Ügyes Kezek Indrustie bt.
Ügyes Kezek Indrustie bt.

Vízszerelő · Villanyszerelő · Autószerelő

0
Megbízás

1 hónappal ezelőtt volt itt.

Egyek és 50 km-es körzetében kiszállok.

Ügyes Kezek Indrustie bt.

Vízszerelő · Villanyszerelő · Autószerelő

Vállalom lakások és ipari épületek villanyszerelését.
Mutass többet

Válaszaim

Melyiket kérjem, ha villanysütőt akarok vásárolni? Amperbővítést vagy fázisbővítést? Mi a különbség a kettő között? És mekkora költsége van nekik kb.?

Az én válaszom:

„Ez attól függ mennyi a mostani teljesítmény . 32A ig ingyenes a teljesítmény bővítés . Ha van 10A éjszakai akkor ingyenesen 20A ra bővíthető. Ha csak elektromos sütő lesz akkor elég csak ampert bővíteni. Ha főzőlap akkor érdemes fázist és ampert bővíteni. A sütőnek elég a 1x20A vagy maximum 1x25A . Ha van éjszakai 10A akkor a nappali 25A hez 3A kell venni az kb. 15000ft. Plusz a regisztrált szerelő munkadíja . Mert szabványosítani is kell. Ha már új mérőszekrény kell akkor az kb. 350000-450000ft között van anyaggal együtt. De ez sok tényezőtől függ amit nem ismerek . ”

2

2024. 02. 20.

Mi a kád beépítésének a menete? Ki jön előbb, a kőműves, vagy a vízszerelő? Ki mit csinál?

Az én válaszom:

„Ha a kömüves veri le a csempét és ő veri fel a betont akkor ő kezd. Utánna jön a vizes kiépíti a csatornát és a vizet. Utánna a kömüves betonoz és falaz. Utána a vizes beállítja a kádat és a lefolyót beköti . Utána a kömüves falaz és burkol . Vizes befejezi a szerelvényezést . Kész a fürdő . ”

0

2021. 07. 06.

Szakmáim

Vízszerelő 0 megbízás Villanyszerelő 0 megbízás Autószerelő 0 megbízás