FOGADOK MUNKÁT
Sztojka Norbert
Sztojka Norbert
62
Megbízás

5 órával ezelőtt volt itt.

Budapest - XXI. kerület és 100 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 36585

Minősített jószaki Jószaki

Sztojka Norbert

Kedves Érdeklődő ! Üdvözlöm a Szépvirágkert oldalon 15 éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk ,minden Kertészeti -Kertépítési - Térkövezési munkálatokban . Mindig az ügyfeleink maximális elégedettséget tartom a szemünk előtt . Referencia munkáink és az Értékeléseink igazolnak minket. Ezen kívül ,Vállalunk minden fajta Kerti munkát, Kertfentartás ,kertakarítást, fűnyírás , fűkaszálást,fa kivágását - alpin fa vágást, sövények - bokrok megnyirását, fák metszését , Permetezést,Növényvédelem. Kertépítést -gyepszőnyeg lerakását , vetett füvesítés , Vakondháló telepítését, parkoló kialkítása, kulé kavics - murvázás, Geotextil telepítést. Fák, növények , sövények , örökzöldek, tuják , virágok ültetését, ágyások kiállítását, sziklakert építése, Automata öntözőrendszer, térkövezés-viakolor, kocsibeálló , gyalogos forgalom - járda építése , gyeprács telepítés, magasságyás építése,lépcső, támfal, kerítést építése több fajta. stb. Gépi- Kézi Földmunkát Saját gépeinkel, teherautóval állunk az ön-önök rendelkezésére !! Igény esetén számlát is tudok adni az elvégzett munkálatainkról. Hívjon bizalommal ! “Mi mindent megvalósítunk “ Garanciát vállalunk elvégzett munkáinkra!! Köszönöm hogy végig olvasta 🙂 Üdvözlettel : Sztojka Norbert
Mutass többet

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Ajánlatkérő
Tervezett időben, magas minőségben dolgozott a csapat
Ajánlatkérő
Igazi jószaki, profi csapattal. Minden a megbeszéltek szerint ment, ajánlom mindenkinek!
Ajánlatkérő
Kertrendezéssel bíztuk meg, maradéktalanul elvégeztek mindent, nagyon meg vagyunk elégedve. Bátran fogom ajánlani ismerőseimnek.
Ajánlatkérő
Néhány napja dolgoztak nálunk. Megbízhatóan, pontosan, reális áron, a munka után takarítottak, mindent hatékonyan meg lehet velük beszélni. Egyértelműen ajánlani tudjuk őket.
Zoltán
Szándékosan vártam két évet az értékeléssel, hogy meglássam, tényleg tartós-e a lerakott térkő + a telepített terméskő támfal és fű. Meg kell mondanom, hogy Norbert és csapat kiváló munkát végzett: mind a kövezés szép és stabil, mind a fű jól kinőtt és szépen megerősödött. A támfalépítéshez egy kicsit nagyobb kövek jobbak lettek volna - de a minőségre és szépségre nem lehet panasz! Szeretném kiemelni Norberték rugalmasságát néhány kisebb változtatás kapcsolatban, a segédei udvariasságát és fegyelmezettségét, valamint hogy ha nem tudtak jönni vagy késtek, Norbert mindig előre szólt!
Ajánlatkérő
Udvarias, korrekt munkavégzés, amit vállalt maradéktalanul elvégezte.
Ajánlatkérő
Megbízható, korrekt vállalkozó, csak ajánlani tudom. Az 5 napos munkát az ütemterv szerint végezte el.
Ajánlatkérő
Pontosan tartotta a megállapodást, gyorsan dolgozott, udvarias.
Ajánlatkérő
Becsületes, szép munkát végeztek.
Gabi
Helyszíni felmérés után korrekt árajánlat, betartott határidők, pontos megjelenés, hibátlan munka. Azt kaptam, amit megrendeltem, annyi idő alatt, ami meg lett ígérve. Folyamatos tájékoztatás az állapotokról. Ajánlom mindenkinek, aki egy pontos, precíz szakemberrel szeretne együtt dolgozni! Köszönöm itt is!
Ajánlatkérő
Pontos, korrekt, megbízható,
Linda
Nagyon szakszerűen mérte fel a munkát, készítettünk megbízási szerződést is. Nagyon szépen és gyorsan dolgoztak, a tervezettnél még előbb is készen lettek a kerttel. Bármi kérdés felmerült, azonnal készséggel válaszolt, az adhoc jellegű munkákat is azonnal szó nélkül felár nélkül megcsinálták. Iszinyatosan alazatos munkaerőkkel dolgozik, és nagyon szép munkát végeztek.
Gábor
Pontos, kedvező árajánlat. A mondott időben érkeztek, a mondott időben végeztek. Nem voltak pluszban felmerülő költségek, minden rendben volt. Ajánlani tudom mindenkinek.
Anna
Megbízható embernek ismertem meg. Szépen dolgoznak. A megbeszéltek szerint készített el mindent. Ha felmerültek kérdések mindig egyeztetett velünk, hogy azt kapjuk, amit elképzeltünk. A határidőt is tartotta. Csak ajánlani tudom!
Tibi
gyors munka, de kisebb hiányosságokkal
Ajánlatkérő
Nagyon pontos szep munkat vegzet
Marika
Korrekt kapcsolattartás, korrekt munkavégzés. Azt kaptuk, amit elvártunk: időben érkeztek, figyelemmel végzett munka.
Szilvi
Norbert rendkívül precíz és megbízható szakember! Könnyű vele a kommunikáció és az elvégzett munkával is maximálisan elégedett vagyok. Bátran ajánlom bárkinek.
Ajánlatkérő
Gyors volt.
Ajánlatkérő
Nagyon korrekt csapat. Előzetes felmérésalapján adott árajánlatot. A megegyezett időbeni elvégezték a munkát. Mindent megcsináltak, amiben megállapodtunk. Kedvesek voltak. Átutalásssal fizettem. Ajánlom őket.
Gábor
Precíz és lelkiismeretes munkavégzés, rugalmas hozzáállás a közben felmerülő megrendelői igényekhez, udvariasság
Krisztina
Telefonon beszéltünk, a megbeszélt időpontban megérkezett, pillanatok alatt elvégezték a munkát.
Agoston
Gyors, korrekt, es rugalmas .
Ajánlatkérő
Gyors, precíz, segítőkész csapat!
Ajánlatkérő
Pontos, megbízható, udvarias. Mindenkinek ajánlom.
Ajánlatkérő
Rendben volt
Ajánlatkérő
gondos munkát végzett
Ajánlatkérő
Megbeszélt időre érkeztek, korrekt, minőségi munkát végeztek. Csak ajánlani tudom őket!
Pittner Mónika
Megbízható csapat, jó munkát végeztek. Rendezett, tiszta lett a kertem, köszönöm nekik.
Ajánlatkérő
Pontos és segítőkész volt
Edit
Minden teljesen rendben volt, alapos munkát végeztek.
Ajánlatkérő
előző napon telefonon megerősítette, hogy másnap mikor jönnek, pontosan érkezett, a megbeszéltek alapján mindent megcsinált, gondos munkát végzett, mindent rendben, tisztán hagyott maguk után
Ajánlatkérő
Kiváló szakértelemmel, pontos, gondos, precíz árajánlatot adott, a kért kertrendezési munkákra. Pld.referencia fotókról választhattunk magaságyást. Tervszerű ütemezéssel dolgozik, modern gépekkel, és hány nap, hány fővel.
Tibor
A megbeszélt időpontban megjelent, és az előzetesen megbeszélt munkákat jól elvégezte.
Ajánlatkérő
Gyorsan kiszálltak és elszállították a holmit
Hartl Ilona
A megbeszéltek szerint érkezett, segítőkész volt és nagyon udvarias.Nem kért plusz pénzt, azon felül, amiben megállapodtunk. A legjobb útvonalat választotta.
Ilona
Nagyon segítőkész, gyorsan tisztán, precizen dolgozik. Máskor is őt fogom keresni ha van ilyen feladat.
Ajánlatkérő
Rugalmas, pontos
GPeter
Nem volt egyszerű munka, a térkövezés egy nagyobb tereprendezéssel indult, de végül minden korrektül elkészült, ha becsúszott egy hiba, gyorsan korrigálták; rendesen dolgoztak, jöttek vacakabb időjárásban is.
Hédi Debeljak
Minden rendben volt.
Balázs
Erősségek: - pontosság (megbeszélt időpontban kezdtünk) - hatékonyság (a költözés nagyon kedvező időkeret alatt lezajlott) - korrektség (annyit és úgy fizettünk, ahogy előre leegyeztettük). Gyengeségek: ilyen nem derült ki.
Ajánlatkérő
Még zajlanak a munkálatok.
Béla
Korrekt
Ajánlatkérő
Megbízható, tisztességes és jó szakember. Társával szép munkát végeztek. Bátran merem mindenkinek ajánlani. Én a jövőben is őt fogom keresni kerti munkával kapcsolatban.
Ajánlatkérő
Órabérben tett ajánlatot, ezért nem siették el a rakodást!
Ajánlatkérő
Gyönyörűen összetakarították a területet maguk után.
Péter
Amit megbeszéltünk,azt maradéktalanul elvégezte
Adél
Gyorsan reagált a megkeresésre, másnap már el is végezte a kért munkát. Szép munkát végzett, minden rendben ment. Legközelebb is őt választjuk.
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Kertész 38 megbízás Kertépítés 12 megbízás Térkövezés 6 megbízás Sittelszállítás 4 megbízás Földmunka 2 megbízás Öntözéstechnika 0 megbízás Térburkolat tisztítás 0 megbízás