Fogadok munkát
Szabó-Homa Sára
Szabó-Homa Sára

Kineziológus

9
Megbízás

1 nappal ezelőtt volt itt.

Eger és 150 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 85888

Szabó-Homa Sára

Kineziológus

Szabó-Homa Sára vagyok, One Brain konzultáns facilitátor, kineziológus, rendszerállító, két kislány édesanyja. A hivatásom az életem szerves része, nagy hangsúlyt fektetek a testi-lelki egészségre a saját és a családom életében is, illetve a mentális egészségünk megőrzésére, segítésére. Módszereimmel ebben is tudom segíteni a hozzám fordulókat. Egerben és Budapesten a 11. kerületben lehet időpontot kérni. Kineziológiai stresszoldással, családállítással (egyéni és csoportos), Bach-virágterápiával foglalkozom, illetve stresszoldó és tanulást segítő tanfolyamokat tartok gyermekek részére. Keress bizalommal!
Mutass többet

Értékeléseim

Ilona
Nagyon elégedett vagyok a segítségével, hamar egymásra hangolódtunk, jól ment a kommunikáció és hamar kaptam időpontot is. Minden zökkenőmentesen zajlott.
Szilvi
A 16 éves lányom pánik beteg.E mellé társult az íz és szaglás vesztés.A harmadik kezelés után a lányom eredeti szagokat kezdett érezni,a betegségéről tudott beszélni,ami régebben nem ment.Ez mind Sára tudásának köszönhető!Ne feledjük az sem,hogy mind ez gyógyszerek nélkül!Köszönjük Sára!
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Kineziológus 9 megbízás