Fogadok munkát
Takács Péter
Takács Péter

Fűtésszerelés · Gázvezeték szerelő · Klímaszerelés

5
Megbízás

13 órával ezelőtt volt itt.

Budapest - XXI. kerület és 20 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 34066

Takács Péter

Fűtésszerelés · Gázvezeték szerelő · Klímaszerelés

Gázfogyasztás csökkentő fűtésrendszert szeretnék a figyelmükbe ajánlani, váltsa le most régi gázkazánját, új kondenzációs kazánra! Teljeskörű ügyintézés egyhelyen, kéménytől a gázóráig. Győzködés és érvelés helyett, tekintsék meg profilomba egy képet, a saját gáz számlámról. Egyszerűsített, vagy tervköteles kazáncsere egy helyen. Ingyenes felmérés és árajánlat készítés. Teljeskörű ügyintézés, kéménybélelés, kéményseprői ipari engedély, villanyszerelés, EPH jegyzőkönyv, garanciális kazán beüzemelés, gázszerelés, gáztervezés. Keressenek bizalommal! Kazán Kivitelező Kft. www.kazankivitelezo.hu [email protected] 06-20-553-8694
Mutass többet

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Ajánlatkérő
Pontos, gyors és korrekt volt, azt kaptam amit ígért. Maximálisan elégedett vagyok.
Ajánlatkérő
A munkafolyamat időzítése/ütemezése teljes mértékben megfelelő. A szakmaiság majd minden, a folyamatban résztvevőre érvényes volt. A helyszíni felmérés minőségét tovább lehetne fejleszteni, vagy a részmunkákat végzőkben jobban tudatosítani annak eredményeit, akár több fényképpel alátámasztva azt. Az egyszerűsített gázkészülék csere teljes folyamatában - a gázszereléstől eltekintve - a villanyszerelési, a kéményseprő, a beüzemelési munka profi módon valósult meg. A gázszerelés felkészültségén még javítani szükséges.
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Válaszaim

Új kazán telepítésekor a mágneses iszapleválasztó beszerelése kötelező? ti ajánljátok?

Az én válaszom:

„Kedves Bianka! Nem kötelező, de a gyártó csak akkor ad a kazánba lévő hőcserélőre és a szivattyúra garanciát, ha az iszapleválasztó be van építve a visszatérő ágba. A kazánnak a legnagyobb biztonságot az nyújtja ha a régi rendszerről leválasztjuk egy hőcserélővel. Bármi kérdése lenne, nyugodtan forduljon hozzánk bizalommal. Üdvözlettel: Takács Péter e.v. & Kazán Kivitelező Kft. 06-20-553-8694”

0

2023. 11. 09.

A kondenzációs kazán kémény oldalfali kivezetés szabályai érdekelnek. Gondolom, ez olcsóbb, mint a kéményépítés, ugye? Csak nem minden esetben engedélyezik. Mi kell hozzá? (Családi ház)

Az én válaszom:

„Tisztelt Vári Péter! A következő paramétereknek kell megfelelnie. A kivezetés tengelyétől 2m-re jobbra és balra, nem lehet nyílászáró. Fölfele 10m-ig nem lehet nyílászáró, valamint szembe se lehet szomszéd 10m-én belül. Illetve a terepszinttől 2.1m magason kell lennie a kivezetésnek. Valóban olcsóbb megoldás, ha egy elhúzás nélküli 10m magas kéményt veszünk alapul, körülbelül 300-400e Ft-al lehet kedvezőbb az ajánlat. Üdvözlettel: Takács Péter e.v. & Kazán Kivitelező Kft. ”

1

2023. 11. 06.

A konvektor csere engedélyköteles? Pontosabban az új konvektor engedélyköteles? Kell a gázszolgáltatóval egyeztetni? Hunor konvektorra akarjuk cserélni a régi gázkonvektort, de arra jutottam, hogy ha a konvektor is engedélyköteles, akkor megfontolom a kazán és radiátor kombináció kiépítését is, ezért kérdezem, hogy van most ez?

Az én válaszom:

„Kedves Barnabás! Hogyha teljesítmény növekedés nem történik, például egy 6kW-os konvektort cserélünk, egy ugyan akkora 6kW-ra akkor egyszerűsített készülékcserébe le lehet jelenteni. Sőt, akar egy 6kW-os Mika6 minikazánra is ki lehet rá cserélni. Természetesen csak akkor, hogyha a gázvezetéken nem módosítunk. ( gázcsapot és sárga gázflexi csövet is lehet cserélni )”

1

2023. 10. 10.

Szakmáim

Fűtésszerelés 4 megbízás Gázvezeték szerelő 1 megbízás Klímaszerelés 0 megbízás Egyéb 0 megbízás Radiátorszerelés 0 megbízás Épületgépészet 0 megbízás