Fogadok munkát
Rafael Róbert
Rafael Róbert

Épületbontás · Földmunka · Lomtalanítás

52
Megbízás

2 órával ezelőtt volt itt.

Országosan kiszállok

+36 1 443 3777 / 12024

Minősített jószaki

Rafael Róbert

Épületbontás · Földmunka · Lomtalanítás

Üdvözlöm ,Rafael Róbert vagyok Kezibontasokban otthon vagyunk Jöhet Asas ,bontás ,előttünk nincs akadály, ha mégis egybe belebotlunk Mi azt is sikerrel megoldjuk, csempe, hidegburkolat , parketta, palló, szaniterek , padlószőnyeg ,PVC kezibontasara szakosodott precíz szorgalmas csapatunk Bármilyen épület kezibontasara vallalkozunk , kezibontogepekkel dolgozunk Specualitasunk a valyoghaz és teto bontas. Keritesbontas. Jardabontas .Melléképületek tyúkolak. Disznoolak kezibontasa. Munkavegzesunk országos jellegű
Mutass többet

Áraim

Epulet betonbontas

5 000 Ft / ㎡
BETONBONTAS 0.10 CM-IG, :5000.FT/M2, AMI MAGABAN FOGLALJA A BETON BONTASAT, ES FSZT, VAGY CSALADIHAZ ESETEBEN HA A KONTENER 10 METERRE VAN A BONTAS TERULETETOL ABBAN AZ ESETBEN A FELBONTOTT BETON VAGY VALASZFAL, CSEMPE, HIDEGBURKOLAT, STB KONTENERBEVALO BELEHEKYEZESET IS TARTALMAZZA! HA MAR EMELETROL VAN SZO, VAGY A KONTENER MAR A 10 METERT TAVOLSAGOT MEGHALADJA A BONTAS TERULETETOL, AKKOR ARRA ARAT A HELYSZINEN TUDOK MONDANI, HA ZSAKOLAST KER AZ SZINTEN MEGBESZELES RESZET KEPEZI!

Foldmunka,asas

5 000 Ft / méter
FOLDMUNKAT ,ASAST VALLALUNK GAZ,VIZVEZETEKEK KIASASA,FOLDKITERMELES, FOLDBEHORDAS TERITESSEL

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

András
Minden ok volt.
Berni
Korrekt volt, lelkes, gyors és szépen tisztán dolgoztak.
Szaki válasza:
Köszönjük
Eszter
Nem úgy végezte el a munkát, ahogy kellett volna és utána hiába állapodtunk meg ,hogy legalább a munkadíj kárt térítse meg, ez sem valósult meg. Pedig az anyagi kár ezen felül 1m Ft volt, de jóhiszeműen elsőkörben azt nem akartam érvényesíteni. Most kezdhetjük a pereskedést..
???
Profi szervezes, jo csapat
Ajánlatkérő
Korrekt, rugalmas
Ajánlatkérő
A bontást nem fejezte be, egy falat ott hagyott, a tégla sittel lebontás után ott maradt, nem deponálta, kis konténert kért, azt is hozathatok még egyet,es kereshetek másik szakembert, aki befejezi a munkát sürgősen.
BuXY
Nem sokat nyalakodtak, egyből kezdtek, amit vállaltak, teljesítették.
Bódis Attila
Gyorsan reagált a hirdetésre, korrekt árat is adott, és bár a munka végül kicsit nehezebb lett, ez sem volt nagyon probléma, a helyzethez képest szerintem jó lett a végeredmény.
Szaki válasza:
Köszönöm.szepen
Soltész Györgyi
Megbeszélt időben itt volt. A munkája is 10 pontot ér.Ajánlom aki megbízható szakembert szeretne.
Ajánlatkérő
Megbízhatatlan. Elvállalt valamit, de nem fejezte be. Később jött mint amit megbeszéltünk.
Szaki válasza:
Ezt az alitast egy rosszindulatú valaki írta, hogy rontsa az értékelési et, de nem tudja mert a többi becsületes megrendelom tudja hogy megbízható, és precíz és becsületes vagyok
Ajánlatkérő
...
András
Robiék nagyon tisztességesen elvégezték a bontást, kultúráltan viselkedtek, amit ígértek betartották, számlát adtak!
Szaki válasza:
Köszönjük !
Ajánlatkérő
Rugalmas, folyamatosan kommunikáló, korrekt szakember.
Szaki válasza:
Köszönjük !
Agrion
Pontosan érkezett, megfelelő szerszámokkal, gyorsan elvégezte a munkát és rugalmasan kezelte a problémát.
Ajánlatkérő
Csak olyan munkát vállaljon el, amihez ért.
Norbi
Jól dolgozik becsületes
Péter
Rendben elvégezték a feladatot, meg tudtunk egyezni menet közben kiderült változások miatt.
Szaki válasza:
Köszönjük Péter ,jó volt Nallad dolgozni ,örömmel ,jókedvvel végeztük a munkát. Üdv Róbert
Ajánlatkérő
A bontási munkát a megegyezés szerint elvégezték. Nem hitegettek, amikorra meg volt beszélve, hogy jönnek ott voltak és dolgoztak rendesen. Emberileg is teljesen meg vagyok velük elégedve, nagyon kedvesek. Ajánlom mások figyelmébe is!
Zsuzsi
rendesen elvégezte a munkát, pontosan jött
Ajánlatkérő
Minden rendben volt
Zoli
Gyors elerhetoseg azonnali munka kezdessel.
Ajánlatkérő
A munkat elvegezte de kozben is allandoan ment a kavaras.. es a bontasi munka elszallitasakor Kuldott egy szamomra ismeretlen ceget es o meg eltunt... Kiderult hogy mas adatokat adott meg es hogy majd rendezek veluk mindent........ Azaz nem ebben allapodtunk meg
Józsi
Egy aljas cigány banda.
Szaki válasza:
Nem tudom ki írta ezt a véleményt de valószínű hogy az illető rasszista ,vagy valamelyik konkurens cég akinek nem tetszik hogy jók a referenciáink és ezért leakar minket járatni ,megrendelőink szívére tamaszkodom azokra akik valóban őszinték és érzik mi igaz és Mia hamis bv élmény. !
Ajánlatkérő
Udvarias.segitokesz.a vege felé kicsit elkapkodták a dolgokat.de szóltam. és pótolta
Ajánlatkérő
Flexibilis, gyors és kedvező árban megoldja. Viszont kevésbé igényes, nem túl precíz munka. Alapvetően meg vagyok vele elégedve, én pont ezt kerestem.
Mária
A hirdetés megjelenését követően rövid időn belül eljött személyesen,adott árajánlatot,nem volt kérdés a számla adás.Ami nem tetszett,hogy a munkavégzés előtti napon közölte,hogy festék ügyben elszámolta magát.Igy hivatkoztam a Szerződésre és egy órán belül szólt ,hogy mégis kezd reggel.
Ajánlatkérő
Minden ok volt
Róbert
Amire kértük, elvégezte. Végig kedves hangnemű volt a kommunikáció!
4.C.E Bt.
Kedveltem: Gyorsan végzett, segítőkész volt
Boros Tamás
Sima takarítást kértem üres lakásban festés után. Róbert nagyon kedves illedelmes személy, azonban a munkája pocsék. Amit takarítottak azt (szerintem) sima vízzel - a teraszon csak végighúztam a kezemet és ott maradt az ujjamon a fekete kosz. Sok megbeszélt takarítandó dolog végül nem lett elvégezve - szekrény, hűtő, kandalló! 45eFt felmarva 4órányi "munkára"! Szégyen!
Füstös Petra
Felújítás előtti lakásbontással bíztuk meg őket (régi burkolatok, ajtók, kád, sitt elszállítás). Gyorsan, precízen és korrekt áron dolgoztak, a korábban leegyeztetett dolgokon kívül még pár dolgot kértünk tőlük aznap, ezt is elvállalták és megcsinálták. Ajánlom!
Szaki válasza:
Köszönöm szépen az ajánlást ,és mindenben csak jót kívánok !üdv Robert
Ajánlatkérő
Egy családi ház felújítása során Rafael Róbert, festés, tapétázás, parkettázást, külső homlokzat szigetelés-festése kapcsán keresett meg a jószakin keresztül. Robi egy igazán kedves mindig elérhető személy, de a kollégái, akinek a munkát közvetítette, személy szerint Csorba Roland és Csorba János igazán kontár munkát végeztek nálunk. Szerencsére a külső munkákat már nem ők végezték. Természetesen a pénzt felmarkolták és gyakorlatilag egy olyan munkát adtak át házon belül ami borasztó sok idegeskedést és bosszankodást okozott kicsi családunknak. Nagyon sokat lehetne ragozni, hogy milyen hibákat vétettek, de felesleges, lényegében egyetlen egy részlet se volt jó a munkájuknak, amit persze utólag más szakemberek/ismerősök által áttbeszélve és felmérve derült ki. A mai épitőipar igazán tipikus alakjai, a mának elő "szakemberek" ... Nem baj fiúk, nem lesz ez mindig így... A jószakin csak olyan szakembereket ajánlok akik már legalább 10 ajánlattal rendelkeznek. Drága lehet a tanulópéz, tapasztalatból mondom.
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Épületbontás 30 megbízás Földmunka 13 megbízás Lomtalanítás 6 megbízás Generálkivitelezés 3 megbízás Fakitermelő 0 megbízás Öntözéstechnika 0 megbízás