Tóth Sandor
Tóth Sandor

Kőműves · Hang-, tető-, hőszigetelés · Földmunka

2
Megbízás

4 nappal ezelőtt volt itt.

Nyíregyháza és 60 km-es körzetében kiszállok.

Tóth Sandor

Kőműves · Hang-, tető-, hőszigetelés · Földmunka

Üdv mindenkinek bizalommal várom régi és új megrendelőimet! 10 éves szakmai tapasztalattal rendelkezem több szakmai ágazat ban! Precízitas és a pontosság elengedhetetlen a számomra!
Mutass többet

Áraim

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Ajánlatkérő
Dghbcxjk
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Válaszaim

Eredetileg csak 5 cm hőszigetelés került a homlokzatra, ami a mai szabványnak már nem felel meg. Rá lehet erre tenni egy újabb réteget? Vagy kezdhetjük előről az egészet? :(

Az én válaszom:

„Igen lehet rá tenni ”

0

2023. 12. 24.

mennyezet festése esetén hogy tudom a fal és a mennyezet találkozását szépen megoldani?

Az én válaszom:

„Tesa szallag ”

0

2023. 12. 04.

Vegyes falazatú konyhánk fala az alsó részen salétromos. Azt javasolták nekem, verjük le a vakolatot és tegyünk rá szárító vakolatot, az megoldja. Mit gondoltok erről, van valakinek hasonló tapasztalata?

Az én válaszom:

„Legateresztos vakolat”

0

2023. 12. 04.

Uraim. Mivel érdemes a repedezett, málló betonjárdát javítani? Rakassak rá új réteget betonból vagy csak kenjük ki csemperagasztóval?

Az én válaszom:

„Felszedni a régit és újra betonozás ”

0

2023. 12. 04.

Jobb annyival a fa parketta, amennyivel drágább? Úgy értem, hogy azt mondják, hogy ha jól le van rakva, akkor az kiszolgál több generációt is, fel lehet csiszolni, miegymás... Míg a laminált hamar elkopik, könnyen sérül, sűrűbben kell cserélni, és hát, egy jobb minőségű abból se olyan olcsó, ugye... Vagy most már a laminált is bírja évtizedekig? Szóval, szakértő szemmel, hosszabb távra mit javasolnátok, kedves Szakemberek, fa parkettát vagy lamináltat?

Az én válaszom:

„Igen jobb ”

0

2023. 12. 04.

Milyen esetekben ajánlanátok öntapadós álmennyezetet? Mennyire tartósak ezek? És házilag is fel tudjuk tenni vagy ehhez is jó, ha szakit hívunk?

Az én válaszom:

„Tartósak Lehet házilag is . Szaki biztosabb a munka végzésben ”

0

2023. 11. 09.

Új albérletbe költözött a barátnőm, és segíteni szeretnék neki, de két nő, háát, nem nagyon értünk a mázoláshoz. Van néhány ajtó, fehér mázas, fényes, amiket jó lenne felfrissíteni, illetve vett egy ikeás hemmnes kanapéágyat, az is fehér, de itt-ott le van pattogva róla a festék. Na, a lényeg, hogy van olyan festék, amit rá lehet kenni egyből, vagy muszáj lenne előtte lecsiszolni? Az ágyat ráadásul nem kennénk telibe, ha nem muszáj, csak a foltokat lejavítani... vagy úgy tuti béna lesz?

Az én válaszom:

„Csiszolással kell kezdeni ”

0

2023. 11. 09.

Hogy érdemes ütemezni az építkezésen: a burkolás vagy festés legyen meg előbb? Vagy attól függ leginkább, melyik szaki mikor ér rá?

Az én válaszom:

„Festés legyen meg előbb ”

1

2023. 11. 09.

Szakmáim

Kőműves 1 megbízás Hang-, tető-, hőszigetelés 1 megbízás Földmunka 0 megbízás Szobafestő, tapétázó 0 megbízás Betonozás 0 megbízás Térkövezés 0 megbízás Burkoló 0 megbízás