Rozner Antal
Rozner Antal

Rendszergazda, informatikus · Laptop szervíz · Honlapkészítés

133
Megbízás

1 évvel ezelőtt volt itt.

Budapest - XI. kerület és 38 km-es körzetében kiszállok.

Minősített jószaki

Rozner Antal

Rendszergazda, informatikus · Laptop szervíz · Honlapkészítés

!!! 3X Covid-19 oltással rendelkezem !!! 1991-ben végeztem a Kandó Kálmán Villamosipari Műszaki Főiskola informatika szakán. Vállalok számítógép javítást, programok telepítését (törlését is) otthoni és irodai hálózat kialakítását, WIFI/Router beállítását, igényeknek megfelelő eszközök kiválasztását, beszerzését, telepítését, karbantartását, bővítését oktatást, tanácsadást. Napjainkban a számítástechnika az élet minden területén jelen van így otthonunkban is. Ez a jövőben egyre inkább így lesz. Hamarosan a legtöbb háztartási gépünk kapcsolódni fog az internethez. Nem mindenki tanult/tanul informatikát. Elsősorban nekik szeretnék segíteni, hogy ők is élvezni tudják a számítástechnika vívmányait. Egyszerű, érthető nyelven tudom elmondani az eszközök használatát, illetve mi miért van. Segítek begyakorolni a tanultakat. Kérem keressen!  
Mutass többet

Áraim

Kiszállási díj

12 000 Ft / egység
Budapest egész területén és a telephelyem 38 km-es körzetében. Nem tartalmazza a parkolási díjat. Az külön fizetendő.

Informatikai, rendszergazdai munkák

10 000 Ft / óra
Számítógép javítás/karbantartás, laptop javítás/karbantartás, router, WIFI konfigurálás, szoftver telepítés, stb.

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

éva
Rózner Úr,de a többiek is azt kérdezték hogyan tudnak segíteni?Ez a hozzáállás maradjon meg!
Szaki válasza:
Köszönöm szépen!
Judit
Pontos, türelmes, segítőkész.
Szaki válasza:
Kedves Judit! Köszönöm szépen a jó értékelést.
Ajánlatkérő
-
Szaki válasza:
Köszönöm a jó értékelést!
Zsuzsanna
Pontosság, jó szaktudás.
Szaki válasza:
Köszönöm szépen!
Beck Nóra
Minden rendben volt, nem volt hiba a munkájában
Szaki válasza:
Köszönöm szépen a jó értékelést!
Orsi
A munka megtörtént, a gépek működnek. Van még egy bonyolult probléma, többféle megoldást keresett. Hogy pillanatnyilag nem lehet megoldani, nem rajta múlott. Nem könnyen adta fel a megoldás keresését, ez pozitív.
Szaki válasza:
Köszönöm szépen a pozitív értékelést!
Ajánlatkérő
Gyorsan megoldotta a problémát
Szaki válasza:
Köszönöm!
János
Mert pontos, alapos, hozzáértő, segítőkész volt.
Szaki válasza:
Köszönöm! Örülök, hogy tudtam segíteni.
Timi
Gyorsan megoldotta a problémát és azon túl még egyéb hasznos tanácsokat is adott a weboldalam optimalizálásaival kapcsolatban.
Szaki válasza:
Örülök, hogy tudtam segíteni.
Ajánlatkérő
Nagyon profi
Szaki válasza:
Köszönöm.
Tisztlet Uram!
Felkeszult, keszseges, udvarias.
Szaki válasza:
Köszönöm a kedvező megítélést!
ÉVA
Nagyon jó szakember. Gyengeséget nem tapasztaltam. Talpraesett.
Szaki válasza:
Köszönöm szépen!
Tisztlet Uram!
Jó szívvel tudom ajánlani. A telefonos egyeztetés alapján felkészülten érkezett és gyorsan, eredményesen sikerült megoldani a problémát. Köszönöm a segítséget!
Szaki válasza:
Köszönöm a kedves szavait és a pozotív értékelést! Örülök, hogy elégedett a munkámmal. Üdvözlettel, Antal
Regős Virágh Zsuzsa
Megérkeztekor már tisztában volt a számítógép lehetséges problémáival. Nagyszerű szakember, sok-sok tapasztalattal, aki munkája során higgadtan tud foglalkozni a magamfajta laikus kérdéseivel. A 'helyét" nem hagyta el, és láthatóan örömmel dolgozott, amire csak azok képesek, akik szeretik a hivatásukat. A részfeladatok befejeztével nem elégedett meg az egyszeri működéssel, hanem kontrollált. Folyamatosan erősödött bennem a meggyőződés, hogy a munka végeztével minden működni fog. Korrekt, fegyelmezett, kedves ember, és sokoldalú. Amit ígért /időpontok, másnapra maradt, távirányítással megoldható feladatok/ teljesült. Nagyon örülök, hogy hozzá fordulhatok informatikai problémák esetén. A maximális "csillagokat", 5 -öt adom ! Virágh Zsuzsa
Szaki válasza:
Kedves Virágh Zsuzsa! Nagyon köszönöm a pozitív értékelést!
dr. Fábián Anna
Megérkeztekor már tisztában volt a számítógép lehetséges problémáival. Nagyszerű szakember, sok-sok tapasztalattal, aki munkája során higgadtan tud foglalkozni a magamfajta laikus kérdéseivel. A 'helyét" nem hagyta el, és láthatóan örömmel dolgozott, amire csak azok képesek, akik szeretik a hivatásukat. A részfeladatok befejeztével nem elégedett meg az egyszeri működéssel, hanem kontrollált. Folyamatosan erősödött bennem a meggyőződés, hogy a munka végeztével minden működni fog. Korrekt, fegyelmezett, kedves ember, és sokoldalú. Amit ígért /időpontok, másnapra maradt, távirányítással megoldható feladatok/ teljesült. Nagyon örülök, hogy hozzá fordulhatok informatikai problémák esetén. A maximális "csillagokat", 5 -öt adom !
Szaki válasza:
Kedves Dr. Fábián Anna! Nagyon szépen köszönöm részletes és pozitív értékelését! Örülök, hogy megfeleltem az elvárásainak. Szívesen állok rendelkezésére máskor is. Üdvözlettel, Antal
Ajánlatkérő
Segítőkész korrekt szakember, aki a hívás napján jött és kitartóan kereste a laptop működési hibáit. Alapos tájékozódással, adekvát logikával, elkötelezett türelemmel végezte munkáját és a legjobb megoldásokra jutott. Antal eredményességét informatikai felkészültsége, megfigyelő képessége, sokoldalú és praktikus szemlélete segíti. Hálás vagyok a gyors segítségért, szívesen ajánlom mindenkinek, ha számítástechnikai gondok akadályozzák! Köszönettel: Tiszavölgyi Kinga
Szaki válasza:
Kedves Tiszavölgyi Kinga! Köszönöm szépen részletes és pozitív értékelését. Szívesen dolgoztam Önnek. Kérem keressen a jövőben is ha informatikai problémája van. Tisztelettel, Rozner Antal
László Gabriella
Nem vagyok már fiatal, viszont elég régóta érdekel a számítógép. Az idők során sok 'szakemberrel' hozott össze a sors, de ilyen nagy tudású, türelmes, segítőkész, kedves munkatárssal még nem találkoztam. A felsőfok a megfelelő szó mindenre vele kapcsolatban! A jövőben is szeretném igénybe venni a szolgáltatását és egyben gratulálni kiváló munkatársukhoz!
Szaki válasza:
Köszönöm szépen kedves szavait! Kérem keressen, ha informatikai problémája van.
Schneider Kitti
Lelkiismeretes, precíz. Ajánlani tudom.
Szaki válasza:
Köszönöm szépen a jó értékelést! Öröm volt önnek dolgozni.
Melinda Hortobágyi
Gyors, korrekt, remek szakember! Ajánlom mindenkinek! :) *****
Szaki válasza:
Nagyon kedves, köszönöm szépen!
Marianna Regős
Lelkiismeretes,jó szakember.Bátran ajánlom mindenkinek.
Szaki válasza:
Köszönöm szépen a jó értékelést!
Szőnyi János
A megkeresésünkre gyorsan reagált, készségesen alkalmazkodott az időpont javaslatunkhoz annak ellenére, hogy érezhetően megrendeléseink értéke a jövőben sem lesz kiemelkedő. Távozása után, időben fel nem tett kérdésünkre és kérésünkre telefonon is készségesen válaszolt, segített. Mindenkinek, beleértve a kevés ismerettel rendelkezőket is, jószívvel ajánlom. Biztosan fogom még “zaklatni”!
Szaki válasza:
Köszönöm kedves szavait! Állok rendelkezésére máskor is. Üdvözlettel, Rozner Antal
Párkányi Eszter
Nagyon alapos és hozzáértően végzi a munkáját, hamar megoldotta a problémát.
Szaki válasza:
Köszönöm szépen! Örülök, hogy segíteni tudtam.
Gacsályi Krisztina
Professzionális segítséget, magas szintű szakértéssel végzett munkát kaptunk, a problémákat gyorsan és eredményesen sikerült megoldani, laikus számára is érthető eligazítással, magyarázattal. Nagyra értékeltük a pontosságot és az udvarias, előzékeny magatartást. Személyében olyan szakembert ismertünk meg, akinek ismeretei igen széles körben mozognak. Lelkiismeretes, a részletekre is figyelő munkavégzéssel találkoztunk. Bátran ajánljuk szolgáltatását mindenkinek!
Szaki válasza:
Köszönöm szépen ezt a nagyon pozitív értékelést. Remélem lesz alkalmam máskor is segíteni. Üdvözlettel, Rozner Antal
Vasas Julianna
Nagyon gyorsan jelentkezett az árajánlat kérésemre. Kedves, MEGBÍZHATÓ, udvarias, segítőkész. Jó szakembert ismertem meg személyében. A gépem ugyan megdolgoztatta, de nem hagyta Magát, megoldotta a problémát. Ha újra gondom lesz, tuti Őt keresem. Csak ajánlani tudom Mindenkinek, aki informatikus szakembert keres. Jutka
Szaki válasza:
Köszönöm szépen!
Ajánlatkérő
Nagyon jó szakembert és kedves embert ismertem meg személyében. Nagyon hamar jelentkezett az ajánlatkérésemre, pontosan érkezett, és minden problémáját megoldotta a gépemnek, és ezzel nekem. Hálás vagyok, hogy pénteken (13-a volt!) délutánra sikerült életetvernie a gépembe. Szívből ajánlom mindenkinek. Berecz Ildikó, Pilisszentiván 2018.04.14.
Szaki válasza:
Köszönöm szépen!
Kovács Attila
Otthoni Internet és PC használatban volt segítségemre amiben tökéletesen udvariasan és nagy átfogó szaktudásról tett tanú bizonylatot. A nem hozzáértőtől jöhettek a sok kérdések simán bírta. Akinek precíz és hozzáértő informatikus kell annak csak ajánlani tudom. Köszönöm!!!!.
Szaki válasza:
Köszönöm kedves szavait! Üdvözlettel, Rozner Antal
Barabás Kert Bt
Kisvállalkozásunk honlapját segített elkészíteni,karbanntartani,azonnal reagált megkeresésünkre.Munkájával elégedettek vagyunk.Csak ajánlani tudom mindenkinek aki hasonló témában keres szakembert. Barabás Kert Bt
Szaki válasza:
Köszönöm szépen!
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Rendszergazda, informatikus 119 megbízás Laptop szervíz 12 megbízás Honlapkészítés 2 megbízás