Fogadok munkát
Rózsa Endre
Rózsa Endre

Kőműves · Burkoló · Térkövezés

22
Megbízás

5 perccel ezelőtt volt itt.

Nyíregyháza és 100 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 49931

Rózsa Endre

Kőműves · Burkoló · Térkövezés

Kőműves munkába, falazás,ajzatbetonozás,betonozás,burkolások,térkövezés,szegélykövezés, homlokzati szigetelések Kőműves munkában 25éve dolgozom Hidegburkolás
Mutass többet

Áraim

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Laci
Udvar térkövezés volt a feladat. Hozzáteszem, nem egy egyenes, viszonylag egyszerű kocsibeállót kellett térkövezni. Ennek ellenére pontosan, szakszerűen és lelkiismeretesen végezte a munkáját, figyelembe véve az egyéni kéréseimet. A csapatát megfelelően irányította, 170nm két hét alatt készen lett. Elégedett vagyok, ajánlom mindenkinek!
Szaki válasza:
Nagyon szépen köszönöm énus elégedett voltam.
Ildikó
A megígért időben megérkeztek. A munkát gyorsan és szépen elvégezték. (Bontás, faljavítás, burkolás) Rugalmasak a felmerült problémák megoldásában. Korrekt áron dolgoznak, meg vagyok velük elégedve.
Ajánlatkérő
Pontosan időben jöttek, elvégezték a munkát.
Ajánlatkérő
Inkább nem választanám!
Bela Varga
Pontosság,kedvesség, szakszerű munka!Mindenkinek ajánlom , nem fog csalódni sem az emberségében , sem a szakszerűen elvégzett munkájában !
Bistei László Péter
Pontos,precíz ügyesen és gyorsan dolgozik. A munka végén rendet hagy maga után,ami elvárható,de nem mindenkinél természetes. Összeségében nagyon elégedett voltam. Esélyes,hogy a jövőben is fogom keresni.
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Válaszaim

5 kg fuga hány négyzetméterre elég, barátaim? Gondolom, számít a fugaszélesség, szóval az legyen valami tök átlagos (3 mm mondjuk). Gondolom, a lapméret is számít. 30 x 30 cm járólap, és 10 x 10 cm csempe lenne a két delikvens. Hogy kell ezt kiszámolni, mégis?

Az én válaszom:

„12m2fugatolfugoen”

2024. jan. 29.

Szakmáim

Kőműves 12 megbízás Burkoló 4 megbízás Térkövezés 4 megbízás Betonozás 2 megbízás