FOGADOK MUNKÁT
Sebestyén Ágnes
Sebestyén Ágnes
43
Megbízás

1 nappal ezelőtt volt itt.

Budapest - VI. kerület és 40 km-es körzetében kiszállok.

Jószaki

Rólam

Minden Kedves Érdeklődőt szeretettel köszöntünk. A takarítás megerőltető, örök. Igazából sosincs vége. Hiszen egy takarítás után mindig egy következő takarítás előtt vagyunk. A CSIPET CSAPAT azért jött létre, hogy az Önök segítségére legyünk ebben. Családi házak, lakások -ablaktisztítása -nagy -felújítás utáni -beköltözés előtti -kiköltözés utáni -átadás előtti takarítása -fugatisztítás, cementfátyolozás Budapesten és Pest megyében
Mutass többet

Áraim

Lépcsőház takarítás

10 000 Ft / alkalom
Lépcsőházak Teljeskörű takarítása

Költözés előtti illetve utáni takarítás

30 000 Ft / alkalom
Komplett takarítás

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Mária
Pontosan érkezett, a telefonos árajánlatnál több volt, de megértettem, mert látatlanból árat mondani nem lehet. Pontosan, szépen és gyorsan végezték a takarítást. Maximálisan meg vagyok elégedve. Ragyog a ház. legközelebb is őket hívom. Köszönöm!
Törölt felhasználó
Pontos, preciz a megrendelt munkát szépen megcsinálta másnak is ajánlani tudom
Ajánlatkérő
Tökéletes
Olga
Nagyon gyorsan, precízen, csendben dolgozott. Maximális odafigyeléssel végezte a munkáját teljes megelégedésemre. Minden kérésemet figyelemmel tartotta. Legközelebb is őt fogom hívni hasonló munkákra.
Szilvia
szépen precizen dolgoztak
Edit
Szépen takarítottak, de bizonyos részeket, pl könyvespolc letörlése nem csinálták meg, pedig nagytakarítást kértem. A telefonban ígért összeghez képest többet kért így nekem ez a munka nagyon drága volt.
Gabi
Ez volt az első alkalom, hogy takarított nálunk. Nagytakarításról volt szó, megvoltam elégedve a munkájával. Szépen dolgozott.
Cili
Pontosan azt a munkát végezte el,amiben megállapodtunk, kifogástalanul.
Kriszta
Ági precíz pontossággal érkezett meg a megbeszélt időpontra, végtelenül szimpatikus, jól kommunikáló Hölgy, családi házunk nyílászáróit tisztította meg, nagyon szépen dolgozik, és alaposan, köszönet és hála a szép munkáért!
Zsuzsa
Nagyon alaposan takarítottak, most csillog-villog a ház.
Földessy Miklos
Jól kommunikált, időben érkezett. Utólag vettem csak észre viszont, hogy kicsit elsiettek a munkát Az ablakok foltosak maradtak és több helyen maradt ragasztó es cementfatyol is. Ha nagytakarítást vállalnak, akkor az jelentse azt, hogy nem kb. Tiszta minden, hanem szuper tiszta
Bodor Zsolt
Megbízható, precíz, alapos 👌 Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Takarítás 43 megbízás