Fogadok munkát
Simon és Simon BT.
Simon és Simon BT.

Szobafestő, tapétázó

57
Megbízás

3 órával ezelőtt volt itt.

Budapest - XVI. kerület és 5 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 27606

Minősített jószaki Jószaki

Simon és Simon BT.

Szobafestő, tapétázó

Simon István vagyok,festést, mázolást tapétázást vállalok, kis munkától a nagyig, több éves szakmai tapasztalattal, a megrendelő igénye szerint.
Mutass többet

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Ajánlatkérő
Istvánt nagyon megbízható, jó szakembernek ismertem meg. Szép lett az elkészült munka, és gyorsan, kedvező áron készíttette el, minden a megbeszéltek szerint zajlott. Bátran ajánlom!
Szaki válasza:
Köszönöm szépen!
Ildikó
Megbízható, precíz, pontos szakember, aki mindenben szívesen segít. A munka még folyamatban van, de a következő festésnél is biztos keresni fogom.
Szaki válasza:
Köszönöm szépen!
Ani
Azon ritka szakemberek egyike, aki megbízható, korrekt, megfelelő minőségű munkát végez. Csak vele festetnék legközelebb is.
Szaki válasza:
Nagyon szépen köszönöm!
Kinga
István egy professzionális szakember, alaposan és szépen dolgozott. Minden időben, a megbeszéltek szerint ment, mi maximálisan elégedettek vagyunk, csak ajánlani tudom!
Szaki válasza:
Nagyon szépen köszönöm!
Ajánlatkérő
István korrekt, számunkra teljesen elfogadható áron, gyorsan, de emellett nagyon szépen dolgozott, ezért az eredetileg tervezett munkán (tisztasági festés, repedések, beázások nyomainak eltüntetés) kívül megbíztuk további munkával is (ajtók, fűtéscsövek mázolása, laminált parkettázás, linóleum lerakása). A végeredménnyel nagyon elégedettek voltunk. Az első nap reggel pontosan, a megbeszélt időpontban érkezett, mivel odaadtuk a lakáskulcsot, így a többi napokon nem kellett odamennem, hogy kinyissam az ajtót. Kérdés (pl. valamilyen anyagvásárlás) esetén, telefonon, sms-ben vagy emailben többször is készségesen nyújtott segítséget .
Szaki válasza:
Nagyon szépen köszönöm!
Emi
István volt az egyetlen a jelentkezők közül, aki addig nem mondott semmit, ameddig meg nem nézte a helyszínt. Mindenki más, hogy úgy mondjam, a levegőbe beszélt. István jött, látott és győzött. Nagyon rokonszenves, kedves, körültekintő ember, nagyon szép, tiszta precíz munkát végez korrekt áron.
Szaki válasza:
Nagyon szépen köszönöm !
Lénárd
Bár én személyesen nem láttam a munka eredményét, csak fényképeken keresztül, de teljes mértékben meg voltam elégedve a szakemberrel. Gipszkarton mennyezet javítását, fal glettelését és festését csinálta, plusz egyéb kisebb munkákat. Precíz és minőségi munkát végez, csak ajánlani tudom.
Nóra
István rendkívül alapos szakember. Egy félbehagyott munkát vett át, rugalmasan alkalmazkodott a félkész állapothoz, javított ahol kellett és fejezett be időre ahogy ígérte. Szépen tisztán dolgozik, ahol lát lehetőséget a szebb megvalósításra ott jelzi és szépen meg is oldja. Hálás vagyok alapos, tiszta és tervezhető munkájáért, sok jó javaslatáért és a gyönyörűen tapétázott-festett falakért, javított ajtókért, berakott díszlécekért és szépen eldolgozott élekért!
Szaki válasza:
Kedves Nóra! Köszönöm szépen, bármikor szívesen segítek,a jövőben is.
Ajánlatkérő
Elégedett voltam a munkájával. Pontos, önálló munkavégzés és "oldjuk meg!" hozzáállás jellemzi. Mellé még szimpatikus ember is.
Szaki válasza:
Nagyon szépen köszönöm.
Ajánlatkérő
Még egyszer köszönöm a munkát, egy 21 m2-es kislakást csinált meg gyönyörűen, legközelebb is őt fogom hívni.
Szaki válasza:
Örülök, hogy tetszett ! Köszönöm értékelését.
Judit
Korrekt, segítőkész és pontos szakember. Gyönyörű munkát végzett nálam és még többletmunkában is segített. Csak ajánlani tudom mindenkinek!
Szaki válasza:
Nagyon szépen köszönöm.
Ajánlatkérő
Megbízható, tisztán, precízen dolgozik reális áron. Gyönyörű, igényes munkát adott át.
Szaki válasza:
Nagyon szépen köszönöm.
Judit
meg volt vele elégedve, szép a munkája, nem problémás ember
Zsuzska
Nagyon gyorsan, precízen, tisztán dolgozott
Ajánlatkérő
Minden ok volt.
Timea
Profi szakember, ügyesen dolgozik, folyamatosan csinálja nem áll meg. Jól halad, tisztán dolgozik.
Szaki válasza:
Nagyon szépen köszönöm
Emericzy
szép munkát végzett
Imre
Korrekt, munka minőségében és munkadíjban
Felker Zsuzsi
Megbízható, lelkiismeretes szakember, ajánlom!
Palló Nóra
Egy céges megrendelés (3 szintes iroda) volt, István korrekt árat adott és minden rendben zajlott és elégedettek voltunk. Volt 1-2 apróbb hiba (mindenkivel előfordulhat), de ahogy jeleztük, István azonnal tökéletesen javította, szívesen ajánljuk őt!
Majoros Szilárd
Rendkívül gyorsan és precízen dolgozott! Nem kérdés, hogy vele csináltatok minden festési munkát a jövőben.
Szaki válasza:
Köszönöm.
Csaba
Istvánnal nagyon jó volt az együttműködés. Kiszámíthatóan meg lehetett vele beszélni a munka kezdési és befejezési idejét, amit be is tartott. Rá is bíztam a lakáskulcsot az első nappal, és csak a munka végén, két hét múlva tértem vissza. Nem csalódtam, sőt: István többet is tett, mint amit megbeszéltünk a jó végeredmény érdekében. Egy ilyen munkához képest (tapátaleszedés, csiszolások, glettelés stb.) nagyon tisztán adta át a lakást. Szinte sehol nem találtam festék pacákat. Ajánlom mindenkinek. Még egyszer köszönöm, István és további jó munkát kívánok! (Ha még módjában áll, kérem küldje el nekem a használt festék színkódját! Köszönöm!)
Drabik Andrea
Nagyon szépen dolgozott. Pontosan, tisztán az ígért határidőre. Nagyon elégedett vagyok! Köszönöm!
Szaki válasza:
Köszönöm szépen . Örülök :hogy tetszett
Ajánlatkérő
Fantasztikus szakember! Pont megfelelő tanácsokat ad, nem erőltet és nem okoskodik, dolgozik! Könnyű kommunikáció. Pontosan érkezik, nem tünik el napokra/hetekre! Nagyon szépen dolgozik! Csak ajánlani tudom. Mi is Istvánt fogjuk keresni ha újra szükséges.
Szaki válasza:
Nagyon szépen köszönöm.
Frank Regina
megbízható, korrekt, gyors Sziasztok, Nagy örömünkre szolgált, hogy István eltudta nálunk válalni a munkát. Mi nagyon sok festőtől kaptunk árajánlatot, mivel nem hittünk a füllünknek olyan magas árajánlatokat kaptunk, ezért összehasonlítás képpen többet szerettünk volna meghallgatni. Sokan megbízhatatlanak is tűntek és félvállról vették a munkalehetőseget... Viszont István első pillanattól kedves volt, válaszolt minden kérdésünkre és komolyan vette a feladatot és mindent precízen kiszámolt. Korrekt volt az ár amiért dolgozott és a munkájában nincs hiba. Egyedül végezte el a munkát, gyönyörűen tapétázott és festett, az ajtók mázolása is nagyon szép lett. Mindenre talált megoldást. Nagyon elégedett vagyunk a munkájával, nagyon megbizható ember. (Mi a házunk kulcsát is rábíztuk a munkánk miatt nem tudtunk non-stop otthon lenni.) Szeretettel ajánljuk mindenkinek aki festőt keres, nem fog csalódni. Igázan nagy öröm a hazunkba lakni, csodalatos munkat végzet. Köszönjük szépen, és további sok sikereket kívanunk. Üdvözlettel: Tündi és családja
Szaki válasza:
Nagyon szépen köszönöm, örülök,hogy tudtam segíteni,élvezzék a szép házukat.
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Szobafestő, tapétázó 57 megbízás