Fogadok munkát
S-Trans Ép Bau Kft.
S-Trans Ép Bau Kft.

Fűtésszerelés · Gázvezeték szerelő · Vízszerelő

2
Megbízás

1 nappal ezelőtt volt itt.

Eger és 135 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 33618

S-Trans Ép Bau Kft.

Fűtésszerelés · Gázvezeték szerelő · Vízszerelő

Üdvözlöm az oldalamon engedje meg pár szóval bemutatkozzam, elsősorban víz -gáz fűtésszereléssel épületgépészettel , klíma telepítéssel foglalkozunk , Ezekmellet kiváló ácsaink , kőműveseink , szerkezetlakatos és heggesztőink vannak , jelszavunk a Minőség - Megbízhatóság keressen bizalommal , remélem önnek is a szolgálatában lesz módunk állni . Látogasson el weboldalunkra . www.vigaf.hu
Mutass többet

Válaszaim

Azt mondja a kéményseprő, hogy a tetőkibúvó beépítése kötelező, és megbüntethetnek, mert a mi házunkon nincs. Nem értem, ezt miért nem mondta senki, mikor lecseréltük a tetőt ... vagy ez téves infó? Ki tud ebben segíteni?

Az én válaszom:

„Kedves Katalin ! A kérdésére a válaszom a következő igen szükséges a tetőkibúvó egyes esetekben a tetőlétra be építése is kötelező , a katasztrófavédelem , tűzoltóság , munkáját könnyíti ha netán baj lenne . Tisztelettel S-trans Ép Bau Kft ”

0

2024. 02. 29.

Régi palatető van a házon, itt-ott törött, hiányos, koszos, repedt, kopott. Érdemes a palát még javítani és toldozni-foltozni? Foglalkozik itt valaki ilyesmivel még, vagy már teljesen elavult technológiának számít, és legjobb, ha megszabadulunk tőle?

Az én válaszom:

„Kedves Asszonyom ha teheti cserélje ! Amennyiben nem úgy kénytelen javítattni . Egyébként vannak még ácsok akik ezzel foglalkoznak , ha mohás vegyszeres mosással elég szépen le lehet takarítani . ”

0

2024. 01. 12.

A régi gázkazánunk nem gyullad be, most akartam elindítani. Mikor tavasszal kikapcsoltuk, semmi baja nem volt, nem értem, mi a baj... Mit ellenőrizzek, mielőtt pánikolni kezdenék?

Az én válaszom:

„Sajnos nincs információ a kazán típusról így talán amit javasolni tudok hogy nézze meg a nyomást megvan e legalább az 1 bár .. Továbbá javaslom az éves karbantartás elvégzését . ”

0

2023. 10. 27.

Klasszikus kádárkockán szeretnék héjazatot cserélni, és egy barátom ajánlotta a gerard tető felrakását. Jó marketinges, meg minden, de azért megkérdezném inkább a szaktekintélyeket a témában. :)) Jó választás lenne a gerard tető felrakása vagy ti mit ajánlotok hasonló árkategóriában?

Az én válaszom:

„Kedves Kriszta ! Vélemények különbözhetnek , Van aki a szeglemezes tetőre , más szakik az ácsolt hagyományos tetőszerkezetre esküsznek . Véleményem az hogy a munka minősége fontosabb mint az hogy Gerard , szeglemezes , ácsolt . Mind ez mellett az anyagiak szemelőtt tartása is gondolom fontos tényező . Azért nem mindegy hogy 6 millió vagy 9 millió . Tisztelettel Kós Ottó S- Trans Ép Bau Kft ”

0

2023. 09. 10.

Sziasztok! Még egy kérdés. Mi a reális ára a villanybojler vízkőtelenítésnek? 120 literes Hajdú bojlerem van és kaptam egy 55 ezer forintos árajánlatot, plusz kiszállás, amit kissé sokallok, de fogalmam sincs, mi manapság a villanybojler vízkőtelenítés árban a reális. Segítsetek!

Az én válaszom:

„kiszállástól függ honnan érkezik a szaki , minden szaki másképp számol . Reális ár kiszállással javítással a 25 - 35 ezer Ft közötti ár . üdv T- trans Ép Bau Kft ”

0

2023. 08. 23.

Szakmáim

Fűtésszerelés 1 megbízás Gázvezeték szerelő 1 megbízás Vízszerelő 0 megbízás Villanyszerelő 0 megbízás Épületgépészet 0 megbízás