Varsányi Lia
Varsányi Lia

Kozmetikus

1
Megbízás

4 évvel ezelőtt volt itt.

Budapest - III. kerület területén kiszállok.

Minősített jószaki

Varsányi Lia

Kozmetikus

Az Elite Kozmetikus Képző Iskolában végeztem.Számomra ez a hivatás a teljes testi-lelki feltöltésről szól. Az alap kezeléseken kívül vállalok relax hátmassázst,arcköpölyözést,hidroabráziós kezelést,3D szempilla építést,szemöldök tetoválást és füllyukasztást is.
Mutass többet

Értékeléseim

Szölgyén Réka
A legjobb kozmetikus, akivel valaha találkoztam. Tényleg szívvel-lélekkel végzi a munkáját és ez az eredményen is meglátszik. Bármilyen kezelést veszel igénybe, biztos hogy elégedetten fogsz távozni. Helyre hozta a szemöldököm, csodás pillákat varázsol és bármilyen kérdésre szívesen válaszol, sok jó tanácsot kaptam tőle.
Hammer Gabriella
Csodálatosan éreztem magamat nála, és igazán felfrissülve távoztam tőle. Mindenkinek csak ajánlani tudom! ^_^
Trittremmel Erika
Szuper alapos kezelést és sok tanácsot kaptam a bőröm kezelésével kapcsolatban. Egy nagyon kedves, cuki és közvetlen szakember, akivel nem érzi magát feszélyezve az ember.
Megyeri Gizella
Nagyon érti a dolgát, gyöngéden és egyben erőteljesen kezeli vendégeit. Szereti amit csinál, ezért nagyon jó benne.
Muszta-Szkupi Zsuzsanna
Nagyon nagyon problémás bőrrel kerűltem Liushoz...Nála "ragadtam",mert azon felűl ,hogy helyrehozta a bőrőmet,emberileg is nagyon közel kerűlt hozzám.Szakmai elhivatottsága 100%-os.Arany keze van!Tiszta szívből ajánlom!!!
Treszka Rami
Ő a legjobb! ;) Munkája pontos és precíz. Próbáld ki, nem fogsz csalódni! ;)
Szatmári-Berta Hajnalka
Nagyon kedves és odaadó. Személyiségéből adódóan egyből megbíztam és "rábíztam" magam. Arc- és dekoltázsmasszázsa felért egy hét kikapcsolódással. Hihetetlen keze és érintése van. A szempilláimat pedig az idegenek is megdicsérik. Én csak ajánlani tudom mindenkinek !!!
Tarpataki Dóri
Az 5 csillag mindent elmond!!
Illényi Àgnes
Végre megtaláltam A Kozmetikust!!! 😊😘
Hodut Dea
Teljes erő bedobossál, hatalmas lelkesedéssel végzi a munkáját. Nekem nagyon problémás arcbőröm van, rengeteget segített, és nagyon sok tanáccsal látott el. Igazi profi :) és ahogyan masszíroz arra nincsenek szavak😊😊
Mick Rita
A " legjobb -kezű" kozmetikus akivel valaha találkoztam. Egy masszázs nála felér egy kozmikus utazással. Ne higgy nekem, -próbáld ki !
Szabó Lilla
Nagyon kedves, csupaszív és jó szakember is :)) mindenkinek csak ajánlani tudom :))
Petranyiné Omaisz Mária
Szakmai tudásán kívül erős kisugárzása van,érezni, hogy szívvel-lélekkel végzi munkáját. Továbbra is igénybe fogom venni a szolgáltatásait.
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Kozmetikus 1 megbízás