Sebestyén Ágnes
Sebestyén Ágnes
0
Megbízás

1 hónappal ezelőtt volt itt.

Budapest - VI. kerület és 40 km-es körzetében kiszállok.

Jószaki

Sebestyén Ágnes

Minden Kedves Érdeklődőt szeretettel köszöntünk. A takarítás megerőltető, örök. Igazából sosincs vége. Hiszen egy takarítás után mindig egy következő takarítás előtt vagyunk. A CSIPET CSAPAT azért jött létre, hogy az Önök segítségére legyünk ebben. Családi házak, lakások -ablaktisztítása -nagy -felújítás utáni -beköltözés előtti -kiköltözés utáni -átadás előtti takarítása -fugatisztítás, cementfátyolozás Budapesten és Pest megyében
Mutass többet

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Mesi
Kedves, precíz, pontos, szépen dolgozik! Mindenkinek ajánlom!!!
Ajánlatkérő
Csapatával pontosan, még a megbeszélt időpont előtt érkezett. Alaposan, gyorsan dolgoztak, mindent elvégeztek, semmit nem felejtettek ki azok közül amikre a munka kezdetén felhívtam a figyelmüket, hogy szeretném ha elvégeznék. A munka átvételénél még még két apróságra megkértem őket, ami kimaradt ezen felül, lelkesen megcsinálták azokat is. Előre megállapodott összeget fizettem. Nagyon meg voltam elégedve az elvégzett munkával. Jó szívvel ajánlom őket!
Szaki válasza:
Nagyon szépen köszönjük az értékelést
Ajánlatkérő
Erőssége: hétvégén időben megjelent a csapatával és nagyon gyorsan dolgoztak, nagy üveg felületeket jól takarítottak - pl. ablakmosás, üveg korlátok beépítésénél rajta maradt ragasztó anyagot szépen leszedték Gyengeség: precizitás hiánya, bútorok alatt-mögött poros maradt, fiókok éleit nem mosták le rendesen, festék anyagok a festés után rászöktek a csempére amit nem mostak le rendesen, az ár a duplája volt, mint amit a telefonban kínált - bár ott csak irányárat adott
Szaki válasza:
Köszönjük értékelését.A telefonban 130 nm takarításáról volt szó. A helyszínen ez már 230nm lett. Mi addig nem adjuk át a munkát,amig azt az ügyfél át nem nézi.
MÁRIA
Pontosan érkezett, a telefonos árajánlatnál több volt, de megértettem, mert látatlanból árat mondani nem lehet. Pontosan, szépen és gyorsan végezték a takarítást. Maximálisan meg vagyok elégedve. Ragyog a ház. legközelebb is őket hívom. Köszönöm!
Törölt felhasználó
Pontos, preciz a megrendelt munkát szépen megcsinálta másnak is ajánlani tudom
Ajánlatkérő
Tökéletes
Ajánlatkérő
Nagyon gyorsan, precízen, csendben dolgozott. Maximális odafigyeléssel végezte a munkáját teljes megelégedésemre. Minden kérésemet figyelemmel tartotta. Legközelebb is őt fogom hívni hasonló munkákra.
Ajánlatkérő
szépen precizen dolgoztak
Ajánlatkérő
Szépen takarítottak, de bizonyos részeket, pl könyvespolc letörlése nem csinálták meg, pedig nagytakarítást kértem. A telefonban ígért összeghez képest többet kért így nekem ez a munka nagyon drága volt.
Ajánlatkérő
Ez volt az első alkalom, hogy takarított nálunk. Nagytakarításról volt szó, megvoltam elégedve a munkájával. Szépen dolgozott.
Cili
Pontosan azt a munkát végezte el,amiben megállapodtunk, kifogástalanul.
Kriszta
Ági precíz pontossággal érkezett meg a megbeszélt időpontra, végtelenül szimpatikus, jól kommunikáló Hölgy, családi házunk nyílászáróit tisztította meg, nagyon szépen dolgozik, és alaposan, köszönet és hála a szép munkáért!
Zsuzsa
Nagyon alaposan takarítottak, most csillog-villog a ház.
Miklós
Jól kommunikált, időben érkezett. Utólag vettem csak észre viszont, hogy kicsit elsiettek a munkát Az ablakok foltosak maradtak és több helyen maradt ragasztó es cementfatyol is. Ha nagytakarítást vállalnak, akkor az jelentse azt, hogy nem kb. Tiszta minden, hanem szuper tiszta
Bodor Zsolt
Megbízható, precíz, alapos 👌 Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.