Wate költöztetés és áruszállítás
Wate költöztetés és áruszállítás

Teherfuvarozás · Költöztetés · Személyszállítás

16
Megbízás

1 hónappal ezelőtt volt itt.

Országosan kiszállok

Wate költöztetés és áruszállítás

Teherfuvarozás · Költöztetés · Személyszállítás

Költözne vagy újonnan vásárolt bútorjait szeretné otthonába juttatni❓ ⬇️Itt a megoldás!⬇️ ☎️📞 ‼️HÍVJON MINKET‼️📞☎️ Szolgáltatásaink: ▪️Költöztetés ▪️Bútorszállítás ▪️Áruszállítás ▪️Lomtalanítás ▪️Kisvállalatok költöztetése ▪️Épitőanyagok szállítása ▪️Ipari anyagok szállítása ▪️Háztartási gépek szállítása ▪️Nemzetközi szállítás ▪️Túlméretes tárgyak szállítása ✅Precíz és gyors munka jó áron 0-24 a hét minden napján!✅
Mutass többet

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Ajánlatkérő
Korrektek és rendkívül rugalmasak, ezzel együtt maguk a pontosság. Nemhogy bármi hirtelen-rossz fordulat lett volna a történetben, hanem folyamatosan dolgoztak az öt csillagon.
Jácint
Szimpatikus, lelkiismeretes, korrekt fiúk. Az értékesítő cég túlsúly miatt nem adta ki egyben az árut, a fiúk szó nélkül fordultak még egyet felár nélkül.
Ajánlatkérő
Jó szakember.
Kinga
Korrekt, összetartó és kreatív fiatalemberek, szívesen ajánlom őket különleges feladatra is! Antik nehéz bútort szállítottak 100 km-en át és a fazettált üvegű nagy szekrényt sértetlenül emelték a helyére. Köszönöm a munkájukat!
Varga Zoltánné
Pontosan időre érkeztek. Gyorsan, megjegyzés nélkül pakoltak. A megbeszélt időben leszállítottak mindent sérülés mentesen. Végtelenül udvarias 3 embert ismerhettem meg. Köszönöm a munkájukat. Mindenkinek ajánlom őket. A Wate fuvarozók.
Anikó
Fiatalok, lelkesek, udvariasak, ügyesek és a lehetetlent is megoldották!
Gábor Bécsi
korrekt emberek.
Ajánlatkérő
Két lelkes, vidéki fiatalember. Bútorszállítás volt Budapest és 40 km távolság között. Nem számítottak fel külön költséget csak azért, mert Budapesten kívüli volt a fuvar. Kérés nélkül össze is szerelték percek alatt. 10 pont.
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Teherfuvarozás 9 megbízás Költöztetés 7 megbízás Személyszállítás 0 megbízás Sittelszállítás 0 megbízás Bútorszerelő 0 megbízás Lomtalanítás 0 megbízás