Fogadok munkát
Szabó György
Szabó György

Kőműves · Burkoló · Szobafestő, tapétázó

75
Megbízás

5 órával ezelőtt volt itt.

Miskolc és 70 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 35677

Minősített jószaki Jószaki

Szabó György

Kőműves · Burkoló · Szobafestő, tapétázó

Üdvözlöm az adatlapon! Szabó György vagyok . Társam Nótàr Róbert . Építőipari generál kivitelezőként vállaljuk családi házak ,épületek építését, átalakítását, teljes körű felújítását. Itthon és külföldön szerzett magas szintű szakismerettel és tapasztalattal rendelkező cégünk, birtokában van a kivitelezéshez szükséges tudásnak, szakembernek és eszköznek. Fő kötelezettségünk az árajánlatban foglaltak szerint, Kivitelezés komplett megvalósításához szükséges valamennyi munka elvégzése, elsőosztályú színvonalban.Nagyon fontos számunkra a bizalom és a megrendelő elégedettsége . Elvégzett munkáért - teljes garanciával eredményfelelősséggel tartozunk. Fő tevékenységünk:412002 Lakó -nem lakó épületek kivitelezése. Tevékenységeink : Kőműves munkák , Parkettázás , Gipszkarton szerelés ,Száraz építés,,Hideg meleg burkolás, Festés glettelés , Hang tető hőszigetelés, szigetelés,Térkövezés , Vízvezeték szerelés, Fűtés ,villany szerelés.Földmunka , Dugulás elhárítás, Tetőfedés építés, Bontás ,lakatos munkák. Ház körüli munkálatok pl : kerti munkák, parkosítás . A hosszú évek alatt elvégzett munkáinkról referencia oldalt hoztunk létre ,amit megtekinthet ha felveszi velünk a kapcsolatot. Keressen bizalommal ! Ha telefonon nem tud elérni kérem válasszon ki a munkára, küldjön email üzenetet! Személyesen fogom keresni. Kiszállás Miskolcon 5000 ft . Miskolcon kivül 10000 Ft. Ha az ajánlatomat elfogadja a kiszállási összeget vissza adom. Tisztelettel : György , Róbert. ÖNÉLETRAJZ!! Nótàr Róbert. Születési hely : Miskolc idő : 1973.01.11 TANULMÁNYOK : 1979-1988. Miskolc, 20. számú általános iskola. 1989-1991. Eötvös József 114.számú Ipari Szakmunkásképző iskola. KŐMŰVES. 2003- Vezetői engedély, B kategória. 2005-2006. Eötvös József 114 számú ipari Szakmunkás képző iskola . Hideg-meleg burkolás 2006- Észak Magyarország Regionális Képző Központ.Kertész, Parkósító,Gépkezelő. Katonai szolgálat : 1994-1995. MUNKAHELYEK : 1992-1994. DIMAG RT . Miskolc , Kőműves ,, Kemence Kőműves. 1996-1997. Konvoj kft. Kőműves, Hideg burkoló, Szigetelések,, Vasbeton szerelés ,,Ács, állványozás, 1997-2003. Hejőcsabai Építőipari Szolgáltató Kft,Miskolc-Kőműves, hideg burkoló,kemence Kőműves. 2003-2006.Miskolc, Épitőipari munkák. Tovább képzések . 2007. Hollandia . Hideg burkoló. Külső belső szigetelés színezés. Gipsz karton szerelés! 2007-2008. Görögország . Wellness központ ,medencék szaunák burkolása. 2009-2011. - Olaszország, Építőipari munkák! 2012-2013 Egyesült Államok. Könnyű szerkezetes házak Kivitelezése!Száraz építés. 2014. Egyéni vállakozó, Személy szállítás!. Németország- Hollandia- Magyarország . Telekocsi. 2015- Vállakozó :Miskolc Lakó -nem lakó épületek kivitelezése. Keressen bizalommal!
Mutass többet

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Zsuzsa
Az időpontokat pontosan, korrektül tartották. A kéréseimet teljesítették, a lehetőségekhez képest a munkafolyamat alatt is változtattunk, ha arra volt szükség. Távollétem alatt is tájékoztattak a fejleményekről. Igényesen, flottul végezték el a munkát.
Dávid
Külső szigetelés hálózására, a meglévő másodolására, valamint színezésre kértem fel. A munkát az előre megbeszélt határidőre elvégezte (pedig voltak esőnapok), az előre megbeszélt árat fizettem. Ő is, munkatársai is munkájukra igényesek, a lehetőségekhez képest esztétikailag a legjobbat hozták ki, volt szemük észrevenni a hibákat és megoldani őket. A két hét alatt rendet tartottak, maguk után takarítottak. Robi elérhető volt mindig, megbeszélhető volt vele a munka menete. Ők az első csapat akiket szívesen hívok újra egy következő munkára.
Anita
Festést és laminált parkettázást vállaltak nálam a fiúk. Több kreatív ötletük volt amivel jobb munkát végeztek , kevesebb pénzből . pd lamináltt padlózás elött össze hozták a padló szinteket mert nem voltak egységesek a helyiségekben , erre én nem is gondoltam mivel más szaki csak 5mm habfóliát javasoltt.ezt különböző vastagságú lépés álló nikecel lerakásával oldották meg igy a végleges lamináltt padló magasságom mindenütt egységes szint lett ! És jobban is szigetel! Nagyon örülök ! csillagos 5 -s a fiuknak ! profi munka !
Julianna
Szakértelemmel végezték a munkájukat, mindig elérhetőek voltak, mindent lehetett egyeztetni, a kéréseinket lehetőségekhez képest megpróbálták maximálisan teljesíteni. Robi szaktudása és hozzáállása is példás, köszönjük szépen!
Szaki válasza:
Kösznöm szépen az értékelést.
Péter
Ígérete ellenére felmérés sem volt, a telefont nem vette fel egy idő után, vissza nem hívott.
Szaki válasza:
Elnézést kérek hogy ez megtörtént ,Napközben munka miatt nem mindig tudom felvenni a telefont, de este mindig vissza hivom a nem fogadott hívásokat üzenetekre válaszolok nem tudom hogy történhetett . Restellem! (valójában nemis tudom hogy ön ki )
Szilvia
Éerhetően elmagyarázza, hogy mit, hogyan csinál, mik a javaslatok, tanácsadás, segítőkészség csillagos ötös
Szaki válasza:
Köszönöm hogy igénybe vette munkámat!
József
Falusi Csok-os felujításhoz kapcsolódóan kerestünk olyan "jószakit", aki számlaképesen, megbízható, jó minőségben ki tudná kozmetikázni a korábbi munkálatok nyomait, értve ez alatt egy 100 nm-es parasztház teljes belső festését, igény szerinti helyeken gipszkarton burkolat készítését, konvektorok után maradt lyukak külső-belső eldolgozását, s a rokon kőműves elfuserált padlóburkolását. Így kerültünk kapcsolatba Robival, aki adott egy több, mint korrekt árajánlatot. Talán nem a legolcsóbbat, (bár a rokon sem dolgozott kevesebbért...) de mindenképpen a legszimpatikusabbat! Cirka egy hónapig tartottak a munkálatok (sok volt a helyiség, s hát benne is laktunk a házban) s minimális komfortérzet-vesztés mellett, a közben felmerülő problémákat konstruktívan megoldva sikerült mindennel elkészülni. Szakmailag felkészült, emberileg nagyon szimpatikus srácok, s ahogy mások is írták már: Igen, nyugodtan magukra hagyhatod őket a házban! Robiról pedig csak annyit, hogy bár minden "jószaki" ilyen lenne! Még egyszer köszönöm az igényes, szép munkát srácok!
Szaki válasza:
Köszönöm szépen! A fiuk nevében is.
Krisztián
Kreatív, igényes, pontos, megbízható szakember. Minden kérdésünkben segített eligazodni. Szakmaisága mellett egy kiváló embert ismertünk meg Róbert személyében. A csapata is kiváló. Tiszta szívből ajánlom mindenkinek! Mi biztos Róbertet választjuk a jövőben is! Köszönjük!
Szaki válasza:
Köszönöm a bizalmat, àllok rendelkezésükre a továbbiakban is.
Katalin
Katalin vagyok Németországban élek. Dortmundi építőipari cég vezetője vagyok. Nyékládházán vásároltam egy nyaralót , itteni vállalkozóval szerettem volna elvégeztetni a felújítást. Szabó György kivitelezőre esett a választás. Itteni viszonylatban is első osztályú munkát kaptam. Maximálisan megvagyok elégedve mint emberben ,mint szervezésben mint szakmai tudásukban. Az elégedetségemet úgy fejeztem ki ,hogy felajánlottam nekik egy külföldi munkát , amit remélem elfogadnak és hosszú távú lesz a kapcsolatunk. Köszönöm.
Szaki válasza:
Köszönöm A megtisztelést.
Törölt felhasználó
Személyes benyomás után választottam , pontos precíz munkát kértem amit megis kaptam!Lelkiismeretes szaki. Kis tüske: volt 2 doboz gipszkarton csavarom kicsit rozsdás nem volt hajlandó felhasználni.
Szaki válasza:
Köszönöm.
Ajánlatkérő
Jó referenciákkal rendelkező kedves és pontos szakember. A munkáját megfelelően élvegezte és igényesen feltakarított a munka végeztével.
Szaki válasza:
Köszönöm megtisztelő bizalmukat.
Ajánlatkérő
Lakásfelújítás kapcsán teljeskörű festés, kád felfalazás és a teljes lakás laminált padlóval való burkolása volt a feladat. Róbert végezte a munkát, amelyet kiválóan teljesített. A munka időben elkészült, rendkívül elégedettek vagyunk. Nagy segítség volt, hogy végig intézte az anyagbeszerzést. Az egyetlen negatívum, hogy néhány meglévő bútoron apró sérülés keletkezett (karcok, leverődések) a pakolások során, de aki valaha is pakolt már nagyobb szekrényeket az tudja, hogy ezt a legjobb szándékkal is nehéz elkerülni. Összességében csak ajánlani tudom. Köszönöm Róbert még egyszer!
Szaki válasza:
Restellem az apró kellemetlenséget , próbáltam a többi munkámmal kárpótolni remélem sikerült ,elnézést megegyszer.
Ildikó
Munkatársaival profin ment az egyeztetés. A beázott konyhát és előszobát tökéletesen helyreállították. Pontosak és korrektek. Csak ajánlani tudom őket.
Szaki válasza:
Köszönöm az értékelést. Megtisztel hogy megismerhettem.
Lívia 64
Róbert végezte a munkát másik két szakemberrel. Szinpatikusak kedvesek jószaktudásu fiuk. A lakásban nem dohányoznak.Mindennel megvagyok elégedve.
Szaki válasza:
Köszönöm szépen, örülök hogy megismerhettem.
Nikolett
Köszönjük szépen Robinak és segítőjének Alexnek, nagyon szép munkát végeztek. Tisztán és precízen dolgoznak.Későbbiekben is keresni fogjuk.☺️
Szaki válasza:
Szívesen állok rendelkezésükre a továbbiakban is.
Szilveszter
Sziasztok.Nyáron dolgoztak nálunk fürdőszoba illetve wc felújítás miatt valamint komplett vízvezeték csere céljából panel lakásban Robièk.Korrektek becsületesek jó fejek voltak és jó pár tanácsot is adtak.A munkával kapcsolatban precízek és tartják az egyeztetett időpontot amennyiben másképpen alakulna időben szólnak .Pénzben nem mondanám olcsónak de drágának sem ár érték arányban jó áron dolgoznak.Nyitottak egyedi tervezéssel kapcsolatban szeretik a kihívást.Bátran ajánlom őket mindenkinek ha olyan embert kerestek aki azt csinálja amit az ember elvár
Szaki válasza:
Köszönöm . Gratulálok a babához! Erőt egészséget kivánok!
Mária
Három vállalkozót küldtem el elöttük akik csúnyán be csaptak .Ezek után megfontoltan kamerát szereltettem fel amiről nem tudtak!11 vállalkozóból őket választottam. (Nem a legolcsóbbat ) ! Amit láttam örömet okozott. Minden szakszerűen és becsületes emberektől becsületes munkát kaptam. Nagyon elégedett vagyok!
Szaki válasza:
Nehéz voltt elnyerni a bizalmát , összeségében örülök hogy engem választott!
Márton Ivett
Első beszèlgetès után jó benyomást tett.Mint emberileg mint szakmai tudàsàról.Ajànlatàt elfogadtam.amit nem bántam meg!Nyogyon szép munkát végeztek.Megbízható szaki!
Szaki válasza:
Köszönöm hogy ismèt engem választott!
Tamás
Tegnap kezdtek Robiék nálunk, hárman jöttek fel társasházi lakás felújítására. Betonozás, járólapozás, festés, lamináltazás, falkivágás...nagyon gyorsan és nagyon jól dolgoznak, zseniális brigád, nagyon boldogok vagyunk, hogy őket választottuk. Robi, a "főnök", kedves, türelmes, alkalmazkodó személyiség, nagyon jó kommunikációs képességekkel. Àtbeszélünk minden munkafolyamatot, mindenről tájékoztat, mikor mi történik. A dolgozóiról is csak a legjobbakat tudom mondani, kifogástalanul, dolgoznak, segítőkészek. Úgy beszéltük meg Robival, hogy én veszek minden anyagot. Valamelyik nap odaállitottam kocsival például 15 zsák betonnal, csodálkozásomra a fiúk már lent is voltak a ház előtt és kérés nélkül vitték fel a zsákokat. Nagyon jólesett, mert azt ugye mondani sem kell, hogy az embernek az összes töke tele van egy nagy felújítással. 😁 Robiékkal nincsen így, egy megvalósult álom velük dolgozni, köszönöm a jó Istennek, hogy őket választottuk, nagyon boldogok vagyunk, hogy vannak még ilyen rendes emberek! Csillagos ötös brigád, bátran ajánlom mindenkinek!
Márton Ivett
Megbízható minden téren! Profi kivitelező!
Szaki válasza:
Köszönöm hogy megtisztelt a bizalmával.
Cintia
Robert Számára az ügyfél az első, korrekt ajánlat .sosem voltt mellé beszélés magyarázkodás szinte minden épitő ipari szakmához magas szintű szaktudással rendelkezik. azt kaptam amit megbeszéltünk. maximális minőségben . jó lelkű illedelmes kivitelező.
Szaki válasza:
Köszönöm kedvességét, próbáltam legjobb tudásom szerint kivitelezni . Örömet okoz az elégedettsége.
Alíz
Nagyon meg vagyunk elégedve a munkával! Precíz, igényes, gyors munkavégzés. Jó kommunikáció. Mindenkinek csak ajánlani tudom!
Szaki válasza:
Köszönöm szépen.
Robi
Két vállakozót küldtem el a felújítás során, teljes kétségbe esés nagyon sok mínusz!Utána táláltam meg A jószaki oldalt. Szaki kiválasztása után, gyors vissza jelzés korrekt ajánlat! Nem gondoltam hogy vannak még ilyen lelkiismeretes szakemberek. Mindennel elégedett vagyok!
Szaki válasza:
Megtiszteltt hogy bízott bennem.
Betty
A munka még nincs befejezve,de szépen dolgoznak.
Lil
Megbízható, tapasztalt, megfizethető, elérhető
Szaki válasza:
Köszöszönöm szépen az értékelést , és a bizalmát.
Niki
György társa Róbert, megbeszélt időpontra érkezett,és ő vezette le a teljes kivitelezést. Az árajánlat gyors és korrekt volt,amit el is fogadtam. Mindenféle fennakadás nélkül gyors és precíz munkát végeztek. Minden szempontból megbízható csapat. Csakis ajánlani tudom őket!! KÖSZÖNÖM FIÚK!!
Szaki válasza:
Köszönünk mindent.
Géza
Gyorsaság, pontosság
Szaki válasza:
Köszönöm.
Melinda
Az ajánlatomra gyorsan kaptam megkeresést, illetve a helyszíni felmérés is hamar lezajlott. A munkát rövid időn belül és rövid határidővel vállalta. Nagyon szép munkát végzett, maximálisan elégedett vagyok a végeredménnyel! Másoknak is szívesen ajánlani fogom! :)
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Kőműves 18 megbízás Burkoló 12 megbízás Szobafestő, tapétázó 10 megbízás Generálkivitelezés 8 megbízás Vízszerelő 7 megbízás Melegburkoló, parkettázás 6 megbízás Gipszkarton szerelés 5 megbízás Térkövezés 3 megbízás Gázkészülék javítás 2 megbízás Épületbontás 1 megbízás Villanyszerelő 1 megbízás Ács 1 megbízás Duguláselhárítás 1 megbízás Ezermester 0 megbízás