Tóth Ferenc
Tóth Ferenc

Ablakcsere, nyílászáró beépítés · Szobafestő, tapétázó · Vízszerelő

2
Megbízás

3 nappal ezelőtt volt itt.

Szolnok és 65 km-es körzetében kiszállok.

Tóth Ferenc

Ablakcsere, nyílászáró beépítés · Szobafestő, tapétázó · Vízszerelő

Több mint 20 éves szakmai tapasztalattal Garanciával és Számlával Burkolást, Parkettázást, Vízszerelést, Gipszkartonozást, Szobafestést, Hang-, Tető-, Hőszigetelést, Ablakcserét és Nyílászáró beépítését vállalunk. Ingyenes felmérés és szaktanácsadás. Keressenek bizalommal!
Mutass többet

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Válaszaim

Sziasztok! A polisztirol újrahasznosítás hogyan kivitelezhető? Hol csinálnak ilyet, hová lehet vinni a megmaradt hungarocellt? Táblában vagy összetörve jobb?

Az én válaszom:

„Fel lehet ajánlani dekorosoknak. A családban van dekoros, aki mindig elkéri a hulladékot. Keressen rá a facebookon ilyen jellegű csoportokra.”

2024. márc. 9.

Nagyon tetszik ez a bauhaus kőburkolat: https://www.bauhaus.hu/fabrostone-mediterran-falburkolo-46x12-5cm-0-5m2.html és most az ára is elég jó, viszont nem tudom, hogy az ilyen jellegű kőbukolat felrakása feláras-e. Illetve, hogy hogyan érdemes ezt a bauhaus kőburkolatot felhelyezni, hogy szabálytalan hatást keltsen? Van erre valami jó praktika, vagy ne is álmodjak róla, hogy nem fog látszani az ismétlődés?

Az én válaszom:

„Kedves Kriszta, igen, feláras ennek a burkolatnak a felrakása. Raktunk ilyen burkolatot már kül és beltérre egyaránt. Kérésre tudok fotókat küldeni a munkánkról. A tapasztalatom, hogy nincs 2 egyforma kő a dobozban, de ahogy előttem is írta valaki, több dobozból lehet válogatni. Hogy Önnek is megfelelő legyen, egy kis darabot akár szárazon kirakva meg lehet nézni, hogy lehetne tetszetősebb.”

2023. szept. 20.

1 zsák padlopon hány nm-re elég? hogy lehet gyorsan kiszámolni, mennyit vegyek kb 50 nm-re?

Az én válaszom:

„Kedves Dávid, attól függ, hány mm padlopon szükséges. Általánosan 1,4-1,6, kg/m2 -t számolj 1 m2-re. 4 mm-nél 1,4x4 tehát 5,6 kg /m2 .Egy zsák átlagosan 25 kg. Így könnyen ki tudod számolni. Van, ahol nem szabad vastagon kiönteni, mert a súly több mázsa is lehet. Ilyenkor más megoldást keresünk. Pl. panelban. Ha kérdésed van, keress bizalommal. Üdv : Tóth Ferenc”

2024. febr. 19.

Szakmáim

Ablakcsere, nyílászáró beépítés 1 megbízás Szobafestő, tapétázó 1 megbízás Vízszerelő 0 megbízás Burkoló 0 megbízás Gipszkarton szerelés 0 megbízás Melegburkoló, parkettázás 0 megbízás