Fogadok munkát
Tóth István
Tóth István

Szobafestő, tapétázó

32
Megbízás

9 órával ezelőtt volt itt.

Szűcsi és 115 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 31018

Tóth István

Szobafestő, tapétázó

30 éves tapasztalat külső és belső munkában.Nem az a célom,hogy egy munkából miliomos legyek,hanem a megrendelő elégedett legyen velem.De csak olyan keressen aki tisztába van a piaci árakkal nem itara és nem drogra kell a pénz Nem az a drága ami sokba kerűl, az a drága, amit kétszer kell megfizetni. Köszönöm,hogy elolvasta.
Mutass többet

Áraim

Szobafestés

1 800 Ft / ㎡
Eü festés fehérre,

Mázolás

6 500 Ft / ㎡
Csiszolás,gittelés,alapozás,zománcozás:

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Ajánlatkérő
Múlt héten kezdte el a munkát, eddig minden úgy történt ahogyan megállapodtunk.
Ajánlatkérő
Minden rendben volt
Ajánlatkérő
Pontosan érkezett, nagyon gyorsan dolgozik, javaslatokkal segít a döntésben. Rövid határidővel vállalta a munkát, rugalmas. Nagyon elégedettek vagyunk.
Ani
Felmérés meg történt A mester ember egy szinpátikus és jó modorú
Márti
Meg voltam vele elégedve, pontos és precíz volt.
Ajánlatkérő
Ami a pozitívum, hogy megbízható és pontosan érkezett, az előre megbeszélt áron dolgozott, viszont a munka minősége nem kifogásolhatatlan.
Szaki válasza:
Tájékoztattam előre,hogy igy nem lessz tökéletes!
Ajánlatkérő
Gyors
Ajánlatkérő
Tisztán tartja a munkaterületet
Ajánlatkérő
Korrekt
Szaki válasza:
Köszönöm
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Válaszaim

Nem értem a glettelés négyzetméter árat: ha egy falon van három tenyérnyi folt, amit javítani kell, akkor is az egész fal nm-e számít? Vagy kiszámolják a tenyérnyi foltok méretét, vagy hogy? Megköszönöm, ha valaki tájékoztat - nem sajnálom megfizetni a díjat, csak értsem ,hogy hogy működik. Köszönöm!

Az én válaszom:

„Üdvözlöm Nem,csak abban az esetben ha muszáj hozzá igazitani a falat. Pl:fénytörés esetén. Tóth István ”

0

2023. 08. 28.

Sziasztok. Nézegetek egy régi házat megvételre. A fal vakolat kivül foltokban mállik, repedések is vannak rajta itt-ott, de nem a teljes falfelületen. Szerintetek lehet olyat, hogy csak a málló foltokat javítjátok le, vagy a teljes falfelületet lehet csak újravakolni? Elég drága a ház és szeretném tudni, mennyi kiadás lesz még vele, mivel kalkuláljak...

Az én válaszom:

„Igen lehet, de én már egy szigetelést javasolnék még ha vékonyabbat is. Tóth István ”

0

2023. 07. 26.

Ablak mázolás árak érdekelnek, hogy számolják ezt? Darabra vagy folyóméterben esetleg négyzetméterben? Mivel kalkuláljak? És műanyag ablakot is szoktak mázolni vagy csak a fát?

Az én válaszom:

„Üdvözlömn Négyzetméterben számoljuk Ha 2 szárnyas az ablak annak négy oldala van a szorzója 3. Pl 1,20×1,40×3=5,04nm2 Ára 50000ft/nm2+anyag. Tóth István. ”

0

2023. 07. 11.

Mi az a szárító vakolat, és hogy működik? Ha vizesedik a falam, és emiatt gyakran fekete penész is lesz rajta, az ellen ez megoldást jelenthet? Ti, szobafestők is csináltok ilyen javítást? Ki tudna segíteni, és mire figyeljek?

Az én válaszom:

„Helló Igen jó anyag csak javasolni tudom. ”

0

2023. 04. 13.

Dulux konyha és fürdőszoba festékkel szeretném hamarosan kifestetni a fürdőt, mert állandóan bepenészedik, Ez a termék azt ígéri, hogy olyan felületet ad, amin a penész nem tud megtelepedni. Viszont ahogy nézem, penészgátló adalékanyag nincs benne... Érdemes lehet beletenni még valami ilyent pluszban (pl Héra penészgátó adalékot vagy Mellerud-ot) vagy esetleg van köztük valami összeférhetetlenség? Még nincs szakim, nincs kit megkérdezzek erről....

Az én válaszom:

„Először a penészes részt kell feltárni mitől jött elő, aztán azt a részt lekezelni,kaparni penészgátlózni majd mehet rá a festék.”

0

2023. 04. 05.

Szakmáim

Szobafestő, tapétázó 32 megbízás