Fogadok munkát
Róth Barnabás
Róth Barnabás

Szobafestő, tapétázó · Gipszkarton szerelés

95
Megbízás

42 perccel ezelőtt volt itt.

Székesfehérvár és 150 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 21772

Minősített jószaki

Róth Barnabás

Szobafestő, tapétázó · Gipszkarton szerelés

Vállalunk egész FEJÉR-PEST-VESZPRÉM megyében munkát! • Szobafestést/ tisztasági festést/ glettelést/ Dryvit hálós glettelést •Tapétázást/ Dekor tapétázást/ •Mázolást/ Lazurózást/ •Díszítő Munkákat •Homlokzat festés •Hőszigetelést •Laminált parketázást •Gipszkartonozást Gyorsan, tisztán, precíz munka végzéssel, állunk a megrendelők szolgálatára, bútor mozgatásában is tudunk segíteni! Garanciális munkavégzéssel! Rugalmas akkár hétvégi munkavégzéssel! Írjon árajánlatért bátran!
Mutass többet

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Ajánlatkérő
-
József
Először dolgozott nálam. Mindenben úgy tett ahogy megbeszéltük! Korrekt árajánlat után minden a megbeszélték szerint zajlott! Tökéletes munkát végzett!
Pócsi Éva
Többször voltak már nálunk, külső- illetve belső munkálatokat végezni. ( beltéri festés,tükörfal készítés, ház külső szigetelése, színezése...) Mindig gyönyörű, precíz munkát végeztek. A munkákat időben kezdték és fejezték be, tiszta környezetet hagyva maguk után! Megbízható szakemberek, én csak ajánlani tudom őket! Nálunk "fogadott csapat" lettek :)
Ajánlatkérő
Nagyon meg vagyok elégedve a munkájával
Ajánlatkérő
Minden rendben volt mind szakmailag, mind emberileg.
Fekete Tamás
65-nm es lakást kellett gatyába ráznia amit nagyon szépen elvégzett! Gyors , precíz, tiszta, pontos s nem utolsó sorban jó fej! Csak ajánlani tudom mindenkinek s köszönöm szépen hogy megcsináltátok az elképzeléseimet . Csak ajánlani tudom őt és kollégáját. A csalódás kizárva :)
Melinda
Nagyon gyors, precíz, igényes, pontos tiszta munka. Csak ajánlani tudom. Tavasszal visszavárunk majd. Tanácsot ad, mindenből a legjobbat hozza ki.
Törölt felhasználó
Üdvözlőm. Egy elérhetőséget szertnék kérni [email protected] Előre is köszönöm
Vribék Dávid
Elerhetoseget szeretnek kerni a [email protected] koszonom elore is
Grexa Zsolt
Korrekt, Rendes, Pontos, Preciz és illedelmes csak ajánlani tudom 😊
Sándor Mátrai
Gyors és hozzáértő munkafélmérés, érthető szakmai tájékoztatás, korrekt árajánlat. Ez volt a bemutatkozás, aztán a történet pontos kezdéssel, csendes munkával, szerénységgel, meggyőző minőséggel folytatódott. Az igényeimre, elképzeléseimre maximálisan odafigyeltek, tisztán dolgoztak és határidőre teljesítettek. Öröm utánuk festeni! Köszönet Barnának, Vitkornak, Krisztiánnak!
Ajánlatkérő
Nagyon precíz, profi és minőségi munkát végeztek, jó szívvel ajánlom mindenkinek a csapatot. Kedves, szimpatikus és rendkívül segítőkész fiúk, ezúton is köszönjük a szép és igényes végeredményt és a sok jó ötletet! Bónis Eszter (Érd)
Zsivkovicsné Hegedűs Gyöngyi
Nagyon szép munkát végeztek, gyorsan, rövid határidőre. Minden felmerült problémára megtalálták a megoldást. A bútorok mozgatásában is segítettek, profi csapat, maximálisan elégedett vagyok.
Pokorádi Zsuzsa
Megbízható, jó szakember, a munkával határidőre készen lett, tisztán dolgozott, sokat segített ötletekkel a problémás helyeken. Mindenkinek nyugodt szívvel ajánlom.
Laky Balazs
Kifogástalan. Precíz. Megbízható. Minden a megbeszéltek szerint. Végeredmény: hibátlan falak.
Róth Tibor
Nagyon pozitív a véleményem.
Sárkány Péter
Nagyon Profi munkát végeztek, nálunk is, annak ellenére hogy tényleg nem volt szép a kiinduló állapot! De az Időkeretet pontosan betartották, és felülmúlták az elvárásaimat! Én bátran ajánlom Őket másnak is, mert árban is korrektek voltak! Csak így tovább! :)
Szaki válasza:
Köszönjük a bizalmat!
Zoltán
Nagyon elégedettek voltunk.
Tóth Enikő
Teljes mértékben elégedett voltam.
Ajánlatkérő
Nagyon meg voltam elégedve. Másnak is ajánlom.
Törölt felhasználó
Precíz, tiszta és gyors munkát végzett. Az ígért határidőt szigorúan betartotta, a festést (teljes családi ház tisztasági festése) precízen megoldotta. A munka végeztével rendet hagytak, összetakarítottak!
Györgyi
Teljesen korrekt, megbízható Szaki, szép munkát végzett nálunk, ajánlom mindenkinek!
Molnár Zoltán Vilmos
Pontos, megbízható, jó szakember aki igényes a munkájára. Mindent a megbeszéltek alapján végzett, jó javaslatokat tett olyan kérdések esetében amiben döntenünk kellett. A falak színét is az ő javaslata alapján választottuk ki. Bátran ajánlom mindenkinek!
Balogh Szilvia
Köszönöm, mindenkinek csak ajánlani tudom az előttem szólókhoz hasonlóan!
Ajánlatkérő
Köszönöm, mindenkinek csak ajánlani tudom, az előttem szólókhoz hasonlóképpen!
Deák Ágnes
Minden rendben volt, nagyon szép munkát végzett, a megadott időpontot tartotta. Meg vagyok elégedve a munkával. Csak ajánlani tudom.
Kováts Viktória
Tökéletesen meg vagyok elégedve a munkájukkal, gyönyörűek lettek a szobák! Gyorsan és hibátlanul dolgoznak, mindenkinek csak ajánlani tudom!
Ajánlatkérő
Gyors, pontos, megbízható! Szép munkát végzett. Ajánlani tudom másnak is!
Szaki válasza:
Koszonom
Krisztián Slemmer
Nagyon meg vagyok elégedve a munkával amit csináltak nálam varpalotán!Köszönöm a szépen korrektséget!!!!
Szaki válasza:
Köszönöm Udv
Ajánlatkérő
Egy lelakott, nikotintól elsárgult, rossz levegőjű lakás felújítására kértem ajánlatot Barnabástól. Már a megtekintéskor azzal biztatott, hogy egyáltalán nem reménytelen, higgyem el, ha elkészül, nem is fogok ráismerni. Így is lett ! Hófehér mennyezetet, ízléses színvilágú falakat, újjászületett konyhabútort, ragyogóan tiszta lakást kaptam vissza tőle. A felújítás során nemcsak a szigorúan vett festőmunkákat, de a felmerülő kisebb-nagyobb problémákat is készségesen megoldotta. Hálás vagyok neki és kollégáinak, mert egy hét alatt csodát műveltek a lakással. A kialkudott árral arányos munkát végeztek, és nem csúsztak meg az idővel sem. Mindenkinek jó szívvel ajánlom Barnabást, nem fognak benne csalódni.
Szaki válasza:
Köszönöm az értékelést! Udv
Káli Norbert
Nagyon precíz és minőségi munkát végeztek, gyorsan és viszonylag olcsón dolgoztak. 5-ből 5 csillag nekik! Mindenkinek csak ajánlani tudom!
Szaki válasza:
Koszonom
Kövesi Henrietta