Fogadok munkát
Varga Roland
Varga Roland

Térkövezés · Betonozás · Épületbontás

15
Megbízás

10 órával ezelőtt volt itt.

Szolnok és 185 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 66325

Varga Roland

Térkövezés · Betonozás · Épületbontás

Több mint 10 éves működésünk során számos egyedi igénnyel találkoztunk már. Minden projektünkért maximális felelősséget vállalunk, ezért igyekszünk költséghatékony és racionális megoldásokkal szolgálni ügyfeleink igényeire. Kulcsrakész kivitelezés tanácsadástól átadásig. Komplex szolgáltatásokkal állunk ügyfeleink rendelkezésére, legyen szó komplett generál kivitelezésről vagy csak egyes munkafázisok elvégzéséről. Egyaránt vállaljuk lakóingatlanok és bontani vágyó épületek teljes körű kivitelezését vagy egyes munkafázisok, mint tető- és homlokzatburkolatok, aszfaltozás,martaszfaltozás,zúzalékozás,lakatos szerkezetek szerelését, vagy bádogos munkák elvégzését. Cégnév:Tominvestom Kft.
Mutass többet

Értékeléseim

Gábor
Nem nyújtotta a kivitelezés minősége azt a szintet amit joggal elvártam volna. Az elején megbeszélt alapelvárást, miszerint az úton lefolyó csapadékvizet az útmenti árokba kell levezetnie a térkő felületnek, csak a reklamációmat követően mintegy 2 négyzetméter újrarakásával javították ki. Szállító járművük meghibásodása miatt naponta hosszabbítva a határidőt, a munkák elvégzését követő 6. napon szállíttatta el a törmeléket, sittet, homokot, kavicsot és maradék térkövet. A kvarchomok leseprését nem végezte el. Erre is csak ismételten ígéretet tett, de elmaradt. Amikor a homok leseprésébe kezdtem, kiderült, hogy a felületi egyenetlenségek a nem megfelelően elvégzett tömörítésre utalnak. A hiba kijavítására ismét igéretet tett, de nem azt teljesítette.
Szaki válasza:
Jó estét! Önnek az a problémája hogy egy minimális hiba volt benne (ami egyébként javítva lett azonnal) a víz oda folyik ahova kell! Illetve arról nem tehetek,hogy az autó elromlik,kopó eszköz tehát ez sajnos előfordul… a beseprő homokot pedig ha rajta hagytuk azzal mi a probléma? Befolyásol bármiféle rossz tényezőt ami miatt baj lesz a térkővel? 1-2milliméteres problémákról beszél és ezért kapunk egy rossz értékelést? Felhívtam hogy amint arra lesz utam újra le járjuk a géppel tehát nem szép dolog ez miatt ilyen értékelést adni (amely munka egyébként teljesen rendben van)de ha ez önnek örömöt ad akkor örülünk neki! további szép estét !
Imre
Mindent hoztak, gyorsan dolgoztak, úgy csináltál ahogy kértem.
Szaki válasza:
Ha minden stimmelt szép lett a munka, miért kaptunk ilyen rossz értékelést?🤔
Klári
Gyors, megbízható munkát végzett, nagyon rugalmasan állt a feladathoz. Maximálisan meg voltam vele elégedve.
Tóni
Ajánlatkérő
Gyorsan dolgozik.Jól.Az árat folyamatosan emeli.Nem annyiért végzi el a munkát amennyiért ígérte.
Szaki válasza:
Ne haragudjon de más munkafolyamatot nem csinál meg senki sem ingyen,sajnálom ha erre ön nem számolt! További szép napot!
Ajánlatkérő
-
Szaki válasza:
Elnézést de ennek mi értelme ?Kérem hívjon fel mondja el mi a probléma,nem illik rontani jogtalanul másnak az értékeléseit!
Attila
... kicsit elszámolta a munka nagyságát az elején, de a végére minden rendben volt
Bálázs
Időben érkeztek, korrekt munkát végeztek. Egy garázs alapot aszfaltoztak ki. Megrendelés után másnap jöttek és 2 nap alatt végeztek. Amit ígértek az korrektül megcsinálták. Ajánlani tudom őket.
Ajánlatkérő
Gyors válasz, korrekt árak, rendes pontos, tiszta munka. Köszönöm szépen.
Szaki válasza:
Köszönjük szépen, igyekszünk!🙂
Ajánlatkérő
Hihető n adja elő magát, bizalmat ébreszt . Az adott szavát nem tartja , ezek után az én szememben sokat esett a megbízhatósága !
Szaki válasza:
Kérem keressen meg és mondja el nekem miben nem tartottam a szavamat! További szép napot !
Ajánlatkérő
Rossz munkát végzett
Szaki válasza:
Üdvözlöm! Miért is végeztünk mi rossz munkát? Telefonon hívjon és beszéljünk! Ne a cégünket minősítse köszönjük!
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Térkövezés 6 megbízás Betonozás 5 megbízás Épületbontás 4 megbízás Földmunka 0 megbízás