor Tibor

Építési műszaki ellenőr

44
Megbízás

1 nappal ezelőtt volt itt.

Országosan kiszállok

+36 1 443 3777 / 16597

Minősített jószaki

Weywara Gábor Tibor

Építési műszaki ellenőr

A műszaki ellenőrzés mellett -felelős műszaki vezetés -épületenergetikai tanúsítás -építésügyi szakértő -épületszerkezeti szakértő -projektszervezési jogosultságaim vannak
Mutass többet

Értékeléseim

Norbert
Tapasztalt szakember, 3 házat látogattunk meg egymás után, statikai és energetikai szempontból volt fontos az építész szakvélemény.
Szaki válasza:
Köszönöm!
Tibor
Gyorsan megcsinálta a szakértői véleményt és elsőre jó volt minden, mindíg elértem
Szaki válasza:
Köszönöm! Nagyon korrekt volt a megbízóm is!
Dócs Imre
Pontos volt,korrekt,jó szakember!Az egyik legjobb szakember!Bátran ajánlom bárkinek,köszönöm a gyors,korrekt munkát !
Szaki válasza:
Tettem a dolgomat! Köszönöm!
Ajánlatkérő
Gyors,precíz munkát végzett,korrektül.
Szaki válasza:
Köszönöm
Ajánlatkérő
Precíz
Ajánlatkérő
Megfelelő
Szilvia
Pökhendi
Szaki válasza:
Ugyan miért?! Arról nem volt szó,hogy létráztatni szeretne... Mellesleg az utolsó utáni pillanatban mondja le a szemlét... Azt miért nem írta,hogy a megrendelése létrára is vonatkozik,amikor már drónok is vannak
Ajánlatkérő
Hibás kivitelezésű térkövezést kaptunk egy vállalkozótól, és mivel be akarták hajtani rajtunk az ellendíjazását, műszaki ellenőr által kiállított hiteles igazolást szerettem volna kérni. Nos, ez az ember (nincs rá jobb szó) a hirdetés feladásának napján, még este megkeresett, megígérte hogy másnap (szombaton) délelőtt 9-10 óra felé kijön. Ebből este 7 óra lett, amikor már harmadjára telefonáltam neki, hogy mégis mikorra várható az érkezése. Miután semmit nem látott a sötétben, én küldtem el neki emailben az összes képet ami alapján megígérte a szakvélemény elkészítését. A helyszínen kifizettem a díját, amiről számlát sem kaptam. Egy héttel később megint felhívtam, megint hitegetett. Majd ezt követő héten megint felhívtam, hogy most már szükségem lenne a szakvéleményre, ekkor vállalhatatlan, gusztustalan stílusban kiabált velem és fenyegetett, azt állította hogy zaklatom, minden indokkal kibújt a felelősség alól. A mai napig nem kaptam vissza sem a pénzem, sem a szakvéleményt. Senkinek nem ajánlom.
Szaki válasza:
Teljesen valótlanság,amit állít. Saját fotóim vannak. A 30eft költségtérítés fele volt. A kivitelezővel semmi szerződése nem volt. A rengeteg felesleges telefonálása,a szemlén állandóan ugyanazt ismételgette... Helyszínrajzot a mai napig nem tudott küldeni,a kerítés is rossz helyen van. A vitatott munkához mással a kivitelező és személyem tudta nélkül idegennel hozzányúlatott. Az,hogy a nagy siránkozása miatt időt szakítottam rá, nem hiszem,hogy neki állandóan telefonálgatni kell. Kizárólag KÖLTSÉGTÉRÍTÉS-t fizetett. Munkadíjat egy fillért sem.
Pappné
Kezdetektől korekt volt. Megadott minden tájékoztatést. Rövid időpontra válllalta és betartotta. Megkaptam a szakvéleményt és a számlát online, de a papíralapút még nem.
Szaki válasza:
Azok folyamatban vannak postán
Gyorgy Ibolya
Közvetlen,odafigyelő,mindig elérhető
Balázs
-
Péter
Gyors, korrekt, jó ár
István
Gyorsan, pontosan elvégezte a megbízást és korrekt áron.
Szabi
Érdeklődésemre gyorsan reagált. Megfelelő kompetenciák birtokában a kért feladatot pontosan és szakszerűen elvégezte.
Ajánlatkérő
Az általam kért szakvéleményt 1 hét alatt sem sikerült számomra elküldeni, holott én bizalmat szavazva neki, a felmérés után azonnal kifizettem a teljes összeget.
Szaki válasza:
Talán hülyeséget nem kellene firkálgatni...
Krista
Kedves, pontos, korrekt. Mindenkinek merem ajànlani, mert nagyon korrekt és egy nagyon jo szakember.
Csaba
Link
Szaki válasza:
Gátlástalanul hazudik😡 Megtévesztő adatokat adott
Ajánlatkérő
Gyorsan reagál.
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Építési műszaki ellenőr 44 megbízás