Fogadok munkát
Recskó Richard
Recskó Richard

Szobafestő, tapétázó · Gipszkarton szerelés · Melegburkoló, parkettázás

28
Megbízás

20 nappal ezelőtt volt itt.

Diósd és 15 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 70391

Minősített jószaki

Recskó Richard

Szobafestő, tapétázó · Gipszkarton szerelés · Melegburkoló, parkettázás

2024-ben is! -Kérem, amennyiben van lehetősége, telefonon legyen kedves keresni, az üzeneteimet sajnos ritkán tudom kezelni!- Keressen minket, ha Kültéri vagy beltéri Festő munkára, Gipszkarton falazásra/állmenyezet készítésre, Lazúrozásra, esetleg Parketta lerakásra van szüksége: Diósd, Érd, Törökbálint, Budaörs, Tárnok, Sóskút, Százhalombatta, Szigethalom, Biatorbágy vagy Budapest és vonzáskörzetükben; ha megbízható szakemberrel/ekkel szeretné a lakásfelújítási munkáit javíttatni, elkészíteni, legyen szó kisebb vagy nagyobb az elvégzendő feladat keressen minket, segítünk, gyorsan és precízen végzet munka jellemző csapatunkra. Munkáimat mindig jó minőségű anyagokkal, garanciával, számlaképesen végzem. Ha felkeltettük az érdeklődését, tekintse meg pár munkánkat oldalunkon. Tisztelettel várjuk megkeresését! Szobafestő, mázoló, tapétázó. (H-P 07:00-18:00 ig Sz: 10-14 ig hívható) Gyors-precíz munka végzés, korrekt ár 💯🔝 Kérje ingyenes előzetes árajánlatunkat! Előjegyzést felveszünk✏
Mutass többet

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Ajánlatkérő
Pontos, precíz, korrekt munkavégzés.
Anna
Gyors, precíz munka, határidő betartásával.
Marczali Richárd
Jó szakembert találni szinte már közhelyesen nehéz és gyakran csalódással végződő próbálkozás. Örülök, hogy Ricsit és csapatát bíztam meg a házunk homlokzatának javításával, festésével, és újraszínezésével. A feladat nem volt könnyű, mert egy több sebből vérző alapból kellett szép, egységes és minőségi munkát alkotni. Mindemellett beépítettek két teraszajtót, párkányokat és egy korábban rosszul beépített bejárati ajtót is ki és beszereltek. Azt gondolom hibátlan munkát végeztek és biztosan vár még rájuk kihívás a nálunk. Nagyon precíz csapat, szorgalmasak, szépen és tisztán dolgoznak, a kommunikáció és az egyeztetés is hibátlan, amit elvállalnak abból kihozzák a maximumot! Csak így tovább!
Koródi Zoltán
Építész tervező és műszaki ellenőr vagyok, így az alábbiakat szakmai meggyőződésem alapján is írom, miután lakásfelújításunk glettelési-festési munkálataival bíztuk meg őket. Richárd és csapata megbízható, precíz, a munkájára igényes társaság, akik a minőségi munkavégzés mellett kifogástalanul kommunikálják a megrendelő felé a munkafolyamatokat. Ajánlom őket!
Molnar Agnes
Fiatal, lelkes , precíz csapat! Megbeszélt időpontban megkezdték a munkát. Gyorsan nagyon szépen dolgoztak. Köszönöm szépen! Mindenkinek ajánlom aki megbízható szakembert keres. 😃
Ádám
Udvariasak ,kedvesek,figyelmesek !rugalmasak,pontosak. Remélem dolgoznak még nálam a jövőben ! Köszönöm a munkátokat!
Gégény Andrea
Szuper munkát végeztek, az eredmény tökéletes lett! Nagyon megbízható, minden a megbeszéltek szerint zajlott. Csak ajánlani tudom őket!
Edit
Abszolút szorgalmas és lelkiismeretes srácok. Keményen dolgoznak, igényesek a munkájukra és komolyan veszik a megrendelő kívánságait. Tökéletesen tartják a határidőket. Megbízhatóak mindenben, szakértelmükhöz kétség sem fér.
Nóra
Pontos, barátságos, precíz, korrekt. A végeredmény pedig minőségi munka.
Horváth Boglárka Anna
Pontos, precíz, jó szakember, nekünk csak jó tapasztalatunk volt vele. Időre jöttek, mindig elérhető volt, tisztán hagyták ott a helyszínt és jó munkát végeztek. Csak ajánlani tudom!
André Dorottya
Pontosan, precíz munkavégzés, a végeredmény pedig nagyon szép lett.
Bozsik Gábor
Az építkezés során szerzett sok rossz tapasztalat után jó volt olyan csapattal találkozni, akik pontosan akkor jöttek, amikor ígérték, gyorsan, szépen dolgoztak, tisztán hagyták ott a terepet, elérhetőek voltak és korrektek. Jó szívvel ajánlom Őket.
Villányi Ajándék
A megbeszélték szerint időben érkezett, szép munkát végeztek és még a bontás is csodálatos lett! Nagyon precíz kivitelezés volt (bejárati ajtó este). Nagyon köszönjük, legközelebb is Titeket hívunk!
Mácsai Zoltán
Köszönjük a gyors és precíz munkát, ami nem mellesleg szép is lett! Nincsen meglepetés, nincsen variálás, sem mellébeszélés. Aki szeretne egy szép, igényes és minőségi teraszfedést bátran keresse őket!
Zolly
Teljesen elégettek vagyunk Ricsi és csapata munkájával. Nem ígérget a vakvilágba, de amit ígért azt teljesíti. Érdemes a tervekről konzultálni vele, jó ötletekkel segíti, hogy azt tudjuk/ ják megvalósítani, amit megálmodtunk! Hideg és meleg-burkolásban mindenkinek ajánlom! (a festésről, majd akkor ha végeztünk :-))
Ildikó
Ricsi nagyon meg bízható, jó szaki! Nálunk minden flottul ment! Nagyon meg vagyunk elégedve.
Csilla
Nagyon elégedett vagyok a munkájukkal. Precízen, gyorsan és szépen dolgoznak Csak ajánlani tudom!
Béleczki Gábor
Pontos, precíz, igényes a munkájára, ma már kincs az ilyen szaki
Horváth Katalin
Megbízható, precíz szakember, aki az időközben felmerült extra kéréseimet is rugalmasan tudta kezelni és a megbeszélt időpontra megcsinált mindent. Szívből ajánlom mindenkinek.
Ajánlatkérő
Az építőipar gyászos időszakában, ami a pontosságot és szakmaiságot illeti, kiemelkedő szakember és a csapata. Ők adtak reményt, hogy egyszer mégis csak befejeződik az építkezésünk. Ricsiék mindig időben jöttek, amit megbeszéltünk az úgy készül el, ahogy azt elképzeltük. Nagyon tisztán, szépen és pontosan dolgoznak és ami manapság olyan ritka, mint a fehér holló, MEGBÍZHATÓAK! Köszönjük! Csak ajánlani tudom mindenkinek őket!
Huszák Peter
Profi, gyors és barátságos kivitelező, csak ajánlani tudom.
Polgár László
Precíz, pontos. Fiatal korához képest nagyon ügyesen látja át az adott helyzetet, és oldja is meg egyben. Én személy szerint dolgoztattam vele, és csak ötösre tudom értékelni a munkáját, mint szépségben mint árban. Mindenkinek nyugodt szívvel tudom javasolni. Köszönöm!
Kiss József
Precíz,pontos,gyors munkát csinál a megbeszélt időn belül. Munkájára nagyon igényes.Mi teljesenmeg voltunk vele elégedve! Hamarosan hívom az ujjabb munka miatt!! Csak ajánlani tudom mindenkinek!!!
Gadanecz Tímea
Pontosan, precizen dolgozik, 100%ban megbizható és segitőkész. A megigért munkát jóval a megigért hatéridőn belül teljesitette, a végeredmény pedig nagyon szép lett. Telefonszáma elmentve az esetleges későbbi munkákra is. :)
Zombori Regina
Gyorsak alaposak kedvesek minden igenyt kielégítőek voltak. Csak ajanlani tudom :)
Ádám Jobbik
Gyors, pontos, precíz, udvarias, nagyon szépen dolgoznak. Maximálisan elégedettek voltunk, 5*+++
Fazakas Vivi
Nagyon örülök, hogy Ricsit választottuk lakásunk festéséhez. Házunk átvétele előtt egyeztettünk vele, hogy mit és mikor szeretnénk, hasznos tanácsokkal látott el minket. Látatlanba adott egy körülbelüli árajánlatot, majd miután kulcsot kaptunk megtekintette személyesen a munkát és még kicsivel kevesebbre is értékelte a feladatot az ott látottak alapján. 1 hetet mondott az elkészülési időre és 4nap alatt készen voltak. Gyors, pontos, precíz és még jó áron is kaptuk a szolgáltatást. Legközelebb is velük dolgozunk, csak ajánlani tudom.
Bereczki Ibolya
Az előző hozzászólókkal ellentétben, nekem csak rossz tapasztatom van Richárddal kapcsolatban. A megbeszélt munkát eljött felmérni, azt elvállalta, és azt ígérte hogy egy héten belül küldi az árajánlatot. Azóta (ennek több hete) viszont semmilyen módon nem tudom elérni, a telefont nem veszi fel, SMS-re nem válaszol. A leírtak alapján a véleményem az, hogy aki vele akar dolgoztatni az kellemetlen helyzetbe kerülhet, nem megbízható!
Szaki válasza:
Kedves Ibolya! Köszönjük értékelését, nem szeretnénk "indokaival" szembe szállni, csak tartalmaz egy kis ellentmondást, amit minden régi és új ügyfelemnek ajánlok szemügyre vételezni, hogy tudtam egy munkát el vállalni, ha nem tudjuk azt sem, hogy mennyibe kerül, hiszen állítása szerint nem kapott ár ajánlatot?!
Kulcsár Linda
Precíz, pontos, udvarias, és nagyon szépen dolgoznak. Maximálisan elégedett voltam.
Kele Dóri
Nagyon elégedettek voltunk, Ricsi megbízható, pontos. Részben azért választottuk őt, mert jók voltak az értékelései, ezekről a tulajdonságokról személyesen mi is meggyőződtünk. Jelezte, ha valamit másként javasolt csinálni, érvekkel beszélt le minket rossz döntésről. Folyamatosan tudtunk vele kommunikálni, és Ő is jelezte, ha valami változott. Nagyon elégedettek vagyunk, a továbbiakban is örömmel dolgoznánk vele. Örülök, hogy megismertük, sok sikert a továbbiakban! :)
Horváth Balázs
Pontos, precíz, megbízható, a munkájára igényes!
Ajánlatkérő
Pontos, precíz, gyors.
Ajánlatkérő
Ami a mai világban ritka: - pontos (ha az előzetesen megbeszélt időpont mégsem volt neki jó, akkor azt jóval hamarabb jelezte) - proaktív, nem kellett utána rohangálni, nem kellett könyörögni - azt csinálta amit megbeszéltünk és még jó minőségben is - saját bevallása szerint nem a legolcsóbb, de a saját meglátásom szerint egy szolgáltatás lehet gyors, jó minőségű, olcsó, ám ezek közül csak a mesében lehet mindhármat egyszerre kiválasztani. Az életben csak kettőt, a megmaradó harmadiknak pedig pont az ellenkezője fog megjelenni. Amúgy szerintem nem volt drága. Ilyen mentalitású vállalkozót kívánok mindenkinek.
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Válaszaim

Egy nagy szobából egy hálófülke leválasztásának mi a legolcsóbb módja? Gipszkarton fal építése? Vagy?

Az én válaszom:

„1x1 réteg borítású gipszkarton válaszfal a leggyorsabb es leggazdaságosabb módja! ”

3

2023. 02. 06.

Szakmáim

Szobafestő, tapétázó 16 megbízás Gipszkarton szerelés 7 megbízás Melegburkoló, parkettázás 5 megbízás Burkoló 0 megbízás