FOGADOK MUNKÁT
Szabó György
Szabó György
46
Megbízás

12 órával ezelőtt volt itt.

Miskolc és 50 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 11283

Minősített jószaki Jószaki

Rólam

Üdvözlöm az adatlapon! Szabó György vagyok . Társam N Róbert . Építőipari generál kivitelezőként vállaljuk családi házak ,épületek építését, átalakítását, teljes körű felújítását. Itthon és külföldön szerzett magas szintű szakismerettel és tapasztalattal rendelkező cég, birtokában van a kivitelezéshez szükséges tudásnak, szakembernek és eszköznek. Fő kötelezettségünk az árajánlatban foglaltak szerint, Kivitelezés komplett megvalósításához szükséges valamennyi munka elvégzése, elsőosztályú színvonalban.Nagyon fontos számunkra a bizalom és a megrendelő elégedettsége . Elvégzett munkáért - teljes garanciával eredményfelelősséggel tartozunk. Fő tevékenységünk:412002 Lakó -nem lakó épületek kivitelezése. Tevékenységeink : Kőműves munkák , Parkettázás , Gipszkarton szerelés ,Száraz építés,,Hideg meleg burkolás, Festés glettelés , Külső belső szigetelés,Térkövezés , Vízvezeték szerelés, Fűtés ,villany szerelés.Földmunka , Dugulás elhárítás, Tetőfedés építés, Bontás ,lakatos munkák. Ház körüli munkálatok pl : kerti munkák, parkosítás . A hosszú évek alatt elvégzett munkáinkról referencia oldalt hoztunk létre ,amit megtekinthet ha felveszi velünk a kapcsolatot. Keressen bizalommal ! Ha telefonon nem tud elérni kérem válasszon ki a munkára! Személyesen fogom keresni. Miskolcon belül a kiszállás és az árajánlat dijtalan !Miskolcon kívül 5000 ft . Ha az ajánlatomat elfogadja a kiszállási összeget vissza adom. Tisztelettel : György , Róbert. ÖNÉLETRAJZ!! N Róbert. Születési hely : Miskolc idő : 1973.01.11 TANULMÁNYOK : 1979-1988. Miskolc, 20. számú általános iskola. 1989-1991. Eötvös József 114.számú Ipari Szakmunkásképző iskola. KŐMŰVES. 2003- Vezetői engedély, B kategória. 2005-2006. Eötvös József 114 számú ipari Szakmunkás képző iskola . Hideg-meleg burkolás 2006- Észak Magyarország Regionális Képző Központ.Kertész, Parkósító,Gépkezelő. Katonai szolgálat : 1994-1995. MUNKAHELYEK : 1992-1994. DIMAG RT . Miskolc , Kőműves ,, Kemence Kőműves. 1996-1997. Konvoj kft. Kőműves, Hideg burkoló, Szigetelések,, Vasbeton szerelés ,,Ács, állványozás, 1997-2001. Hejőcsabai Építőipari Szolgáltató Kft,Miskolc-Kőműves, hideg burkoló,kemence Kőműves. 2002. Budapest . Építő ipari munkák! 2003-2006.Miskolc, Épitő ipari munkák. Tovább képzések . 2007. Hollandia . Hideg burkoló. Külső belső szigetelés színezés. Gipsz karton szerelés! 2007-2008. Görögország . Wellness központ ,medencék szaunák burkolása. 2009-2011. - Olaszország, Építőipari munkák! 2012-2013 Egyesült Államok. Könnyű szerkezetes házak Kivitelezése!Száraz építés. 2014. Egyéni vállakozó, Személy szállítás!. Németország- Hollandia- Magyarország . Telekocsi. 2015- Vállakozó :Miskolc Lakó -nem lakó épületek kivitelezése. Keressen bizalommal!
Mutass többet

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Ajánlatkérő
Lakásfelújítás kapcsán teljeskörű festés, kád felfalazás és a teljes lakás laminált padlóval való burkolása volt a feladat. Róbert végezte a munkát, amelyet kiválóan teljesített. A munka időben elkészült, rendkívül elégedettek vagyunk. Nagy segítség volt, hogy végig intézte az anyagbeszerzést. Az egyetlen negatívum, hogy néhány meglévő bútoron apró sérülés keletkezett (karcok, leverődések) a pakolások során, de aki valaha is pakolt már nagyobb szekrényeket az tudja, hogy ezt a legjobb szándékkal is nehéz elkerülni. Összességében csak ajánlani tudom. Köszönöm Róbert még egyszer!
Ildikó
Munkatársaival profin ment az egyeztetés. A beázott konyhát és előszobát tökéletesen helyreállították. Pontosak és korrektek. Csak ajánlani tudom őket.
Lívia 64
Róbert végezte a munkát másik két szakemberrel. Szinpatikusak kedvesek jószaktudásu fiuk. A lakásban nem dohányoznak.Mindennel megvagyok elégedve.
Nikolett
Köszönjük szépen Robinak és segítőjének Alexnek, nagyon szép munkát végeztek. Tisztán és precízen dolgoznak.Későbbiekben is keresni fogjuk.☺️
Szilveszter
Sziasztok.Nyáron dolgoztak nálunk fürdőszoba illetve wc felújítás miatt valamint komplett vízvezeték csere céljából panel lakásban Robièk.Korrektek becsületesek jó fejek voltak és jó pár tanácsot is adtak.A munkával kapcsolatban precízek és tartják az egyeztetett időpontot amennyiben másképpen alakulna időben szólnak .Pénzben nem mondanám olcsónak de drágának sem ár érték arányban jó áron dolgoznak.Nyitottak egyedi tervezéssel kapcsolatban szeretik a kihívást.Bátran ajánlom őket mindenkinek ha olyan embert kerestek aki azt csinálja amit az ember elvár
Mária
Három vállalkozót küldtem el elöttük akik csúnyán be csaptak .Ezek után megfontoltan kamerát szereltettem fel amiről nem tudtak!11 vállalkozóból őket választottam. (Nem a legolcsóbbat ) ! Amit láttam örömet okozott. Minden szakszerűen és becsületes emberektől becsületes munkát kaptam. Nagyon elégedett vagyok!
Márton Ivett
Első beszèlgetès után jó benyomást tett.Mint emberileg mint szakmai tudàsàról.Ajànlatàt elfogadtam.amit nem bántam meg!Nyogyon szép munkát végeztek.Megbízható szaki!
Szaki válasza:
Köszönöm hogy ismèt engem választott!
Tamás
Tegnap kezdtek Robiék nálunk, hárman jöttek fel társasházi lakás felújítására. Betonozás, járólapozás, festés, lamináltazás, falkivágás...nagyon gyorsan és nagyon jól dolgoznak, zseniális brigád, nagyon boldogok vagyunk, hogy őket választottuk. Robi, a "főnök", kedves, türelmes, alkalmazkodó személyiség, nagyon jó kommunikációs képességekkel. Àtbeszélünk minden munkafolyamatot, mindenről tájékoztat, mikor mi történik. A dolgozóiról is csak a legjobbakat tudom mondani, kifogástalanul, dolgoznak, segítőkészek. Úgy beszéltük meg Robival, hogy én veszek minden anyagot. Valamelyik nap odaállitottam kocsival például 15 zsák betonnal, csodálkozásomra a fiúk már lent is voltak a ház előtt és kérés nélkül vitték fel a zsákokat. Nagyon jólesett, mert azt ugye mondani sem kell, hogy az embernek az összes töke tele van egy nagy felújítással. 😁 Robiékkal nincsen így, egy megvalósult álom velük dolgozni, köszönöm a jó Istennek, hogy őket választottuk, nagyon boldogok vagyunk, hogy vannak még ilyen rendes emberek! Csillagos ötös brigád, bátran ajánlom mindenkinek!
Márton Ivett
Megbízható minden téren! Profi kivitelező!
Szaki válasza:
Köszönöm hogy megtisztelt a bizalmával.
Cintia
Robert Számára az ügyfél az első, korrekt ajánlat .sosem voltt mellé beszélés magyarázkodás szinte minden épitő ipari szakmához magas szintű szaktudással rendelkezik. azt kaptam amit megbeszéltünk. maximális minőségben . jó lelkű illedelmes kivitelező.
Szaki válasza:
Köszönöm kedvességét, próbáltam legjobb tudásom szerint kivitelezni . Örömet okoz az elégedettsége.
Alíz
Nagyon meg vagyunk elégedve a munkával! Precíz, igényes, gyors munkavégzés. Jó kommunikáció. Mindenkinek csak ajánlani tudom!
Szaki válasza:
Köszönöm szépen.
Robi
Két vállakozót küldtem el a felújítás során, teljes kétségbe esés nagyon sok mínusz!Utána táláltam meg A jószaki oldalt. Szaki kiválasztása után, gyors vissza jelzés korrekt ajánlat! Nem gondoltam hogy vannak még ilyen lelkiismeretes szakemberek. Mindennel elégedett vagyok!
Szaki válasza:
Megtiszteltt hogy bízott bennem.
Betty
A munka még nincs befejezve,de szépen dolgoznak.
Lil
Megbízható, tapasztalt, megfizethető, elérhető
Niki
György társa Róbert, megbeszélt időpontra érkezett,és ő vezette le a teljes kivitelezést. Az árajánlat gyors és korrekt volt,amit el is fogadtam. Mindenféle fennakadás nélkül gyors és precíz munkát végeztek. Minden szempontból megbízható csapat. Csakis ajánlani tudom őket!! KÖSZÖNÖM FIÚK!!
Szaki válasza:
Köszönünk mindent.
Géza
Gyorsaság, pontosság
Melinda
Az ajánlatomra gyorsan kaptam megkeresést, illetve a helyszíni felmérés is hamar lezajlott. A munkát rövid időn belül és rövid határidővel vállalta. Nagyon szép munkát végzett, maximálisan elégedett vagyok a végeredménnyel! Másoknak is szívesen ajánlani fogom! :)
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Hang-, tető-, hőszigetelés 7 megbízás Melegburkoló, parkettázás 2 megbízás Gipszkarton szerelés 1 megbízás Épületbontás 0 megbízás Szobafestő, tapétázó 8 megbízás Térkövezés 2 megbízás Burkoló 7 megbízás Kőműves 11 megbízás Vízszerelő 3 megbízás Generálkivitelezés 4 megbízás Villanyszerelő 1 megbízás