FOGADOK MUNKÁT
Szondi Béla
Szondi Béla
49
Megbízás

7 órával ezelőtt volt itt.

Országosan kiszállok

+36 1 443 3777 / 80229

Szondi Béla

Szondi Béci vagyok kis csapatommal vállaljuk a leírásomban szereplő munkák közül bármelyik szakmabeli kivitelezéssel kapcsolatos munkákat! Több mint 10éves múltra tekint vissza csapatunk szakértelme! Keressen bizalommal!
Mutass többet

Értékeléseim

Ajánlatkérő
Precíz
Ajánlatkérő
.
Szilvi
A leg gyorsabb volt aki elfogadta a gyülekezet ajánlatát,ráadásul a festéket is ő hozta. Nagyon szuper munkát végeztek a vártnál hamarabb tudjuk használni a termünket! Minden olyan lett amilyet szerettem volna. Köszönjük a Béciék munkáját,áldás rá és csapatára!
Kolos
Szondi Úr még az nap folyamán azonnal bele kezdett a munkába,mivel nekem sürgős volt! Ez az ember és kis csapata nem ismernek lehetetlent...560m2 felületet átgurítottak 0-24 órában másfél nap alatt,⏰⏰⭐⭐⭐⭐⭐ Pontosan azt kaptam amit kértem gyors szép tisztasági festést! Maximálisan elégedett vagyok Szondiék csapatával én mindenkinek ilyen csapatot kívánok az ünnepekre!!
Robi
Minden a megbeszéltek szerint zajlott! Nagyon örülök hogy Béciékkel végeztettem el a munkát!Nagyon szépen alaposan dolgoznak teljesen korrekt becsületes szakember én csak ajánlani tudom mindenkinek aki jó munkàt szeretne megfizethető áron! Ami nagyon tetszett még hogy Béci nem számolt fel plussz költséget egy kis plussz munkáért ami nem volt benne a megállapodásunkban. A jövőben is őket választom
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Kőműves 13 megbízás Burkoló 9 megbízás Ablakcsere, nyílászáró beépítés 7 megbízás Szobafestő, tapétázó 7 megbízás Ezermester 6 megbízás Kertész 4 megbízás Betonozás 1 megbízás Kertépítés 1 megbízás Épületbontás 1 megbízás Hegesztés 0 megbízás Földmunka 0 megbízás Lomtalanítás 0 megbízás Sittelszállítás 0 megbízás