Fogadok munkát
Szép Norbert Attila
Szép Norbert Attila

Szobafestő, tapétázó

16
Megbízás

15 órával ezelőtt volt itt.

Hatvan és 50 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 38579

Jószaki

Szép Norbert Attila

Szobafestő, tapétázó

Szobafestés.Mázolás.Tapétázás.Homlokzati szigetelés. Szakértelemmel,tapasztalattal,anyagismerettel és garanciával tudom vállalni a rám bízott munkákat.Nyugat Európában szerzett munkatapasztalataimat szívesen alkalmazom itthon is.
Mutass többet

Áraim

Falfestés

800 Ft / ㎡
Falfestés színre kevert diszperziós festékkel,színhatár képzés

Tapétázás

800 Ft / ㎡
Tapéta ragasztása , fűrészporos tapétával,

Fal kiegyenlítése gletteléssel

1 000 Ft / ㎡
Glettelés két rétegben, csiszolással munka díj.

Festés

800 Ft / ㎡
Falfestés diszperziós falfestékkel fehér színben kettő rétegben,munkadíj

Megvédő takarások

200 Ft / ㎡
padlózat és bútorok,csempék stb takarása,fóliával és takaró papírral, maszkoló szalaggal. munkadíj

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Ajánlatkérő
A megbeszélteknek megfelelően végezte el a munkát és gyorsan
Ákos
A munkát a megebszéltek szerint végezte el, minden a legnagyobb rendben zajlott. Teljesen elégedett voltam azzal amit elvégzett.
Máté
Teljes mértékbe megvagyok elégdve. Azért az árért amit megbeszéltünk, rövid időn belül (4 nap alatt) kiváló minőségben csinálta meg az elvállalt munkát (60 m2 falfelület javítás, glettelés, csiszolás, festés).
Ajánlatkérő
Meg vagyok elégedve Szép úr munkájával. Tapasztalt és korrekt szakember.
Ajánlatkérő
Meg voltunk elégedve.
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Válaszaim

Tisztasági festést tervezek a tavasszal. Héra falfestéket vagy Duluxot vásároljak? Melyikkel könnyebb dolgozni? Még nincs szakim, és olyat vennék, amit ti javasoltok!

Az én válaszom:

„Helló. Mindkét festék jó festék ! Mind a kettőnek van gyári bekevert Színes változata.”

0

2023. 04. 11.

Kezdő fiatal pár vagyunk, életünk első közös otthonában szeretnénk festést. Mindketten dolgozunk, általában 10-12 órákat nem vagyunk otthon. Nagyon félünk festőt felvenni, mert nyilván nem tudunk otthon lenni egész nap velük, viszont vadidegeneket beengedni az otthonunkba nehezünkre esik. Nagyon megköszönnénk, ha tapasztalt szakik adnának néhány tippet, hogyan tudjuk kiszűrni, hogy kire "bízhatjuk rá a házat" vagy mire figyeljünk? Sajnos nem nagyon jók a szenzoraink, mindenki nagyon kedvesnek tűnik és korrektnek, aztán mégis vannak rémtörténetek. Hálásan köszönjük!

Az én válaszom:

„Üdv Zoltán. Én 40 éve festek és soha nem hallottam olyat hogy a festők kirabolták a megrendelőt! A bizalom mindkét fél részéről meg kell hogy legyen! Mindenre van megoldás,meg fogják találni. Szép napot.”

0

2023. 03. 28.

A glettelés előtti mélyalapozó az ugyanaz mint a glettelés utáni mélyalapozó? Ha sima vakolt falra megy, utána diszperzit jön rá, melyik a legjobb márka? Az anyagokat mi szeretnénk kiválasztani, és olyat keresünk, ami hosszútávon a legjobb. Sima fehér falakat akarunk, viszont akár 40 évet is leélnénk itt, tehát nem a most olcsón, hanem a hosszútávon megtérülő módon szeretnék festetni. Ilyen szempontok szerint mit ajánlanának?

Az én válaszom:

„Helló. Héra mélyalapozó az megbízható anyag,valamint a héra falfestékek is.Azonban az intaller falfesték is kiváló és megbízható anyag.”

0

2023. 03. 27.

Csak érdeklődni szeretnék, hogy többféle tapétát egymás mellé lehet tenni a falra? Úgy értem, hogy egy csík ilyen, egy csík olyan? Egy műtermet szeretnénk kialakítani egyedi design-nal. És csak csíkokban gondolkodhatunk? Vagy akár a plafontól falközépig lehet húzni egyfélét, aztán alá egy másikat? Mik a tapétázási ötleteink normál korlatai? Köszönjük! Az Anna&Sophie csapata

Az én válaszom:

„Helló! Van rá egy egyszerű de speciális megoldás amit bárki meg tud csinálni aki tud tapétázni. Hívjatok fel és elmondom!☀️”

0

2023. 03. 20.

Ereszdeszka festés árakat honnan tudok meg? Hány évente kell az ereszdeszkát festeni? Van preventív jelentősége, vagy elég csak akkor, amikor már ronda?

Az én válaszom:

„Kedves Zoltán. Eresz deszkát azokon a helyeken ahol éri a nap ott kettőévente érdemes újrafesteni.Ahol nem éri a felületet a nap ott sok évet kibír.Ez a tapasztalat. A munkadíj 2 rétegnél 3.000.- és 5.000.- között mozog a magasság és a tagoltság fügvényében. Szép napot”

1

2023. 03. 09.

Kedves szakik! Sötétlila hálószoba falból hogyan lehet a legkönnyebben fehéret varázsolni: Hány réteg festéssel számoljunk, ha festés? (Baromi jó minőségű diszperzit van most új építésű lakásban) Vagy jobb a tapéta rá? Ha igen, milyen? Nézegetünk design-okat, még csak kalkulálgatunk a tavaszi felújításhoz. Ha gyakran cserélgetjük a szobák hangulatát (6 évente kb., a gyerekek is hol Frozent akarnak, hol Star Warst), akkor mi a legjobb megoldás hosszútávon? Köszönöm!

Az én válaszom:

„A gyakorlat azt mutatja,hogy kettő réteg héra gold tud takarni.”

0

2023. 03. 08.

Kedves Szakik! A panel glettelés más, mint a gipszkarton? Édesapámék sokkal kedvezőbb árajánlatot kaptak Szegeden a panelra, mint mi Oroszlányban a gipszkartonra. Soktízezer forint a különbség. Ez miért lehet?

Az én válaszom:

„Üdvözlöm. Lényeges a felületi eltérés és ez munkadíj,valamint anyag felhasználás tekintetében is eltér egymástól. Mi festők szeretjük látni a munkát Mielőtt árat mondunk,mert ott derül ki,hogy mennyi időráfordítás kell ,hogy szép legyen egy munka. Tehát két panel lakás közt is nagy minősségi eltérés is lehet.”

1

2023. 03. 07.

Egy éve festettük zöldre a nappalit, de SOS ajtócserét kellett kérnünk. Most az ajtó körül javítanunk kellene a festést ugye. Van még maradék festékünk, de nem vagyunk azok a "szobafestés házilag" típusok. Kérdésem, hogy amatőrként inkább nekiálljunk egy ilyen kicsi javításnak vagy inkább hívjunk szobafestőt? Ha van ugyanolyan festékünk, akkor ugye nem fog látszani a javítás a végén? Van ennek valami trükkje?

Az én válaszom:

„Üdvözlöm. Rétegrend: Finofill Bandázs szalag Finobelló 2x Csoszolás Mélyalapozás Alapfestés Készrefestés Én így csinálnám,mert a gyakorlatban ez mindig Működik.”

1

2023. 03. 01.

Egy kedves ügyfelünk kérdezte üzenetben: "Házvásárlás előtt állunk, és mielőtt belevágnánk, szeretnénk megtudni az alábbi probléma okát: Egy szobában egy foltban, fotel mögött vizes a fal. Magas lábazatos Kádár-kocka, a szoba homokra rakott parkettás. Az eladó azt mondja, elcsúszott egy cserép, de szerintünk nem az lehet a baj. A vízfolt a padló fölött van közvetlenül, nagyjából 30-50 cm kiterjedésben, nem ablak alatt. Ezen a falon fűtéscső vagy vízcső nincs. Természetesen egy következő lépésben, ha úgy döntünk, szeretnénk megtalálni a szakembert aki megnézi és kezeli a problémát. A ház Orosházán van. Köszönjük!"

Az én válaszom:

„Nem gondolom,hogy nagy baj lenne. Egy helybéli tapasztalt szaki meg kell hogy nézze. Látva biztosabb a diagnózis. Szép napot!”

0

2023. 02. 04.

Kinéztünk egy házat, ami kívülről elöregedett hungarocell lapokkal van szigetelve. Rámehet a vakolás a megsárgult hungarocellre közvetlenül? Vagy cserés? Csak előkalkulálunk a vásárlás előtt. Kell ilyenkor még valamire figyelni?

Az én válaszom:

„Helló! Finom csiszolás után tapadó híd és jöhet a hálózás!”

0

2023. 01. 19.

Most, hogy beköszöntöttek a hidegebb idők, penész jelent meg a szobám sarkaiban. Elvileg a szigetelés jó, nem vizes a ház, nem értem, mitől penészedik a fal. Hogy tudnám ezt kideríteni és megszüntetni a penészesedést?

Az én válaszom:

„Szép napot! Penész felbukkanáskor három tényezőt vizsgálok meg,amit a megrendelővel átbeszélünk a helyszínen. 1. Milyen festék van a falon? 2. Milyen közel vannak a bútorok a falhoz? 3. Van e rendszeresen szellőztetve a lakás? Amennyiben ezek stimmelnek van egy fűtőtest levegőcirkulálás irány bemérés ami fontos lehet. Kapható már itthon is olyan falfesték ami gyárilag garantálja a Penészmentességet. ”

1

2023. 01. 11.

Szakmáim

Szobafestő, tapétázó 16 megbízás